Ohjaajat

Alicia

Alicia Bärlund

Alicia on valovoimainen ja karismaattinen tanssija, joka uskoo itsensä haastamiseen, varsinkin tanssiessa. Hänelle esiintyminen on kaikki kaikessa ja hän on myös sijoittunut Miss Helsinki kilpailussa toiseksi perintöprinsessaksi 2019. Alicialla on oma tanssiduo nimeltä D Diamonds, joka tekee keikkaa säännöllisesti ympäri Suomea. Duo onkin tuttu kesän festarilavoilta ja mm. Auroran ja Pikku G:n taustoilta.

Alician on klassisen baletin kasvatti, mutta on harrastanut aktiivisesti muitakin lajeja, mm. nykytanssia, showtanssia, charlestonia, hiphopia, dancehallia, twerkkausta ja vogueingia. Tästä lajirikkaudesta on ollut korvaamaton hyöty, ja siksi Alicia haluaa kannustaa kaikkia rohkeasti kokeilemaan eri lajeja.

Alician tanssitunneilla keskitytään liikkeiden sisäistämiseen ja pyritään jättämään kaikki arkipäivän huolet ulkopuolelle. Tyyliltään Alicia on naisellinen, voimakas ja iloinen tanssija, joka kannustaa aina asiakkaita parhaimpaansa. Alicia opettaa torstaisin Beyoncé styles- ja MTV jam – tunteja, sekä lauantaisin Beyoncé styles ja Twerk it! – tunteja.

AneAne ”Pepper Sparkles” Orue-Etxebarria

Ane on ravistellut kimallepölyä lavoille Suomessa ja ulkomailla vuodesta 2009 lähtien. Burleskin lisäksi hän hallitsee Tribal Fusion -vatsatanssin eri tekniikat. Hän on myös vintageasiantuntija, joka erikoistunut 1910- ja 1920-lukujen pukuihin ja estetiikkaan. Anella on tarjottavanaan laaja paletti eri tietoja ja ohjausta, mutta vatsatanssitekniikoihin ja lihastenhallintaan perustuvat tunnit ovat keränneet erityistä kiitosta ympäri Suomen. Hän on suomalaisen burleskin art deco -primadonna! Opetuskielinä suomi, englanti, espanja ja baski (whoop, whoop!).  Anesta lisätietoja osoitteesta: www.peppersparkles.com

 

 

 

 

Anja_twerk_reggaetónAnja Raatikainen

Anja Raatikainen kokenut pitkänlinjan katutanssija, joka ohjaa useita tanssitunteja ja tiiviskursseja tanssikouluissa eri puolella pääkaupunkiseutua. Anja on tanssinut päätoimisesti dancehallia vuodesta 2011, mutta myös hiphop, twerk ja latinalaiset tanssit ovat aina olleet lähellä sydäntä. Ennen katutanssien pariin siirtymistä Anjalla on pitkä tausta kilpatanssin parista. Anja on kisannut SM tasolla monta vuotta ja hän tekee aktiivisesti tanssikeikkoja sekä kouluttautuu alan workshopeilla. Koulutukseltaan Anja on fysioterapeutti ja alan töitä hän tekee päivisin tanssin opettamisen ohella.
Opettajana Anja on energinen sekä kannustava. Hänelle on tärkeää, että jokainen löytää oman kehonsa rytmit, ja oppii luonnollisen tavan liikkua ja käyttää kehoaan. Anja haluaa auttaa oppilaita saamaan onnistumisen kokemuksia ja ylittämään itsensä jatkuvasti.
Anjan motto: ”Good is not enough when better is expected and the best is possible.” ⁠

 

00e87e26-08a7-428b-a905-173f8a05d0bd

Erja Huttunen

Erjalla on useiden vuosien kokemus charlestonin ja muiden swing tanssilajien opettajana.
Swing tanssit hurmasivat Erjan jo yli 10 vuotta sitten ja hän onkin hankkinut oppia tanssitapahtumissa ympäri maailmaa.

