HiMOn sisäpiirikirjeessä kaikki uusi ja ihana! Tilaa HiMOttarien uutisia tästä!
Postia tulee sähköisesti 1-2 kertaa kuukaudessa. Siinä on mm. tarjouksia, arvontoja ja muuta kivaa!

Mahtavat tiiviskurssit & muut tapahtumat 2021:

HUOM! Jos et pääsekään kurssille, tiivarin tunnit voi käyttää vapaasti viikkotunneillamme. No hätä, jos elämä yllättää!

Lyrical Dance – tutustumistunti

Lyrical eli lyyrinen tanssi on virtaava tanssityyli, jonka pohjalla on baletin ja jazzin tekniikkaa. Tunneilla heittäydytään herkkään tunnelmaan, jota täydentää aksentit. Lyrical tunnilla luodaan tarinaa tanssin muodossa, täydentämään musiikkia. Tunnin pääpaino on koreografiassa ja tanssimisessa, joita tekniikkaharjoitteet tukevat.

 

 

Lyrical Dance – tutustumistunti
To 30.9. klo 17.15-18.05
Ohjaaja: Jasmin
Hinta: 8€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

LOKAKUUSSA 2021

Commercial Street – tiiviskurssi UUTUUS!!!

Commercial street on nimensä mukaisesti “kaupallinen” tanssityyli, joka yhdistelee eri tanssilajien liikkeitä ja tunnelmaa – ottaen vaikutteita erityisesti katutanssityyleistä. Tunneilla tanssitaan hiphop ja R’n’B rytmien tahtiin, haetaan musiikista inspiraatiota liikkeisiin, sekä nautitaan rytmistä. 
Tällä tunnilla pääset kehittämään asennettasi ja esiintymistaitojasi koreografian muodossa, joita tyylille ominaiset tekniikkaharjoitukset tukevat.

 

 

 

Commercial Street-tiiviskurssi
La 16.10. klo 12.30-14.30
Ohjaaja: Jasmin
Hinta: 34€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

FysicTwerk-tiiviskurssi UUTUUS!!!

FysicTwerk -tunneilla opetellaan twerkkauksen perustekniikoita yhdistellen fysiikka- ja lihaskuntoharjoitteita, joista on hyötyä twerkkauksessa. Kiinnostavat ja erilaiset liikkuvuusharjoitteet, erityisesti lonkkien avaukset, vievät sinut to the next level kun twerkkausasennot luonnistuvat helpommin ja tuntuvat hyvältä! Luvassa fyysisesti rankkaa twerkkausta (polvisuojat kannattaa ottaa mukaan) ja uusia ulottuvuuksia kehossa!

 Yksi mahtava juttu on se, että tunneilla tehdään myös selkä, niska- ja hartiaseudun terveyttä edistävää ja kipuja lievittävää täsmäharjoittelua, jota ohjeistetaan asiaan perehtyneen ohjaajan toimesta, joka on koulutukseltaan fysioterapeutti – Lauren osaa!

FysicTwerk – tiiviskurssi
La 9.10.-30.10 klo 13.30-14.45
Ohjaaja: Lauren
Hinta: 90€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

 

Booty-tekniikka 

Tällä kurssilla keskitytään tanssin syvimpään elementtiin, eli tekniikkaan. Hyvä tekniikka vie sinut uudelle tasolle, olit sitten kokenut tanssin harrastaja tai vasta-alkaja, sekä tuo varmuutta ja turvallisuuden tunnetta myös vaikeampiin liikkeisiin Booty-tekniikan tiiviskurssia on paljon toivottu, ja nyt se on tässä!

Kurssin aikana opetellaan laajasti eri lantionkäytön tekniikoita, joita sovelletaan mm. Twerk, Dancehall Queen Style ja Reggaeton tanssityleissä, mm. isolaatiot, lonkan salaisuudet ja hyllytyksen perusteet. Tunnin pääpaino on koreon sijaan tekniikassa, mitä hiotaan perusteellisesti ja rauhassa. Kurssin opeilla saat omasta pepusta paljon enemmän irti, tanssiminen on nautinnollisempaa ja lisäksi näyttää järkyttävän hyvältä!

Booty-tekniikka
Ma 4.10.-1.11. klo 17.15-18.10
Ohjaaja: Anja
Hinta: 90€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

Tribal Fusion Bellydance- tiiviskurssi

Tribal Fusion Bellydance on moderni vatsatanssilaji, joka on lähtöisin 90-luvun Yhdysvalloista. Lajin juuret löytyvät mm. American Cabaret- ja FCBD-tansseista, ja se on saanut vaikutteita mm. eri katutanssityyleistä ja perinteisestä itämaisesta tanssista.
Maagisen naisellinen liikekieli syntyy, kun yhdistetään sulavan pehmeitä liikkeitä tarkkoihin aksentteihin. Tunnilla harjoitellaan myös eri kehonosien täsmällistä erittelyä.

