Personal Training HiMOlla

HiMOlla on oma personal trainer – Kati Haapala.

Personal Training = laadukas palvelu.

Henkilökohtainen valmentaja auttaa, tukee, ohjeistaa, opettaa ja tsemppaa sinua liikunta- ja hyvinvointiin liittyvissä muutoksissa.

Haluatko sinä voida paremmin ja palauttaa ilon elämääsi?
Hyvä liikunnallinen itsetunto kuuluu jokaiselle. Ei merkitystä minkä näköinen tai minkä kokoinen on, millaiset tavoitteet tai mitkä meriitit on jo liikunnassa saavuttanut. Ihan joka ikinen saa nauttia liikkumisesta, tanssimisesta, treenamisesta juuri itselleen sopivalla tavalla.
Pt (personal trainer) voi suositella sinulle parhaiten soveltuvan harjoituksen tarpeidesi pohjalta. Miten olisi motivaatiota liikkumiseen, neuvoja ja opastusta tanssiin, treeniin, arkiliikuntaan ja sinulle paras ruokavalio?

Kati kertoo näin:

minulle on kunnia asia olla teille se, joka ottaa vastuun ensimmäisten viikkojen liikuttamisesta, ilman mitään ”kotiläksyjä” tai suorittamista. Tule paikalle ja anna minun huolehtia sinusta siitä eteenpäin. Päätavoitteeni on olla luottamuksen arvoinen, jotta uskallatte olla rehellisesti omia itsejänne. Haluan olla osa sitä mahtavaa tarinaa, jossa pikkuhiljaa turvallisten siipien lomasta huomaatte, mihin kaikkeen pystytte… ilman stressiä, pakottamista, kyyneliä tai ahdistusta. Olen tukena, suunnannäyttäjänä, liikunnallisen itsetunnon vahvistajana ja herättäjänä.
Mikään tavoite ei ole liian pieni tai huono, että Personal Trainerin apua ei kannattaisi hyödyntää. Jokaisella on oikeus asettaa oma hyvinvointinsa ykköseksi.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon ja aloita matka kohti tavoitteistasi: olisi se sitten kotona harjoittelu, studiolla tai jossain kuntosalilla!

Sinulla on oikeus ilmaiseen konsultaatioon!


Varaa siis maksuton konsultaatio tästä.
Kerro kommenttikentässä sinun toiveet tapaamiselle.
Kati soittaa ja sovitte treffit 🙂

Tsekkaa PT -palveluiden hinnasto ja kysy tarjousta! Meillä on 1-100 tuntien paketit, whoop, whoop!

Valmennukset pienryhmissä ja workshopit

HiMOn PT:n johdolla tulossa Power Group ja Stressihallinta Workshop.
Lue lisää!

Asiakkaat Katista:

Ennen minulla oli juurikin sellainen käsitys, että vain tavoitteellisesti urheilevat käyttävät PT-palveluita. Pitkään jatkuneet jalkavaivat saivat minut ottamaan henkilökohtaisen valmentajan.
Valmennuksen aikana olen saanut valtavan ideapankin erilaisista harjoitteista ja samalla käsitystä omasta liikkuvuudestani.
Valmentajani Kati on ihana persoona, jolla on loistava tietotaito. Tapaamiset ovat mukavia ja antavat uusia ideoita.
• Leena

Pitkään minullakin oli mielikuva, että valmentaja otetaan vaan, kun halutaan laihtua, ja kehon mittaukset tulee tehdä heti alussa. Sitten päätin, että hitto, minähän maksan palvelusta, joten voinen saada mitä haluan. Ja halusin saada taas itseni liikkumaan ja nauttimaan siitä. 
Minun valmennukseni ei ole vielä pitkä ollut, mutta arvostan erittäin paljon sitä, että minua kuunnellaan mitä haluan sekä annetaan vinkkejä ihan uuteen. Eikä ole mitään mittaamisia edes ehdotettu, sillä tavoitteeni ei näitä mittauksia vaatinut. Mutta oma kehitys nyt on vielä aika pientä.
Olen erittäin tyytyväinen valintaani ja arvostan kovasti, ettei tosiaan mittaamisia edes ehdotettu. Valmentajani arvostaa ihmisiä, eikä pelkkiä kehoja, joten joka kerta tulen ja lähden iloisena tapaamisestamme. 
• Iina

Ensimmäinen ajatus Personal Trainerin työstä liittyi tavoitteellisen ja ”vakavamman” treenauksen tukemiseen.
Ajatus oli ollut jo aiemmin kokeilla Pt:n apua selkä ym. ongelmien takia, mutta se vaan jäi. Kynnys madaltui, kun Pt:n apua oli mahdollisuus saada omalla salilla. Valmennus muotoutui keskustelujemme perusteella rajoitteet huomioon ottaen minun tarpeitani tukeviksi ohjeiksi. Minua vaivasi mm. niska/hartia kivut ja niistä johtuneet päänsäryt sekä ristiselän ongelmat erinäisine oireineen.  
Olen tosi tyytyväinen, harjoitusohjelma oli ”täsmäisku” moniin ongelmiini, päänsäryt poissa ja kroppa vetreämpi. 
Ilmainen ensitapaaminen Pt:n kanssa on minusta hyvä idea. Siinä Pt:n työnkuva kirkastuu niille, joille se ei ole niin selvä – kuten itselleni.
• Sirpa