Erja keskittyy tunneilla erityisesti tanssitekniikkaan ja itseilmaisuun. Jokainen saa tuoda tanssiin oman tyylinsä ja elämäntarinansa.
Tanssinopettajana Erja on rento ja kannustava, jonka tunneilta jokainen lähtee voittajana

 

 

Jenni_ HiMO_ClubJenni Virtanen

Jenni on harrastanut aktiivisesti niin lattaritansseja, reggaetonia kuin salsaakin. Vuonna 2011 dancehallin rytmi ja koko kulttuuri tanssin taustalla imi mukaansa. Jenni tanssii ja esiintyy Unleash Crew- tanssiryhmässä ja käy sännöllisesti Jamaikalla opettelemassa dancehallin uusia tuulia. Jenni pyrkii olemaan mahdollisimman monipuolinen tanssija, ja lattareiden ja dancehallin lisäksi opiskelee street- ja jazz-lajeja. Tanssijana hänelle on tärkeää itseilmaisu ja intohimon välittyminen tanssin kautta. Tunneilla korostuu tanssin ilo, ei otsa kurtussa treenaaminen. Hauskanpito ja oman luonnollisen liikekielen löytäminen ovat tärkeimmät jutut Jennin tunneilla, eikä hän usko ”oikeaan” tai ”väärään” tapaan tanssia.

 

 

Krista_salsaKrista Nyström

Krista on kokenut tanssinopettaja, jolla on monipuolinen tausta latinalaisista tansseista street-lajeihin. Viimeisen kymmenen vuoden aikana hän on kilpaillut ja esiintynyt useissa eri ryhmissä sekä toiminut Tui Nordicin liikunnanohjaajana. Lattarirytmit ovat aina olleet lähellä sydäntä ja viime aikoina erityisesti kuubalainen salsa on vienyt mennessään!

Kristan tavoitteena on oppia ja opettaa jatkuvasti uutta ja tästä syystä matkustaminen tanssin perässä on tuttua puuhaa. Opettajana Krista tunnetaan aurinkoisena ja innostavana, jonka intohimo tanssiin välittyy myös oppilaille!

 

 

 

LauraLaura ”Laukki” Kuvaja

Laukki on kansainvälisen tason tanssija ja opettaja, jonka mielestä tanssin pitää ilmentää tunteita ja olla hauskaa! Laukki on opettanut ja esiintynyt eri kokoonpanoissa Islannissa, Intiassa, Ruotsissa ja Suomessa. Tanssihistoriasta kandidaatin työnsä kirjoittanut Laukki on erikoistunut 20-60-luvun amerikkalaiseen jazziin, steppiin ja showtanssiin ja on saanut tanssioppinsa suoraan vanhoilta Hollywood-legendoilta, kuten Mabel Leeltä, Sugar Sullivanilta, Barbara Billupsilta ja Chester Whitmorelta! Laukki keskittyy tunneilla riemuisiin ja dramaattisiin Hollywood-klassikoihin, joista ei puutu huumoria tai luonnetta!
HiMOttarien kommentteja Laukin tunneista:” Minulla on yli kymmenen vuotta ollut tapana ahdistua tanssitunneilla lajista riippumatta, kun joudun kohtaaman sen, etten synnynnäisesti osaa ihan kaikkea! Täällä olen vihdoin päässyyt traumoista yli!”

 

 

 

Lauren SuomalainenLauren Suomalainen

Lauren on fysioterapeutti, tanssija ja äiti. Hänellä on vuosien kokemus sekä kilpailutausta erilaisista tanssilajeista kuten kilpatanssista, streetistä, dancehallista ja twerkistä.
Lisäksi hän on ollut tanssinohjaaja useiden vuosien ajan. Laurenin arki pyörii tällä hetkellä tanssin lisäksi alle vuoden ikäisen tyttären ympärillä.
Ohjaajana Lauren on kannustava ja panostaa tanssituntien laatuun. Hänelle on tärkeää nähdä oppilaissaan onnistumisen iloa ja kehittymistä. Tanssi ei ole ikinä ollut Laurenille liian vakavaa puuhaa, joten hän haluaa myös oppilaiden nauttivan täysillä tanssimisesta.

