Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Totuuden hetki

Tanssi- ja treenimaailma on täynnä legendoja ja uskomuksia.
Tässä muutamia faktoja, jotka toivottavasti helpottavat elämäänne, HiMOttaret 🙂

1. Jos haluat vatsamakkarat pois – tee paljon vatsalihasharjoituksia. Totuus: paikallista rasvanpolttoa ei ole olemassa. Kehossa on oma toimintajärjestelmä, joka riippuu mm. hormoneista ja aineenvaihdunnasta. Kehon muokkaus on mahdollista lihaskuntoliikkeillä kyllä, mutta muistakaa, että terve ja hyvin toimiva eli tasapainossa oleva keho on aina tärkeämpi ja parempi kun mikä muu!

2. Pienessä flunsassa saa liikkua, kunhan teet oman olon mukaan. Totuus: ei saa! Pienessäkin flunssassa elimistö tarvitsee voimia taistella batzilloja vastaan. Mikä tahansa fyysinen harjoitus rasittaa elimistöä turhaan ja itse asiassa, harjoituksessa vilkastunut verenkierto voi viedä infektiot kaikkialle kehossa. Ja näin pieni flunssa muuttuu isompaan tulehdukseen.

3. Treeni on tehokas vain, jos sen jälkeen kaikki paikat ovat kipeänä. Totuus:  treenaamisen jälkeen pitää olla sellainen mukava väsymyksentunne paikoissa ja tyytyväisyys itseen, jos kyseessä ei ollut ihan uusi ohjelma, sarja tai laji. Muuten,  jos joka harjoituksen jälkeen lihaksiin särkee – se on hyvä syy tarkistaa tilannetta lääkärillä.

4. Jos haluaa liikkumisesta apua painon hallintaan, ei saisi syödä ennen tai heti harjotuksen jälkeen, muuten ei laihdu. Totuus: nälkäisellä naisella verensokerit saattavat olla niin alhaalla, ettei yksinkertaisesti jaksa tunnilla tehdä mitään. Paha mieli ja hukattu aika on tuloksena. Eli syö! Kevyt ja järkevä välipala viimeistään tunti ennen harjoitusta on hyvä juttu. Heti rankan harjoituksen jälkeen ei ole yleensä edes nälkä, koska paljon energia vaativa liikunta vähentää greliini-hormonin määrää, joka on vastuussa näläntunteesta. Ja kun nälkä tulee, syö. Muuten et palaudu – seuraavana päivänä olet ihan poikki, aineenvaihdunta häirintyy ja niin kuin yhdessä mainoksessa sanotaan ”you are not yourself when you are hungry!”

https://www.youtube.com/watch?v=LaRBGBHsjU8

P.S. Mainos vain sopii teemaan. HiMO ei promoa Snickers – patukoita 😉