Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

HiMO on tanssi- ja
treenistudio
naisille Helsingissä!

Meillä liikutaan intohimosta tanssiin ja treeniin,
tule aloittamaan uusi aikakausi HiMOn tunneilla.
Tervetuloa HiMOlle! Miksi HiMO? Lue tästä

Tervetuloa tunneille!

HiMOn tunneille voi tulla milloin vaan, vaikka kesken kauden -uudet jaksot ja uudet sarjat alkavat useamman kerran kauden aikana.

Ajankohtainen aikataulu is here 🙂

Ja seuraavat uudet jaksot ja sarjat viikkotunneilla linkin takana.

Jos haluat mukaan, mutta et tiedä mille tunnille tulisit – tästä vinkit!
Ja one more step – ilmoittaudu tästä!

Jos haluat aloittaa oman aikataulun mukaan, kirjoita meille info(a)myhimo.fi. Huippuammattilaiset opettajat varmistavat, että viihdyt!

Maksuton näytetunti BellyFit la 27.11.!

BellyFit – vatsatanssia naisille – hyvää oloa, parempaa kuntoa ja ryhtiä kohti!

BellyFit on vatsatanssiin perustuva aerobinen tunti. Vatsatanssiin kuuluu intensiivistä, iskevää lantioliikettä ja paljon käsien käyttöä. Tämä on mainio liikuntamuoto kaikenikäisille ja muotoisille. BellyFit lisää fyysistä kestävyyttä, kiinteyttää ja muotoilee kehoasi samalla kun hikoilet ja tanssit itämaisen musiikin tahtiin! BellyFit:n hyötyjä ovat myös notkeuden ja mielialan parantuminen. Tärkeintä on kuitenkin nauttia tanssista ja olosta!

Suosittelemme ottamaan tunneille huivin lantioliikkeiden korostamiseksi. Tunneilla kannattaa olla paljoin jaloin tai pehmeillä tanssitossuilla.

BellyFit tunnit pitävät sisällään: lämmittelyn, pään, hartioiden ja lantion isolaatioharjoituksia, lantiolihastreenin, vatsatanssin perusliikkeitä ja koreografiaa, lattialiikkeitä ja venyttelyä.

Opettajasta: Funda on Turkista, Istanbulista kotoisin. Seitsemän vuotiaana hän aloitti tanssin klassisella baletilla ja baletti onkin ollut siitä lähtien iso osa hänen elämäänsä. Sittemmin Funda on opettanut mm. jazzia, vatsatanssia, pilatesta ja muita liikuntamuotoja 23 vuotta – ulkomailla ja Suomessa. Funda puhuu ja ymmärtää suomea, mutta tunneilla hän ohjaa englanniksi.

BellyFit – näytetunti
LA 27.11. klo 16.00
Ohjaaja: Funda
Hinta: 0€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

Tsekkaa mahtavat tiiviskurssit, tulossa mm.:

Shooting Dancevideo – tiiviskurssi 

Haluatko nostaa tanssisi seuraavalle tasolle?

Tällä uutuustunnilla opitaan, harjoitellaan ja tehdään oikea musavideo! Koreografiaan yhdistetään useita mageita ja jäätävän tyylikkäitä tanssilajeja, mm. kaupallinen commercial dance, kuumat lattarirytmit ja katutanssit.
Koreografian lisäksi tunneilla harjoitellaan esiintymistä, heittäytymistä ja kameran edessä työskentelyä. Harjoitellaan sooloja, joiden kautta on mahdollista tuoda omaa tanssitaustaa esiin. Kun tanssikoreografia on valmis, kuvataan tanssivideo, jonka kaikki osallistujat saavat omaan käyttöön ja muistoksi kurssista. Ja sen lisäksi luvassa yksi live-keikka! Heittäydy mukaan – become a STAR!

 

Shooting Dancevideo
Ti 9.11.-21.12. klo 18.30-19.25
Ohjaaja: Krista
Hinta: 112€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

Female Dancehall-tiiviskurssi UUTUUS!

