Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Toivokaa 🙂

marsovo poleKulttuuriakatemia, mistä sain tanssinopettajan diplomin, sijatsee Pietarin keskustassa Mars- kentän vieressä. Mars-kenttä on tehty kuivatun suon päälle, joskus olisiko 1700-luvulla, ja se on aina ollut kuuluisa puisto muistomerkkeineen jne. Meille opiskelijoille sillä oli aivan erityinen merkitys, sillä kentällä on syreenipuisto! Sen tuoksu keväällä valloitti kaupungin, luennoilla oli tuskallista istua, ja se tuoksui jopa hien yli tanssisaleissa! Mutta isoin juttu oli se, että ainakin venäläiset uskovat, että jos normaalisti 4 terälehden syreenin kukista löytyy 5-teräinen kukka, se pitää syödä ja toivoa jotain – toivomus toteutuu 100%!

akademiathumb_IMG_7681_1024Niinpä, tenttien aikona (tärkeimmät olivat keväällä) koko akatemia kirjastossa istumisen sijaan olikin puistossa etsimässä ja syömässä 5-terälehtisiä syreeninkukkia kuin nälkäinen lauma. Silloin toivoin pääseväni läpi mahdollisimman vähällä lukemisella; toivoin, että saisin tietyn tanssiosan  esityksessä; toivoin, että vanhemmat tulisivat käymään; toivoin, että hän, se poika – muistanko enää nimeäkään – soittaisi ja opiskelijatalon vahtimestari yhdistäisi huoneeseen ja mä olisin kotona – ei ollut kännyköitä!

Nykyään asun Herttoniemessä ja jippii, Herttoniemen kartanon puistossa on syreenit! Eli en kuole nälkään- hehheh- ja edelleen voin toivoa! Toivon, että perheeni olisi terve, että vanhemmat tulisivat käymään, että HiMO menestyisi, että kissani eläisivät vielä pitkää, jne. Toivomuksia siis riittää 🙂 Onneksi puita on myös monta 🙂

Jippii, pian on kevät ja syreenit taas täällä! Toivokaa!

<3:lla, Sveta