HiMOtar-kortti

HiMOtar 2018 jpg

Tervetuloa HiMOttareksi! HiMOtar-kortilla saat loistavia asiakasetuja ja -tarjouksia HiMOn yhteistyöyrityksiltä.

Saat HiMOtar-korttisi, kun ostat HiMOlta 6 viikon tai pidemmän tuntipaketin. Pyydä kortti studiolla käydessäsi! HiMOtar-kortti on voimassa aina kalenterivuoden ajan.

 

Asiakasedut HiMOtar-kortilla

Asiakasedut päivittyvät sitä mukaan, kun uusia yrityksiä tulee mukaan!

Brooklyn logoBrooklyn Cafe on  kahden amerikkalaisen sisaruksen perustama kahvio, joka on erikoistunut kotitekoisiin maittaviin bageleihin, salaatteihin, keittoihin, kuppikakkuihin sekä tummaan paahdettuun kahviin. Brooklyn Cafe sijaitsee kahdessa eri pisteessä (Helsingissä Viisikulmassa sekä Espoon Otaniemessä), ja on aina valmiina tarjoamaan sinulle pienen lämpimän palan New Yorkia!

HiMOtar-kortilla saat -10 % alennusta näiden kahviloiden tuotteista!
Kokeile, nauti ja ihastu 🙂

Lisätiedot: http://www.brooklyncafeandbakery.com/

 

 

raw n moreRaw ’n More on Töölössä, Runeberginkadulla 59, toimiva ihana pieni raakaruokakahvila.
Siellä on Helsingin laajin valikoima suolaisia ja makeita raakaruokaherkkuja!  Kaikki on gluteenitonta ja maidotonta ja herkuissa käytetään mahdollisimman paljon luomuraaka-aineita. 

Tervetuloa käymään ja herkuttelemaan terveellisesti! HiMOtar-kortilla saat -10 % kahvilan tuotteista!

Tsekkaa lisää tästä!

 

 

Patricia_logo_mustaPatricia on kotimainen alusasubrändi, joka on kulkenut suomalaisten naisten rinnalla jo yli 100 vuoden ajan. Yrityksen alkuajoista lähtien tavoitteena on ollut tarjota korkealaatuisia, kauniita ja hyvin istuvia naisten alusasuja, jotka vielä tänäkin päivänä lunastavat lupauksensa

Patrician missiona on edistää naisten rintojen terveyttä ja hyvinvointia opastamalla käyttämään oikeanlaisia ja oikeankokoisia liivejä. Patricia-brändin korkea laatu ja luotettavuus on siirtynyt sukupolvelta toisille ja nykypäivänäkin suomalainen suunnittelu, laadukkaat materiaalit ja trendit luovat yhdessä ainutlaatuisen Patrician tyylin. Tsekkaa lisää: www.patricia.fi
HiMOtar-kortilla saat Patrician norm. hintaisista tuotteista -15 % alennusta!

renja_1_pieniRenja Reenpää on hyvinvointivalmentaja, jonka lähestymistapa on käytäntöä ja oivalluksia sopivassa suhteessa. Renja tekee elämän muuttavia yksilövalmennuksia sekä intensiivisiä ja vaikuttavia ryhmävalmennuksia. Erään asiakkaan sanoin: ”Voin lämpimästi suositella Renjaa, sillä hän inspiroi, voimaannuttaa, eikä päästä myöskään liian vähällä.”

Tsekkaa lisää: www.ahaahelsinki.fi

HiMOtaret saavat seuraavan edun:  kaikista yksityisvalmennuksista -10 % alennusta-  voimassa loppuvuoden 2018!

 

 

 

raggarimorsian

Vinkki, vinkki!
Jos mielessäsi on jotain muuta kuin ihan perinteiset/jo nähty 100 kertaa/ei-keksitty mitään muuta- polttarit, kannattaa tsekata HiMOn yhteistyökumppanin Raggarimorsiamen nettisivut!
Olemme ylpeitä ja tohkeissaan tästä yhteistyöstä!
Stay tuned, tulossa kivoja juttuja sen merkeissä!

Check this out http://raggarimorsian.fi!

