Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Motivaatiosta

Monesti jään miettimään, miten meidän ihanat HiMOttaret ja muut perusnaiset muissa paikoissa jaksavat liikkua? Itse olen mielestäni siunattu tällä ammatilla, kun työpäivä on jo minun liikuntaa, josta tulee hyvä fyysinen olo ja hyvä fiilis. Jos mun pitäisi lähteä vielä työn jälkeen treenamaan ja tanssimaan, luulen, ettei siitä tulisi mitään. Ok, muillekin tulee varmasti hyvä olo, mutta tulee se suklaastakin. Kyllästyttää maailman hössötys laihduttamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Oikeasti, kuinka paljon nykyään noita vitamiineja on jossain omenassa?!  Kohtuus ja oikeus nauttia on minusta parempi tavoite ja elämätyyli. Liikunta, treeni ja tanssi kuuluvat myös siihen – kohtuus ja nautinto. Jos olisin eri duunissa, sanoisin itselleni näin: Sveta, pullukkani, tässä sun motivaation vinkit!

1. Saa miettia tavoitteita, haaveilla isosti ja haluta omasta jaksamisesta ja kehosta paljon. Ihmiskeho on ihmeellinen asia. Naisen keho on aivan superihmeellinen ja paras asia. Tässä samalla, kun odotan ensimmäistä vauvaani, tämä ajatus vain vahvistuu.Salaisuus on vain siinä, että tankataan kunnolla ja liikutaan tyyleillä, josta tykkää. Ja jep, ole kärsivällinen. Sun keho on TODELLA kärsivällinen sun kanssa, eli reilu peli Sveta.

2. Joka kerta, kun tulee jotain tehtyä, liikuttua jne., olo on AINA hyvä. Mieti sitä.  Ei ole olemassa treeniä, josta tulisi katumapäälle.

3. Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty! Ilmoittaudu tunneille, sovi ystävän kanssa lenkki – mikä tahansa hyvä suunnittelma on hyvä!

4. Kokeile uusia liikuntatyylejä ja -lajeja– Ehkä myös sellaisia, mistä luulisit, ettet pidä? Joku tykkää, ota selvää miksi!

5. Lupaa itsellesi palkinto: mekko, hieronta, matka – mitä tahansa ei välttämättä järkevää, mutta ihanaa!

kuva6. Uudet treenikengät, tanssihame tai jumppatoppi piristävät. Kun näytät hyvältä, fiilis on parempi. Vaikka on se aikamoinen klisee, tekstiiliurheilu 🙂 Mutta ei kukaan palaveriinkaan menee siivousverkkareissa?! Miksi pitäisi jumpata vanhoissa väriä hävinneissä kledjuissa? Saa siis jos haluaa, ja jos ei halua – ole välineurheilija ja tekstiilitanssija!