Tällä kurssilla tanssin tekniikka tulee tutuksi, ja tanssitaan lyhyitä yhdistelmiä, joista muodostuu pieni koreografia – taatusti ihana fiilis!

 

 

Tribal Fusion Bellydance 90
Su 10.10.-17.10. klo 14.00-15.25
Ohjaaja: Ane
Hinta: 51€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

 

MARRASKUUSSA 2021

Tanssiakrobatia-tiiviskurssi 

Oletko valmis haastaamaan itsesi ja viemään tanssisi seuraavalle tasolle? Tanssiakrobatian tiiviskurssilla perehdymme erilaisten akrobaattisten elementtien yhdistämiseen tanssissa. Käymme läpi erilaisten temppujen tekniikkaa ja pääset opettelemaan vaihe vaiheelta mm. päälläseisontaa, splittiä ja kärrynpyöriä, sekä näiden erilaisia variaatioita ja yhdistämistä osaksi tanssia. Mukaan tarvitset avoimen mielen ja ripauksen rohkeutta heittäytyä. Mitään taitotasovaatimuksia kurssilla ei ole ja jokainen työskentelee oman kehon sallimissa rajoissa.

Tanssiakrobatia-tiiviskurssi
MA 15.11.-20.12. klo 17.15-18.10
Ohjaaja: Anja
Hinta: 90€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

Lyrical Dance – tiiviskurssi

Lyrical eli lyyrinen tanssi on virtaava tanssityyli, jonka pohjalla on baletin ja jazzin tekniikkaa. Tunneilla heittäydytään herkkään tunnelmaan, jota täydentää aksentit. Lyrical tunnilla luodaan tarinaa tanssin muodossa, täydentämään musiikkia. Tunnin pääpaino on koreografiassa ja tanssimisessa, joita tekniikkaharjoitteet tukevat.

 

 

Lyrical Dance – tiiviskurssi
La 27.11. klo 13.30-15.30
Ohjaaja: Jasmin
Hinta: 34€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

Tulossa myös:

JAZZ Roots – tiiviskurssi

Kuvittele itsesi 1930 – 1940 -lukujen juhliin New Yorkin Harlemiin. Kaupungin suosituin big band soittaa swing-musiikkia, ja sinä tanssit ja nautit ystäviesi kanssa tanssilattialla kristallikruunujen alla. Vieressä ehkä tanssitaan aikakauden paritanssia lindy hopia. Musiikki vie sinut mennessään ja ajantaju katoaa.

Jazz rootsilla tarkoitetaan erilaisia 1920 – 1940 -lukujen soolotanssityylejä, joita tanssitaan jazz- ja swing-musiikkiin. Jazz Roots -tunneilla keskitytään siihen, millaiseksi soolotanssi kehittyi 1920-luvun muotitanssin charlestonin jälkeen ja käydään läpi leikkisiä jazz roots -liikkeitä alkeista lähtien. Miltä kuulostaisivat esim. fish tails tai apple jacks? Liikkeistä ja ajan rytmeistä kasataan mehevä ja menevä soolokoreografia. Kurssi on nappivalinta sekä vintage-elämän ystäville että sykkeen kohottajille!

JAZZ Roots- tiiviskurssi
Info tulossa!


History 😉

Beyoncé styles – tiiviskurssi

Beyonce styles- kurssilla jokainen nainen on queen! Tällä diivamaisen seksikkäällä kurssilla laitetaan lanteet heilumaan, hiukset hulmuamaan ja sisäinen jumalatar hehkumaan itsevarmuutta.
Tuntien aikana harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show- ja commercial- tanssityyleistä, hip hopista sekä dancehallista. Lopputunnista tanssitaan Beyoncen musiikkiin rakennettuun koreografiaan.
Itsensä ja tuntitovereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä girl poweria täynnä olevalla fiilistelytunnilla!

 

Beyoncé styles -tiiviskurssi
La 18.9. klo 13.30-15.30
Ohjaaja: Jasmin
Hinta: 34€
Taso

MTV Jam-tiiviskurssi

MTV Jam -tiiviskurssilla on kunnon bileet! Neljä viikkoa keskitytään jammailuun, hikoiluun sekä lihasmuistin ja muistin treenaamiseen koreografian kautta. Harjoitellaan mm. kehon hallintaa, koordinaatiota, musikaalisuutta sekä asennetta! MTV-Jam tunnilla hyvä fiilis on taattu!

