Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

HiMO on tanssi-
ja treenistudio naisille
Helsingissä!

Meillä liikutaan intohimosta tanssiin ja treeniin,
tule aloittamaan uusi aikakausi HiMOn tunneilla.
Tervetuloa HiMOlle! Miksi HiMO? Lue tästä

Tunneille mukaan?

HiMOn tunneille voi tulla milloin vaan,
vaikka kesken kauden -uudet jaksot ja uudet sarjat alkavat
useamman kerran kauden aikana – tsekkaa tästä milloin.
HiMOn huippuammattilaiset opettajat varmistavat, että viihdyt!

Valitse lajit ja taso oman mielenkiinnon mukaan!
Jos haluat mukaan, mutta et tiedä mille tunnille tulisit – tästä vinkit!

Ilmoittautumisilla varmistetaan, ettei tunneilla ole ylibuukkausta ja HiMOn studiolla mahtuu aina tanssimaan ja treenamaan mukavasti! Mutta ilmoittautuminen ei sido – voit vaihtaa tuntia milloin vaan, jos siltä tuntuu ja missatut tunnit voi korvata!

Tervetuloa kevään tunneille, tsekkaa aikataulu, seuraavat uudet jaksot näet tästä ja tiiviskurssit tästä!
HiMOn kausi kestää 23.6. asti, tule mukaan!
We will rock you!

Kaikki viikkotunnit myös virtuaalisesti ZOOMin kautta!

 

 

 

BUUSTi-tiiviskurssi

Tämä on ihana perustunti pienellä twistillä – kautta aikojen suosituin, koska on tehokas! Helpon ja piristävän alkulämmittelyn jälkeen tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä koko vartalolle. Välineinä käytetään mm. käsipainoja, kuminauhoja ja omaa kehoa. Lopuksi lyhyet venyttelyt. Parasta on, että tuloksia tulee (tunti kiinteyttää, kehittää lihaskestävyyttä ja kohentaa ryhtiä). Ei monimutkaisia askelsarjoja ja aidosti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville sekä myös aloitteleville kuntoilijoille.

Buusti- tiiviskurssi
ti 16.3.- 6.4. klo 16.15 
Ohjaaja: Sveta
Hinta: 60€
Ilmoittaudu mukaan!

 

Ilmaiset näytetunnit HiMOlla!

HiMO hakee tiimin vahvistusta! Tule maksuttomille näytetunneille ja kerro meille, kannattaako palkata?


Heels – Movement to 25.2. klo 19.15-20.00
Ohjaaja: Annika
Ilmoittaudu mukaan!

Heels – Movement on tanssillinen tunti, jossa pääset kehittämään varmuutta itseesi ja kehoosi. Harjoittelemme erilaisia tapoja kävellä, tutkimme kehomme erilaisia muotoja ja linjoja sekä haastamme itsemme katsomaan peilistä omaa kaunista kehoamme. Tunti sisältää lämmittelyn, lihaskuntoa, tasapainoharjoituksia, kävelyharjoituksia ja tanssisarjoja.
Pukeutuminen tunnille: suositellaan ottamaan mukaan mukavat korkokengät, jotka tukevat hyvin nilkkaa ja joilla on helppo kävellä.
Tunnille voi tulla myös ilman korkkareita!

Opettajana Annika on kannustava, energinen ja inspiroiva. Hän tahtoo antaa tunnille osallistuville mahdollisimman paljon rakentavaa ja positiivista palautetta sekä luoda hyväksyvän ja turvallisen ilmapiirin tunnille. Tärkeintä on, että osallistujilla on hauskaa sekä hyvä ja voimaantunut olo tunnin jälkeen!

Commercial Reggaetón ti 2.3. klo 18.45-19.30
Ohjaaja: Natasha
TÄYNNÄ!

Commercial Reggaetón – on monen tanssityylin fuusiotanssia. Kuuban kuumien katujen kunkku reggaetónin ilotulitus herättää kehoa ja mieltä, keskivartalo saa kyytiä, selkä sheikkausta ja ryhti vahvistusta!

Lämmittelyn ja pienen lihaskunto-osuuden jälkeen tanssitaan niin kuin musiikkivideoilla, keskitytään koreografiaan, heittäytymiseen ja musiikin tulkintaan.
Opettajana Natasha on positiivinen, motivoiva ja aina avoin mahdollisille kysymyksille. Hänelle hyvä kokemus on tärkeää. Tunneilla otetaan huomioon jokainen henkilökohtaisesti ja pyritään aina yhteisöllisyyteen. 

 

Urban Jam to 4.3. klo 19.15
Ohjaaja: Maija
Ilmoittaudu mukaan!

Heittäydy vaihtelevien rytmien vietäväksi! Tunnilla tanssitaan lämmittelyn jälkeen koreografioita monenlaisia tanssi- ja musiikkityylejä sekoitellen. Tyypillisiä elementtejä ovat erilaiset afrotanssit, reggaeton, dancehall, hip hop, house, funk ja jazz. Yhdistävänä tekijänä on tanssin ja musiikin vahva liitto, ja pääosassa on musiikillisuuden ja rytmin syvä ilmentäminen tanssien. Yhden tunnin aikana teemme 1-4 erilaista koreografiaa, ja hiki lentää!

Maijalla on laaja ja kansainvälinen koulutus, hän on huolellinen ja tarkka etsimään oikeat liikkeet ja musiikit tunneilleen, taatakseen unohtumattoman elämyksen!

Tervetuloa! Welcome! Добро пожаловать! Teretulemast! Bienvenido! Välkommen! Aloha! Bienvenue! Salve! Hoşgeldin! Vítáme tě! Sveiki atvykę! Bonvenon! Kαλωσήρθατε! Welcom!