Tärkeää on, että opittaisiin ilmaisemaan itseämme tanssilla kehon sekä ilmeiden ja eleiden kautta. Tanssiessa koettu hyvä olo tulisi välittyä myös ympäröiviin ihmisiin.

 

LeenaLeena Turkki

Liikunta on yksi Leenan suurista intoHiMOista, ja kokemusta on kertynyt eri tanssilajien lisäksi myös itsepuolustuslajeista ja ryhmälliikunnasta. Peruskoulutukseltaan Leena on luokanopettaja ja lastentarhanopettaja, ja nykyään hän tekee HIMOn ohella myös väitöskirjaa työyhteisöjen vuorovaikutuksesta. Leena on kouluttautunut mm. PILOXING-, PILOXING Barre-, POUND- sekä pilatesrullauksen ohjaajaksi. Suomessa tällä hetkellä on kaksi PILOXING Elite-ohjaajaa ja Leena on toinen heistä!

Leena on vauhdikas ohjaaja, joka tykkää kannustaa ihmiset ylittämään omia rajojaan! Liikunnan hauskuutta unohtamatta, siitä kaiken tulee lähteä!

 

 

 

Maja2Maja Andersson

 

Itämainen tanssi vei Majan sydämen jo vuosia sitten, mutta viime aikoina hänen kiinnostus on kääntynyt yhä enemmän itämaisen tanssin ”pimeään puoleen” – tribaltanssiin. Majalla on voimakas halu kehittyä ja hän käy säännöllisesti eri opettajien kursseilla, niin kotimaassa kun ulkomaillakin. Opettajana Majalle tärkeintä on tanssin ilo, jota hän haluaa välittää kaikille! Ja kun hänen tunneilla vallitsee kannustava ilmapiiri, tanssiminen on helppoa ja kaunista!

 

 

 

 

 

MariaMaria Prokhorova

Maria aloitti tanssielämän jo 7-vuotiaana klassisella balettilla Petroskoin taidekoulussa Venäjällä. Asteittain hänen kiinnostus tanssista taiteenlajina siirtyi baletista nykytanssiin ja improvisaatioon. Maria tuli Suomeen opiskelemaan Teatterikorkeakouluun ja valmistui  tanssitaiteen kandidaatiksi vuonna 2011. Valmistumisen jälkeen  hän on jatkanut taitelijan työtä ja tanssin opettamista Suomessa. ”Tanssi on sekä kovaa fyysista että henkistä työtä, mutta eniten korostuu ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Olen kiinnostunut nykytanssista tekniikkana, koska se avaa orgaanisen liikkeen rajattomia mahdollisuuksia. Tanssitunneillani painotan, että on tärkeä käydä dialogia oman kehon kanssa. Tällainen dialogi tuo iloa ja onnellisuutta tanssiin.”

 

 

 

Marianne_HiMOMarianne Airisniemi

Marianne on kokenut liikunnan ammattilainen, joka on opettanut tanssia ja ohjannut kaikenlaista ryhmäliikuntaa jo kahden vuosikymmenen ajan. ”Kaikilla on oikeus tanssia!” on hänen motto. Parhaimmillaan tanssitunti on kokonaisvaltainen elämys, joka ylevöittää niin kehon kuin mielenkin.
Mariannen esiintymis- ja lajitausta on modernissa tanssissa, tanssiteatterissa ja naisvoimistelussa, mutta sydän on lapsuudesta saakka sykkinyt myös katutanssien rytmeille, afrotanssin syvälle sykkeelle ja latinalaistanssien latautuneelle tunnelmalle. Hänen tunneilla yhdistellään monipuolisesti erilaisia tapoja tanssia, tuntea ja olla osana musiikkia, jazzista dancehalliin ja hip hopista afroon. Sielukkaasta tunnelmasta päästään riehakkaan röyhkeään ja leiskuvan aistilliseen;  ollaan tarkkoja ja huolellisia, keskittyen kehon vahvistamiseen ja parantamiseen!