MTV Jam
Ma 6.9.-27.9. klo 17.15-18.10
Ohjaaja: Sveta
Hinta: 72 €
Taso

 

Street Jam in da HiMO – hip to the hop & never stop!

Tämä on katutansseihin keskittyvä tanssitunti, jossa pääset hikoilemaan, jammailemaan ja pitämään hauskaa hittien tahtiin!
Tunnilla pistetään jalat, keskivartalo ja pakarat katu-uskottavaan kuosiin.
Tule oppimaan parhaat muuvit! Tehokasta ja hauskaa! Musiikkina rap, hiphop ja funk – hip to the hop & never stop!   

 

 

Street Jam
Ti 7.9.-5.10. klo 18.30-19.25
Ohjaaja: Annika
Hinta: 90€
Taso

Shooting Dancevideo – tiiviskurssi 

Haluatko nostaa tanssisi seuraavalle tasolle?

Tällä uutuustunnilla opitaan, harjoitellaan ja tehdään oikea musavideo! Koreografiaan yhdistetään useita mageita ja jäätävän tyylikkäitä tanssilajeja, mm. kaupallinen commercial dance, kuumat lattarirytmit ja katutanssit.
Koreografian lisäksi tunneilla harjoitellaan esiintymistä, heittäytymistä ja kameran edessä työskentelyä. Kun tanssikoreografia on valmis, kuvataan tanssivideo, jonka kaikki osallistujat saavat omaan käyttöön ja muistoksi kurssista. Heittäydy mukaan – become a STAR!

 

 

Shooting Dancevideo
Su 29.8.-19.9. klo 15.00-15.55
Ohjaaja: Krista
Hinta: 72€
Taso

Burleskitanssi – tiiviskurssi

Burleskitanssi on tanssillinen tunti, joka ammentaa tyylinsä burleskin historian liikekielestä. Tunneilla tutustutaan burleskin eri aikakausiin – esittävänä taiteena burleski on matkannut 1800-luvun Vaudeville-teattereista 1940-50-luvun glamourin kautta neo-burleskiin.  
Burleskitanssi sopii kaikille tavallisille liikunnasta ja kehollisuudesta kiinnostuneille naisille ikään ja kokoon katsomatta – Shimmy, Shake, Bump and Grind! Tuntiin sisältyy tanssillinen lämmittely, koreografia, kehonhallintaa, rytmiikkaa, sekä joskus lihaskunto- ja venyttelyosio-näin kehitetään kuntoa, tanssitaitoa ja ilmaisukykyä.  Hikoillaan, sheikataan, pidetään hauskaa ja saadaan samalla tiukkuutta keskivartalokorsettiin, iloa olemukseen ja naisellisuutta ryhtiin! Tällä tunnilla nainen kuin nainen kukoistaa – burleskitanssi on asennelaji parhaimmillaan! Vaikka meno välillä onkin vauhdikasta, niin vaatteet pysyvät päällä ja tunnilla keskitytään tanssillisiin elementteihin.

Burleskitanssin tiiviskurssi
Su 29.8.-19.9. klo 14.00-14.55
Ohjaaja: Ane
Hinta: 72€
Taso

IloLeipomo – hallitse stressia ja elämä hymyilee 🙂 

 

Arki vie usein mennessään. Siellä saattaa olla paljon kuormittavia tekijöitä ja tasapainoa on vaikea löytää. Tai arjen ihanat ja iloa tuovat asiat täyttävät kalenterin liiaksi. Oli tilanne kumpi tahansa, kehollemme se on sama asia. Ylikuormitustila.

Liian pitkään kestänyt kuormitustila aiheuttaa kumuloitunutta stressiä, jota voisi rinnastaa urheilijan ylikuntoon. Jotain pitää muuttaa, jotta toimintakykyisyys säilyy. 

Ilo Leipomossa muistelemme ja muistuttelemme itsellemme jälleen mitä on ne syvimmät ja rakkaimmat perusarvomme, johon koko elämämme nojaa. Pohdimme ja työstämme tapoja, miten voisimme muokata arkeamme lempeästi ja pienin askelin kohti tätä arvojamme ja toiveittemme mukaista elämää. 

Parilla harjoituksella saamme aikaiseksi selkeyttä, realistisia suuntaviivoja tulevaisuuteen, sekä hallinnan tunnetta omaan elämään. Mikä voisikaan olla palkitsevampaa, kuin kyetä itse tekemään muutoksia elämänlaadun parantamiseksi. 

IloLeipomo-workshop 
La 25.9. klo 13.15-16.15
Ohjaaja: Kati 
Hinta: 49€
Taso

 

 

Kaikkea kivaa, mitä jo ehdittiin vuonna 2021

Kaikkea kivaa, mitä järjestettiin vuonna 2020

Joskus kauan sitten…