Dancehall – a mi  everything!

Dancehall Fever_ HiMO_tanssi

Dancehall on jamaikalainen tanssi- ja musiikkilaji, joka kehittyi reggaesta 70 – 80 -lukujen taitteessa, kun digitaaliset rytmit tulivat reggaeartistienkin käyttöön. Tanssityyli on reipas ja rankka!

HiMOn tunneilla dancehallin perusliikkeet tulevat tutuksi ja löytyy oma ihana tyyli. Näillä tunneilla koordinaatio, liikemuisti ja kunto paranee isoin harppauksin.Tunneilla veivataan ja sheikataan niin, että lopputuloksena on lähes täydellinen kroppa: liikkuvainen, hyvännäköinen ja valmis tanssilattialle!

Dancehall on jatkuvasti kehittyvä jamaikalainen katutanssilaji, jonka liikekielessä räjähtävyys ja napakat aksentit yhdistyvät sulavaan liikkeeseen. Dancehalliin liittyy vahva ilmaisullinen puoli: se antaa mahdollisuuden ilmaista koko tunteiden skaalaa liikkeen avulla. Dancehall on energistä ja suurieleistä, eikä se pyytele anteeksi. Se onkin asennelaji!

Dancehall Queen Style -tunnilla keskitytään dancehallin naiselliseen puoleen. Tämä asennetunti sisältää paljon lantion ja bootyn käyttöä. Queen styleen kuuluvat myös akrobaattiset liikkeet ja tulet yllättymään, kuinka nopeasti kehityt! Tämä hikinen ja hauska tunti on täyttä asennetta ja kasvattaa huimasti itsevarmuutta.
Dancehall Queen Style-  tunnin jälkeen suositellaan venyttelytuntia, joka paitsi rentouttaa rankan tunnin jälkeen, myös kasvattaa erityisesti queen stylessa tarvittavaa liikkuvuutta.

HiMOlla syksyllä 2019 alkaa erikoiskoulutusryhmä Dancehall Team!

bd1c1c65-a707-456b-842a-4c3ffc2170ffOletko kiinnostunut esiintymisestä ja kilpailusta? Onko toiveenasi kehittyä tanssijana, ja onko dancehall lähellä sydäntäsi? Silloin tämä ryhmä sopii juuri sinulle! Ryhmän tavoitteena on kehittää niin dancehallin unisex- kuin queen style- osaamista. Kauden 2019-2020 tähtäimenä on ainakin Show of the year- kisat keväällä 2020, ja järjestämme myös muita esiintymistilaisuuksia, kuten Love me do- messuilla ja muissa tapahtumissa sekä juhlissa.  Opetus tapahtuu suljetussa ryhmässä ja osallistujilta vaaditaan sitoutumista harjoituksiin viikoittain. Tällä tunnilla pääset haastamaan itseäsi, hiomaan teknistä osaamista ja esiintymistä, sekä treenaamaan huippuporukassa! Ryhmää valmentavat yhdessä HiMOn huippuopettajat Jenni Virtanen ja Anja Raatikainen.

Koulutus kestää ympäri vuoden. Syyskausi on 13.8.-17.12.2019, 19 viikkoa, melkein 1500 minuuttia, 24 tuntia! Syyskauden hinta on 283 € ja sen lisäksi osallistujat saavat HiMOn Dancehall ja Dancehall Queen Style – tunneista -50%.

Hakuaika on 6.6.-30.6. Mahdollinen lisähaku  ryhmään järjestetään 22.7.-4.8.

Ryhmään valittuja ja ryhmästä kiinnostuneita suositellaan osallistumaan kesän Dancehall ja Dancehall Queen Style -tiiviskursseille 22. ja 29.7. Tunnit ohjaavat Jenni ja Anja. Samalla tutustutaan toisiimme. Jos et pysty osallistumaan näille heinäkuun tunneille, mainitse se hakemuksessasi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus info@myhimo.fi, haluaisimme tietää sinusta seuraavat asiat:

1. Nimi
2. Valokuva
3. Ikä
4. Kerro hieman itsestäsi ja tanssitaustastasi?
5. Miksi haluat Dancehall- erikoiskoulutusryhmään?
6. Minkälaisia odotuksia sinulla on ryhmän suhteen?
7. Pystytkö sitoutumaan koko vuodeksi treeneihin ja esityksiin?
8. Onko sinulla fyysisiä rasituksia/vammoja, jotka vaikuttavat tanssiin ja jotka tulisi huomioida treeneissä?

Valinnat ilmoitetaan esim. 7.7. mennessä henkilökohtaisesti s.postitse.

Tästä tulee hieno ja unohtamaton kokemus! Hae mukaan ja uusi vaihe elämässä voi alkaa! Tervetuloa HiMOlle!

Asiakkaiden kommentteja:

“Dancehall = ihanaa! :) <3
“Iloisia ihmisiä, sopiva vaikeusaste, mahtava tunnelma ja hikiä <3. Sääli että en ole löytänyt tänne aikaisemmin!”.
”Tunnin jälkeen saa kontata hikisenä ja onnellisena pukkarin puolelle ja seuraavana päivänä kroppa tietää tanssineensa…”

Meneillään olevat ja tulevat tunnit: Aikataulut.
Ilmoittautumiset tunneille ja lisätiedot: Ilmoittaudu.

dyerware.com