Dancehall – a mi everything!

Dancehall Fever_ HiMO_tanssi

Dancehall on jamaikalainen tanssi- ja musiikkilaji, joka kehittyi reggaesta 70 – 80-lukujen taitteessa, kun digitaaliset rytmit tulivat reggaeartistienkin käyttöön. Tanssityyli on reipas ja rankka!

HiMOn tunneilla dancehallin perusliikkeet tulevat tutuksi ja löytyy oma ihana tyyli. Näillä tunneilla koordinaatio, liikemuisti ja kunto paranee isoin harppauksin.Tunneilla veivataan ja sheikataan niin, että lopputuloksena on lähes täydellinen kroppa: liikkuvainen, hyvännäköinen ja valmis tanssilattialle!

Dancehall on jatkuvasti kehittyvä jamaikalainen katutanssilaji, jonka liikekielessä räjähtävyys ja napakat aksentit yhdistyvät sulavaan liikkeeseen. Dancehalliin liittyy vahva ilmaisullinen puoli: se antaa mahdollisuuden ilmaista koko tunteiden skaalaa liikkeen avulla. Dancehall on energistä ja suurieleistä, eikä se pyytele anteeksi. Se onkin asennelaji!

Dancehall Queen Style -tunnilla keskitytään dancehallin naiselliseen puoleen. Tämä asennetunti sisältää paljon lantion ja bootyn käyttöä. Queen styleen kuuluvat myös akrobaattiset liikkeet ja tulet yllättymään, kuinka nopeasti kehityt! Tämä hikinen ja hauska tunti on täyttä asennetta ja kasvattaa huimasti itsevarmuutta.
Dancehall Queen Style-tunnin jälkeen suositellaan venyttelytuntia, joka paitsi rentouttaa rankan tunnin jälkeen, myös kasvattaa erityisesti queen stylessa tarvittavaa liikkuvuutta.

Asiakkaiden kommentteja:

“Dancehall = ihanaa! :) <3
“Iloisia ihmisiä, sopiva vaikeusaste, mahtava tunnelma ja hikiä <3. Sääli että en ole löytänyt tänne aikaisemmin!”.
”Tunnin jälkeen saa kontata hikisenä ja onnellisena pukkarin puolelle ja seuraavana päivänä kroppa tietää tanssineensa…”

Meneillään olevat ja tulevat tunnit: Aikataulut.
Ilmoittautumiset tunneille ja lisätiedot: Ilmoittaudu.

dyerware.com