HiMOn sisäpiirikirjeessä kaikki uusi ja ihana! Tilaa HiMOttarien uutisia tästä!
Postia tulee sähköisesti 1-2 kertaa kuukaudessa. Siinä on mm.tarjouksia, arvontoja ja muuta kivaa!

Mahtavat tiiviskurssit & muut tapahtumat 2021:

HUOM! Jos et pääsekään kurssille, tiivarin tunnit käyttää vapaasti viikkotunneillamme. No hätä, jos elämä yllättää!

Maksuton näytetunti tiistaina 11.5.

Twerk & Tone on tunti, jossa yhdistellään twerkkiliikkeitä ja kuntoilua. Tällä tunnilla twerkataan, nostetaan sykettä, kiinteytetään kehoa ja biletetään! Tunti koostuu twerkkisarjoista hyvän musiikin tahdissa, joihin yhdistelemme esimerkiksi kyykkyjä, punnerruksia tai vatsalihaksia kehittäviä liikkeitä. Tunnin loppupuolella opetellaan sarjaa, jota jorataan eri biiseihin. Don´t miss this party!

Cecilia on iloinen ja kannustava opettaja, jolle tärkeintä on tanssin ilo ja vapaus ilmaista ja tanssia juuri omalla tyylillä. Hänen tavoite on aina, että lähdet tunneilta täynnä energiaa ja hyvää fiilistä sekä muutaman uuden tanssiaskeleen rikkaampana. Tunneilla jorataan hyvän musiikin tahdissa, eikä naurua tai hikeä puutu!

Twerk & Tone
Ti 11.5. klo 18.15
Ohjaaja: Cecilia
Hinta: 0€
Ilmoittaudu mukaan!

Empowerment in HEELS

Empowerment in HEELS on tanssillinen tunti, jossa pääset kehittämään varmuutta itseesi ja kehoosi. Harjoittelemme erilaisia tapoja kävellä, tutkimme kehomme erilaisia muotoja ja linjoja sekä haastamme itsemme katsomaan peilistä omaa kaunista kehoamme. Tunti sisältää lämmittelyn, lihaskuntoa, tasapainoharjoituksia, kävelyharjoituksia ja tanssisarjoja.
Pukeutuminen tunnille: suositellaan ottamaan mukaan mukavat korkokengät, jotka tukevat hyvin nilkkaa ja joilla on helppo kävellä.
Tunnille voi tulla myös ilman korkkareita.

Opettajana Annika on kannustava, energinen ja inspiroiva. Hän tahtoo antaa tunnille osallistuville mahdollisimman paljon rakentavaa ja positiivista palautetta sekä luoda hyväksyvän ja turvallisen ilmapiirin tunnille. Tärkeintä on, että osallistujilla on hauskaa sekä hyvä ja voimaantunut olo tunnin jälkeen!

Empowerment in HEELS-tiiviskurssi UUTUUS!
Ke 5.5.-26.5. klo 19.30
Ohjaaja: Annika
Hinta: 60€
Ilmoittaudu tästä!

 

Power Group-Personal Training – valmennusta pienryhmässä!

Personal Training – valmennusta pienryhmässä. Kaikki sinua varten! Monipuolisia ja tehokkaita treenejä kiinteytymiseen sekä lihaskunnon kehittämiseen. Treeneissä huomioidaan jokaisen kuntotaso ja tekniikkaopastusta saa henkilökohtaisesti. Sinä, sinun jaksaminen, tavoitteet ja ihanuudet – näiden kriteerien perusteella treenaat, venyttelet ja liikut kohti oloa täynnä energia! 
Joka viikko huhtikuussa alkaa viestistä, jossa on sinulle arvokasta tietoa ja vinkkejä ravintoon, treeniin ja palautumiseen. 
PT (personal trainer)  tulee tukemaan sinua koko valmennuksen ajan, siis kokonainen ruhtinaallinen kuukausi! Power Groupista saat paljon tiimivoimaa ja ryhmähenkeä 🤩

Miksi? Koska haluat olla tyytyväinen sinun kehoosi, haluat olla energinen ja hyvällä päällä!
Haluat jaksata ja taipua, nukkua hyvin ja olla terve sekä kaunis!

Power Group #1
To 6.5.-3.6. klo 18.30
Ohjaaja: Kati
Hinta: 85€
Ilmoittaudu mukaan!

Power Group #2
Ke 16.6.-7.7. klo 7.30
Ohjaaja: Kati
Hinta: 85€
Ilmoittaudu mukaan!

Power Group #3
Ke 16.6.-7.7. klo 9.00
Ohjaaja: Kati
Hinta: 85€
Ilmoittaudu mukaan!

 

MTV Jam- tiiviskurssi 

MTV Jam -tiiviskurssilla on kunnon bileet! Kolme viikkoa keskitytään jammailuun, hikoiluun sekä lihasmuistin ja muistin treenaamiseen koreografian kautta. Harjoitellaan mm. kehon hallintaa, koordinaatiota, musikaalisuutta sekä asennetta! MTV-JAM tunnilla hyvä fiilis on taattu!

MTV Jam- tiiviskurssi
Ke 5.5.-19.5. klo 17.15,  3 vko
Ohjaaja: Sveta
Hinta: 49€
Ilmoittaudu tästä!

 

 

 

Shuffle – tiiviskurssi su 16.5.!

