Creative Broadway – I wanna play & dance!

creative_broadway_show_tanssi_musikaaliCreative Broadway -tunti sisältää ihanaa musiikkia, vauhdikasta koreografiaa, hyppyjä ja lavakimmellystä! Tunnilla sovelletaan nykytanssin, jazzin, baletin ja musikaalimaailman liikekieliä luovasti leikitellen, sekä laajennetaan improvisaatioharjoitusten kautta jokaisen omaa persoonallista liikekieltä. Sekaan ripotellaan tehokkaita lihaskuntoharjoitteita.

Tunnilla kehittyvät mm. jalkatekniikka, kehon isolaatio sekä itsevarmuus ja uskallus oman kehon mahdollisuuksiin ja koreografioiden luomiseen.

Pukeutuminen: Tule tunneille mukavissa ja rennoissa vaatteissa, hameet sopivat tälle tunnille ilman muuta. Suosittelemme tanssimista sisäkengillä, pehmeillä jumppa- tai tanssitossuilla tai paljain jaloin.
Jaana_broadway_ HiMO_tanssiJaana on opiskellut tanssijan ammattiopinnot Northern School of Contemporary Dance:ssä ja Middlesex Universityssä Iso-Britanniassa.
Vahva tanssitausta sisältää mm. nykytanssia, jazz-tanssia, klassita balettia sekä burleskitanssia. Jaana on esiintynyt performanssin ja burleskitanssin parissa, opettanut kursseja tanssijoille sekä pitänyt luovan liikkeen työpajoja. Opettajana Jaanalle on tärkeintä tanssin ilo, huumori sekä jokaisen yksilöllisen kehollisen ilmaisun
kehittäminen ja juhlistaminen.