Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Kysyimme tähti-opettajiltamme…

IMG_5300Saamme aina paljon kiitosta meidän HiMOttarilta – kiitos teille, naiset <3! Nyt kysyimme tähti-opettajiltamme, mikä on parasta omassa lajissa ja HiMOssa? Ja näin meille vastattiin:

Emmi: Reggaetónissa parasta on se, että saa tuoda oman asenteensa täysillä esille ja sheikata niin paljon kun ikinä lähtee! Lupa olla överin seksikäs. Mitään ei tarvitse pidätellä. HiMOssa parasta – tunnelma, yhteishenki, ja että kaikki otetaan mukaan! 🙂 Terkuin, Emmi

Veera: Dancehallissa parasta on ASENNE ! Molemmissa tyylisuuntauksissa  tehdään täysillä ja heittäydytään tuntemaan tanssi koko kehossa. Dancehall ei ole ryppyotsaista tekniikan opiskelua, vaan vapauttavaa itsensä ilmaisua. Dancehall on enemmän kuin pelkkä tanssi: se on kokonainen kulttuuri, joka vie mukanaan, kun siihen on kerran hurahtanut. Rakastan myös sitä, kuinka dancehallin liikekielessä terävyys ja räjähtävyys yhdistyvät sulavuuteen ja rentouteen.
HiMOssa parasta: SVETA ja asiakkaat <3 HiMOssa näkyy perustajansa Svetlanan kädenjälki ja intohimo tanssia ja liikuntaa kohtaan. HiMOlle on aina ihana tulla: salit ovat aivan ihanat diskovaloineen ja tunnelma on huikea! HiMOttarilla on loistava yhteishenki ja hauskaa saa pitää. Koen, että saan HiMOttarista suuresti energiaa! Hyvä henki, rento ja naurava ilmapiiri on vapauttavaa!

Leena: PILOXING on ensimmäinen ryhmäliikuntakonsepti, johon ei kyllästy ikinä! Tekniikkaa riittää aina hiottavaksi, ja sen lisäksi PILOXING on monipuolista, hauskaa ja haastavaa!  Tunti kehittää kuntoa, itsevarmuutta ja on ihana kokonaisvaltainen – sekä energia, voimakkuus ja naisellisuus yhdistyvät. Vaatteet on joka tunnin jälkeen läpimärät, eli todellakin tietää tehneensä jotain!
Mikä on parasta HiMOssa? Ihanat HiMOttaret, jotka yllättävät mahtavuudellaan aina! HiMOssa on paras tunnelma ja erilaiset  tempaukset piristävät aina!

Jatkuu pian…