Female Dancehall on naisellinen, energinen ja menevä tanssityyli, johon kuuluu afrokaribialaisille tansseille ominainen lantion käyttö. Female Dancehall -kurssilla opetellaan liikkeitä – eli moveja tai stepsejä, jotka ovat peräisin jamaikalaisilta naistanssijoilta ja -tanssiryhmiltä ja tehdään niiden pohjalta koreografiaa. Toisin kun Dancehall Queen Stylessa, Female Dancehallissa ei tehdä akrobatiaa tai lattialiikkeitä – tämä on siis upea mahdollisuus sukeltaa tähän tanssimaailmaan ilman aikaisempaa kokemusta tai ylimääräisiä temppuja!

Opettajasta: Anna on Helsinkiläinen tanssija, joka on tanssinut Dancehallia vuodesta 2009 ja opettanut viikkotunteja sekä workshopeja vuodesta 2013 eri tanssikouluissa ympäri Suomea, mm. Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Anna on matkustanut viimeisen kymmenen vuoden aikana lukuisia kertoja säännöllisesti Jamaikalle treenaamaan lajin huippujen oppiin, sekä osallistunut erilaisiin tanssitapahtumiin ympäri Eurooppaa. Vuonna 2017 hän työskenteli tanssijana House of Dancehallissa, Kingstonissa. 

Female Dancehall-tiiviskurssi
TO 11.11.-2.12. klo 20.15-21.10
Ohjaaja: Anna
Hinta: 72€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

Tanssiakrobatia-tiiviskurssi 

Oletko valmis haastaamaan itsesi ja viemään tanssisi seuraavalle tasolle? Tanssiakrobatian tiiviskurssilla perehdymme erilaisten akrobaattisten elementtien yhdistämiseen tanssissa. Käymme läpi erilaisten temppujen tekniikkaa ja pääset opettelemaan vaihe vaiheelta mm. päälläseisontaa, splittiä ja kärrynpyöriä, sekä näiden erilaisia variaatioita ja yhdistämistä osaksi tanssia. Mukaan tarvitset avoimen mielen ja ripauksen rohkeutta heittäytyä. Mitään taitotasovaatimuksia kurssilla ei ole ja jokainen työskentelee oman kehon sallimissa rajoissa.

Tanssiakrobatia-tiiviskurssi
MA 15.11.-20.12. klo 17.15-18.10
Ohjaaja: Anja
Hinta: 90€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

Lyrical Dance – tiiviskurssi

Lyrical eli lyyrinen tanssi on virtaava tanssityyli, jonka pohjalla on baletin ja jazzin tekniikkaa. Tunneilla heittäydytään herkkään tunnelmaan, jota täydentää aksentit. Lyrical tunnilla luodaan tarinaa tanssin muodossa, täydentämään musiikkia. Tunnin pääpaino on koreografiassa ja tanssimisessa, joita tekniikkaharjoitteet tukevat.

 

 

Lyrical Dance – tiiviskurssi
La 27.11. klo 13.30-15.30
Ohjaaja: Jasmin
Hinta: 34€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

Draglicious: Sassy & Fierce with Xenia -tiiviskurssi

Herätä sisäinen diivasi tai vaikka sinussa asuva Drag Queen! Palkittu drag-artisti Xenian sielu on yhdistelmä show-tanssia, burleskia ja kimaltavaa drag-extravaganzaa. Tuntien tärkein tehtävä on tehdä sinusta oman elämäsi jumalatar. Tiiviskurssilla kopistellaan korkoja, heilutetaan tukkaa ja pyöritetään lannetta opetellen uutta asennetta ja lyhyitä tanssillisia liikesarjoja. Kurssi sopii kaikille sukupuoleen tai ikään katsomatta, jotka haluavat buustata naisellisuuttaan ja viedä kurssilta mukanaan ripauksen lisää itsevarmuutta. Come as you are – pukeudu haluamallasi tavalla, jolla tunnet olosi itsevarmaksi!

 

 

Draglicious: Sassy & Fierce with Xenia – tiiviskurssi
Ke 1.12. klo 18.30-19.55
Ohjaaja: Drag Queen Xenia
Hinta: 27€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

 

 
 
Tervetuloa! Welcome! Добро пожаловать! Teretulemast! Bienvenido! Välkommen! Aloha! Bienvenue! Salve! Hoşgeldin! Vítáme tě! Sveiki atvykę! Bonvenon! Kαλωσήρθατε! Welcom!