 

 

b9c81961-b911-4784-aee8-d47a4f565eceMilla Leisso

Milla on käyttänyt miltei kaiken vapaa-aikansa swing-tansseihin jo yli kymmenen vuoden ajan.
Häntä sykähdyttävät erityisesti 1900-luvun alkupuoliskolla syntyneet jazz-musiikkiin tanssittavat lajit.
Näistä suosikkeja ovat charleston sekä paritanssit lindy hop ja balboa. Milla opettaa HiMOlla Charleston-tanssia. ”On hienoa jakaa koreografioihini lataamani musikaalisuus ja tarinat ryhmän kanssa”, hän kertoo opettamisesta.

Lisäksi Milla esiintyy Midnight Follies -vintagetanssiryhmässä. Kaksoisolento K. Kelminski puolestaan viihtyy dj-pöydän takana swing-tanssitapahtumissa.

Hypähdä Charleston-tanssin maailmaan leppoisan ja leikkisän Millan kanssa!

 

 

 

kuvaPetra ”Bettie Blackheart” Innanen

”Petra tietää varmaan ihan kaiken burleskista mitä tiedettävää on!
”Petran tunnit on NIIN kokonaisvaltaisia, tehokasta liikuntaa ja ennenkaikkea loisteliasta asennetta ja hyvää mieltä! ”
”Petra on kiva ohjaaja ja tunnilla on hauskaa ja pilkettä silmäkulmassa.”

Petra Innanen aka Bettie Blackheart on ollut eturivin burleskinimiä Suomessa ja ulkomailla jo vuodesta 2007. Hän on Helsinki Burlesque Festivalin ja Burleskinstituutin perustaja, Burleskitanssin toinen kehittäjistä sekä arvostettu tapahtumatuottaja, jonka ansiosta burleski on saanut vahvan jalansijan Suomessa. Tulitasseleiden kuningatar tekee vuosittain useita esiintymismatkoja ulkomaille ja on urallaan esiintynyt estradeilla mm. Italiassa, USAssa, Virossa ja Ranskassa. Burleskiopettajana Petra on toiminut jo usean vuoden ajan ja on jakanut lukuisille oppilaille laajaa tietämystään burleskin eri aikakausista ja tyyleistä. Lisäksi opetuskokemusta on kerääntynyt parinkymmenen vuoden ajalta kuvataideopetuksen parista, joka on Petran toinen ammatti ja intohimo. Petra on kannustava ja rohkaiseva opettaja, joka tunneilla hän pyrkii tuomaan jokaisen oppilaan parhaimmat puolet esiin!

Sveta2Sveta Pihlman

”Sveta on sydämellinen tanssinopettaja!”

Sveta Pihlman on koulutukseltaan liikuntaneuvoja ja diplomi-tanssinopettaja. Hänellä on 17 vuoden kokemus liikunnanohjaajan ja tanssinopettajan töistä Suomessa, Kreikassa, Virossa, USA:ssa ja Espanjassa. Svetlana on tunnettu ja arvostettu ohjaaja sekä ohjaajien kouluttaja, joka on toiminut liikunta-alan kansainvälisissä konventioissa kouluttajana. Hän on myös Suomen ensimmäinen ja ainoa PILOXING® Master Trainer. Svetlana on rautainen liikunnan ammattilainen, jonka tehokkailla tunneilla on aivan ihana tunnelma! Hänen aurinkoinen ja pirteä olemuksensa tarttuu ja motivoi nauttimaan liikkeistä ja hikoilusta tunneilla sekä herkuista ja elämästä salien ulkopuolella!