Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Aikataulutettu onni, osa 1

Jonkun ajust think about it 1ikaa sitten oloni oli kuin heräisin painajaiseen – havainnoin, että en ole enää 17v, oma lapseni on pian 17 v. (hän on just täyttänyt 2 v.) ja yleinen ns syvällinen  sanonta ”päivät kuuluu hitaasti, mutta vuodet nopeasti” ei pidä mun kohdalla paikkaansa! Minun päivät kuluvat nopeasti ja vuodet super nopeasti! Niin paljon mitä haluan tehdä, pitää tehdä, olisi mahtava tehdä, kannattaa olla tekemättä, vaikka teen, ja aika juoksee sormien läpi kuin hiekka… Läheisimmät ystävät tietävät, että masennus oli lähellä, tai jopa kosketti minua jo karvaisella haisevalla kouralla…Aloitin aktiivisesti etsiä ratkaisua. Luin mm. Nick Vujicic “Life without limits: inspiration for a ridiculously good life” ja  Regina Brett “God never blinks”. Suosittelen lämpimästi!!! Mahtavat kirjat!

Mutta varsinaisesti muutos lähti käyntiin, kun aloitin valmennuksen Elinan kanssa.
Marraskuussa 18.11. hän on tulossa HiMOlle! Se on se mahtava päivä! 

Silloin sain Elinalta virallisen (ihmeellistä, että olin tarvinnut sellaista, kyllä, mutta mitäs teet?!) luvan elää niin kuin haluan ja tehdä omat valinnat, jotka tekevät minut onnelliseksi. Niin kuin Nick Vujicic sanoo yhdessä videossa: we all looking for hope. Valmennuksen avulla aloin uskoa, että pystyn ja voin olla onnellinen. Ja parasta oli saada kaikki vastaukset ihan itseltä. Elina oli minun majakka, mutta ei Wikipedia tai taikasauva, vaikka sellaisiksi hänet halusin alussa.

Jutut olivat loppujen lopuksi yksinkertaisia: esim. joskus lataan akut ja silloin haluan olla yksin. Vietän vapaa-aikani mielelläni ilman äänekkäitä seurueita – toisin kuin isoin osa minun ystävistä tai perheestä. Heillä on taas suuri tarve vapaalla olla megasosiaalisia. Itse en halua vapaalla rullaluistella/hiihtää/jumpata tai mennä salille. Se ei ole minun vapaa-aikaa :). Sain kuulla paljon moitetta, kun olen erilainen, ja luulin olevani tavallaan viallinen.

Me tehtiin Elinan kanssa elämäkakku (joka yleensä on elämän pizza, hehheh) ja aloitin uuden elämän sen avulla – näin mitä minulla on, mitä haluan, ja mitä tarvitsen. Sain luvan ja kannustusta elää omaa elämääni!

Marraskuussa kun Elina on HiMOlla, mä toivon, että kaikki ketkä mahtuvat sinne valmennukseen, saavat samat ihmevoimat kuin minä joskus. Huomaavat, kuinka paljon heillä on jo hyvää – se on yllättävän voimauttavaa (nykyaikana, kun aina voi olla parempi, terveempi, menestyvämpi, rauhallisempi, energisempi). Tajuavat, mitä eivät halua – ja lopettavat sen tekemisen. Saavat konkreettiset tehtävät, suunnitelmat mitä pitää tehdä, että joka päivä on onnellisin koko elämästä!

Tämä vielä jatkuu… Stay tuned 🙂

❤:lla, Sveta