 

 

Pin-Up Garage Color 1050x850

Pin-Up Garage – If you think money cant’s buy happiness you obviously don’t know where to shop!

Pin-Up Garage on ihastuttava vintage-, pin-up- ja burlesquetyylinen boutique Helsingin sydämessä. Valikoimassa on naiselliset ja kauniit vaatteet, alusvaatteet, kengät, asusteet ja meikit joilla hurmaat kaikki.  Asiantunteva palvelu tulee kaupan päälle.

Pin-Up Garagelta saa myös stailausopalvelun. Stylistit tekevät ajanvarauksesta upeat vintage-tyyliset kampaukset ja meikit juhlaan ja arkeen.

PinMeUp Photography on Pin-Up Garagen tyylikäs pin-up kuvaamo, jossa pääset hemmoteltavaksi. Luomme Sinulle upean tyylin, josta muistoksesi jää kauniit valokuvat. Pin-up, burlesque, vintage, toteutamme toiveidesi tyylin asiantuntevasti. Suosittu myös polttariryhmien keskuudessa sekä toivottu lahjaidea!

HiMOtar-kortilla -5 % ostoksista!

 

karma logo

Karmashop  on Suomen ensimmäinen reilun kaupan muotiin sekä ekologisiinmateriaaleihin erikoistunut vaatekauppa verkossa.

HiMOtarien etu pääsee käyttämään aktivoimalla ostoskorissa alekoodin ”HIMO”.

YläkertaKauneushoitola Yläkerta sijaitsee Helsingin keskustassa Simonkadulla, kuudennessa kerroksessa. Hoitola on tunnelmaltaan kodikas, olet tervetullut sellaisena kuin olet.

Tarjolla kasvo-, jalka-, ja käsihoitoja, ripsienpidennyksiä ja sokerointia -10% HiMOtar-kortilla. Anna itsellesi hetki aikaa ja tule hemmoteltavaksi!

.

pinkki paplariPinkki Paplari ♥

Stenbäckinkatu 10 (Taka-Töölö)
p. 044 058 4001
Ajanvaraukset vain puhelimitse
parturi.kampaamo (at) pinkkipaplari.fi
http://www.pinkkipaplari.fi/

Pinkki Paplari tarjoaa hius- ja meikkipalveluja hyvällä fiiliksellä persoonallisessa liikkeessä Taka-Töölössä. Perinteisten hius- ja meikkipalvelujen lisäksi erikoisalanaovat vintage-kampaukset, eko-kampaamopalvelut sekä hiuslisäkkeet ja pidennykset. Tarjonnassa meikkipalveluja häämeikistä drag-meikkiin ja maskeeraukseen. Tarjolla on myös hiuspohjahoitoja luonnonaineilla, intialaista päähierontaa, amerikkalaista parranajoa sekä tietysti ripsien ja kulmien värjäystä.

T-Optik
HiMOtar-kortilla 100 € alennus silmälasipaketista ostaessasi kehyksen ja linssit, ja piilolaseista 1 lisäkuukauden linssit tutkimusmaksun hinnalla.

T-Optikista saa kaikki optikko- ja silmälääkäripalvelut. T-Optik edustaa seuraavia tuotemerkkejä: Alain Mikli, Philippe Starck, Cazal, Tom Ford, Lindberg, l.a. Eyeworks, BAusch & Lomb ja Hoya. Lisäksi aitoja vintage-kehyksiä, yksittäiskappaleita ja harvinaisuuksia.

 

Piruetti Yrjönkatu
HiMOtar-kortilla -10% normaalihintaisista tuotteista.

Piruetista löydät muun muassa tanssitarvikkeet ja -asut, luistelupuvut, voimistelupuvut ja -välineet sekä laadukkaat asut liikuntaan. Shoppailupäivä tulossa! 

 

Hyvinvointi Sulo Oy 

SULO, HiMO ClubSulo on ihonhoitoon ja hierontaan keskittynyt unisex-hoitola, joka tarjoaa hyvinvointia ja hemmottelua hyvällä mielellä ja ammattitaidolle. Arjettomia hetkiä keskelle arkea!
HiMOtar-korttilla  -10% kaikista palveluista.
Mannerheimintie 120, p. 040 124 21 11
Tervetuloa!