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Shuffle_Jennie-1-201x300.jpegShuffle in da HiMO!
Tunnilla käydään läpi perusaskeleet (runningman, t-step ja charleston) ja pieni koreografia. Tällä tunnilla hiki on taattu ja fiilis loistava.
Shuffle on monille tuttu tanssityyli festareilta ja sosiaalisesta mediasta. Shufflen juuret kantautuvat Australiaan, Melbourneen, jossa laji syntyi 1980-luvun lopussa.
Edm-kulttuurin ja sosiaalisen median avulla Shufflen suosio on viime vuosina kasvanut. Tule loistavana tähtenä, niin kuin HiMOttaret aina. Tarvitset vain lenkkarit messiin!
Kurssin ohjaa Jennie K., joka on aloittanut shufflaamisen 2016 ja vuosien aikana löytänyt oman tyylinsä, cutting shapes. Jennie rakastaa harrastaa Shufflen lisäksi myös muita tanssilajeja, kuten Heels, Gogo ja Vogue. Opettajana Jennie on energinen ja hyväntuulinen, jolta ei into lopu kesken tunnin.

Shuffle-tiiviskurssi
Su 16.5. klo 13.00-14.30
Ohjaaja Jennie K.
Hinta 21€
Ilmoittaudu tästä!

 

Stressihallinta – workshop 

Mitä on Stressinhallintavalmennus?

Stressi on ulkoinen tai sisäinen ärsyke, jota mieli tulkitsee. Stressi on osa meitä, jota ei ole mahdollista poistaa. Sen sijaan stressinhallintaa on mahdollista oppia esimerkiksi informaation, kokemusten ja toistojen kautta.

Stressinhallintavalmennuksessa on tarkoitus tutkiskella turvallisessa ympäristössä valmentajan kanssa tämänhetkistä tilannetta ja mahdollisia syitä stressiin. Valmennuksen aikana tehdään konkreettisia harjoituksia, jotka auttavat prosessissa eteenpäin. Valmentaja on koko matkan ajan tukena ja turvana, joten sinun ei tarvitse enää yksin lipua aallokossa etsien turvasatamaa. 

Tsekkaa Katista lisää:
https://www.personal-trainer-kati-haapala.com/
https://www.facebook.com/personaltrainerKati/

 

 

Stressihallinta-workshop 
Su 23.5. klo 13.00-16.00
Ohjaaja: Kati 
Hinta: 49€
Ilmoittaudu tästä!

Salsa Ladies Style-tiiviskurssi 

Salsa on alun perin Kuubasta kotoisin oleva tanssi- ja musiikkilaji. Ladies Style -tiiviskurssilla harjoitellaan salsan perusaskeleita, vartalonkäyttöä ja rytmiikkaa. Harjoitusten avulla haetaan jatkuvuutta liikkeisiin ja opitaan, miten omaa tanssia voi maustaa naisellisemmaksi.
Kurssilla pysytään vauhdissa ja koreografiaa rakennetaan vähitellen liikkeiden kautta. Pääpaino on koreografiassa, jossa keskitytään käsien, vartalon ja pään liikkeiden hallintaan – kokeneemmalle tanssijallekin on tarjolla haastetta ja edistystä! Tunneilla harjoitellaan heittäytymistä ja musiikintulkintaa.  

Salsa Ladies Style-tiiviskurssi
La 8.5. klo 11.30-13.30
Ohjaaja: Krista
Hinta: 28€
Ilmoittaudu tästä!

Heels: sensual edition

Heels Sensual Edition tunnilla sekoitetaan tanssielementtejä twerkistä sensuelliin korkokengillä tehtävään tanssiin. Tunnilla voi myös tanssia ilman korkokenkiä, mutta suosittelemme, että kaivat korot kaapista, sillä korkokengät eivät ainoastaan tuo sinulle lisää pituutta, vaan myös useasti lisää itsevarmuutta ja korostavat naisellisuutta. Tunnilla harjoitellaan esiintymistä ja samalla itsensä kantamista tanssimalla korkokengillä. Tunti sopii ensikertalaisille tai enemmän korkojen kanssa tanssineille.

Heels: sensual edition-tiiviskurssi
La 8.5.-29.5. klo 12.45
Ohjaaja: Alicia
Hinta: 60€
Ilmoittaudu tästä!

 

 

———————————————————————————–

History 😉

 

Kaikki kivaa, mitä jo ehdittiin vuonna 2021

Kaikki kivaa, mitä järjestettiin vuonna 2020

Kaikki kivaa, mitä järjestettiin vuonna 2019

Tapahtumia 2017

Tapahtumia 2016

Tiiviskurssit!

TUTUSTUMISTUNNIT!

PILOXING Master Classit!

Burleskitanssin pajat

YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ pe 14.2. HIMO vierailee FAZER-tehtaalla!

Keijuviikko ja tanssileiri!

Shoppailuillat

Dancing with the floor!

Tribal Fusion Playshop!

BootCamp!

 Easter Blast 24.3.!

Rakkaudesta Vartaloon su 3.3.!

Tutustumispäivä 5.1.2013 klo 12-17!

Soca & Dancehall BLAST 16.12.

Piruetin HiMOtar-ilta 15.12.

Halloween: Thrill the World 3.11.

Sveta hurmasi Burleskigaalassa

HiMOn 1 v. -synttärit 18.8.

Ja arvonnassa voittivat…!

Asiakaskyselyn tulokset

Piruetin HiMOtar-ilta 26.5.

HiMO GoExpo-messuilla 2.-4.3.

Rakkaudesta Vartaloon 11.2.

HiGH FiVE 14.1.12 !!!

Dance Rumbita 17.12.

Ja arvonnassa voittivat…

HiMO went Terveysmessut!

Herkuttele ja hikoile 21.8.11

HiMO oli mukana Slut Walkissa 6.8.11