Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

HiMOn keväässä 2013!

Burleskitanssi aamuisin ma klo 10.30 –  HiMOn hehkeä viikon avaus, maanantaiaamun burleskitanssitunnit joka viikko! Ohjaajana alan legenda, upea Bettie Blackheart.

BB Workout to klo 16.45 – täydellinen treeni sinulle, joka haluat vahvemman ja terveemmän kropan: HiMOn Better Bodies Workout! Vauhdikkaan kiertoharjoittelun avulla hiki lentää, rasva palaa ja lihaskunto kasvaa! Ohjaajana Personal Trainer Peppiina Meronen.

PILOXING aamuisin ke klo 7.00 ja la klo 10.00 – Sleek, Sexy, Powerful! Huippuyhdistelmä pilatesta, nyrkkeilyä ja tanssia. Ohjaajana Suomen ainoa ja ensimmäinen Master Trainer Sveta Pihlman ja tehopakkaus Peppiina!

SkinnyJeans Workout pe klo 17.45 – hauska, menevä, helppo ja supertehokas uutuus! Selkä suoristuu, vatsa litistyy, tasapaino kehittyy sekä jaksat paremmin päivän läpi ja vaikka tanssia aamuun asti! Tunnin piiskaajana Sveta.

Flexi-Bar ke klo 10.30 – värinää ja tehoa syviin lihaksiin!  Hauska, monipuolinen tunti, josta saat voimaa ja energiaa. Ohjaajana koulutettu Flexi-Bar-lisenssiohjaaja Päivi.

Zumba®  ti klo 16.45 – tämä tunti on maailmanlaajuinen hitti ja syystä: helppoa, hauskaa jammailua lattarimusiikkiin, ja kunto kasvaa kuin huomaamatta. Sopii kiireisille HiMOttarille – kesto 45 min! Zumbauttajana toimii Sveta.