Mikä on sinun tavoitteesi liikunnalle?
Katso vaihtoehdot, joissa suosittelemme sinulle tuntia!

Ryhmä1HiMOttaret 2

Hikeä, tanssia ja hyvää kuntoa ilman monimutkaisia koreografioita?

JAMMiNG in da clubPILOXING®SKiNNY jeans workout®
Ja Suomen Master Trainer, diplomi-tanssinopettaja, aurinkoinen Svetlana lisää: kokonaisvaltaisuus – koko keho pelissä – se on parasta näillä tunneilla! Kalorit palaa, hiki valuu ja hymyilet koko tunnin!

Tanssin iloa, asennetta ja tunnelmaa?

Burleskitanssi®, PoundBalettia aikuisille: Balletone, Body Ballet Workout ja ShowBallet

Sydämiä valloittavat Burleskitanssin opettajat Ane ja Sanna (molemmat supersuosittuja esiintyjiä): Burleskitanssi on asennelaji! Tutustut omaan kehoon ja omaan sensuellisuuteen liikkeiden avulla, jotka ovat turvallisia ja kehittävät sekä vatsalihaksia että koko kehoa. Kunto, mieli ja rohkeus paranee pitämällä hauskaa! Kiusoittelu, naisellisuus, asenne ja tanssin riemu yhdistyvät tässä lajissa ihanasti!

Pound – UUTUUS tunti koko Suomessa! Join the band! Tällä tunnilla löydät sisäisen rokkitähtesi, olet badass HiMOtar ! Liikkeen ja rummutuksen yhdistäminen on makea yhdistelmä keholle kuin mielelle. Se on myös tutkitusti terveyttä edistävä tekijä sydämelle ja aivotoiminnalle!

Lihaskuntoa, kiinteitä lihaksia, kalorien polttoa?

Muokkaus, PoundPILOXING®PILOXING BARRE®SKiNNY jeans workout®

Elite-ohjaaja, nauravainen ihana Leena PILOXINGISTA: vauhdikas, monipuolinen ja tehokas tunti, jolle voi tulla koska vain, koska tunti ei sisällä monimutkaisia koreografioita. Joka tunnin jälkeen tuntee todella tehneensä jotakin. 

Sheikkausta, tanssia ja hikitreeniä huomaamatta?

Reggaetón / Sensual ReggaetónTwerk It! , JAMMiNG in da clubDancehall Fever (Dancehall & Queen Style)
Huippuope ja tanssija ihana Veera Bootylicious- tunnista: Bootylicious opettaa kymmeniä erilaisia tapoja liikuttaa lantiotasi ja takapuoltasi.Tämä on fyysinen ja hauskaa tapa liikkua! Ja Queen Stylesta: Dancehall queen style on itsevarmaa ja naisellisen provosoivaa liikekieltä sisältävä naisten oma dancehallin alalaji. Tässä lajissa et säästy hieltä ja kehität itsevarmuuttasi, voimaa ja rohkeaa ilmaisua! 

Opettaja Emmi Twerk It -tunnista:  Itsevarmuus ja asenne kasvaa. Kunto ja keho vahvistuu huomaamatta. Opit hallitsemaan lantiota ja pääset ylittämään itsesi.

Kehonhuoltoa, rauhallisuutta, rentoutusta?

Syvävenyttely
Ohjaaja Veera: Syvävenyttely on palauttava ja liikkuvuutta lisäävä tunti, jossa rentoutat sekä kehosi että mielesi, siksi kannattaa tulla mukaan!

Glamouria, vintagea, jotain ennen näkemätöntä?

Charleston-tanssiBurleskitanssi®

Viehättävä, ainutlaatuinen opettaja Laukki Charleston-tanssista: Charleston on vauhdikasta ja hullunkurista iloittelua. Tanssin tarkoituksena on silkka huvittelu. Todellinen ilopilleri!

Koreografiaa, haasteita ja hyvää hikistä menoa?

Dancehall FeverCardio Hip HopReggaetón Heels / Sensual Reggaetón,
Veera ja Aliisa Dancehallista: Dancehall on maailman coolein tanssilaji, liike syntyy dancehallissa tunteesta ja siinä yhdistyvät groove ja tiukat aksentit – koordinaatio kehittyy!

Emmi (kaunis twerkkauksen mestari) ja Karo (tyylikäs huippukilpatanssija) reggaetónista: tässä lajissa opit hallitseman rintakehää, olkapäitä, selkää, lantiota ja pääset takuuvarmasti sheikkaamaan. Reggaetonin kuumat rytmit vievät mennessään. Karo: Musiikki tempaa mukaansa.  Flirttaileva tanssi, jossa saat heittäytyä pahis mimmin rooliin. Kunto kasvaa huomaamatta,opit hallitsemaan kehoasi ja saat huimasti lisää liikkuvuutta kehoosi.

Helppo tulla milloin vaan:

JAMMiNG in da club,  Syvävenyttely, SKiNNY jeans workout®,MuokkausPILOXING® PILOXING BARRE®  ja yhden timantin Burleskitanssi®

Vaatii hieman osaamista, mutta rohkeasti mukaan:

Yhden timantin Charleston-tanssi, Cardio Hip Hop, PILOXING BARRE® Twerk It!Dancehall Fever sekä yhden ja kahden timantin Reggaetón / Sensual Reggaetón

Haasteita riittää, lämpimästi tervetuloa mukaan:

Kahden timantin Charleston-tanssiTribal Fusion Bellydance ja muut kahden ja kolmen timantin tunnit.

Ja lue lisää lajeista, timanteista ja matriiseista TÄSTÄ!