HiMOn sisäpiirikirjeessä kaikki uusi ja ihana! Tilaa HiMOttarien uutisia tästä!
Postia tulee sähköisesti 1-2 kertaa kuukaudessa. Siinä on mm.tarjouksia, arvontoja ja muuta kivaa!

Mahtavat tiiviskurssit & muut tapahtumat 2021:

HUOM! Jos et pääsekään kurssille, tiivarin tunnit käyttää vapaasti viikkotunneillamme. No hätä, jos elämä yllättää!

ELOKUUSSA 2021

Power Group-Personal Training – valmennusta pienryhmässä!

Personal Training – valmennusta pienryhmässä. Kaikki sinua varten! Monipuolisia ja tehokkaita treenejä kiinteytymiseen sekä lihaskunnon kehittämiseen. Treeneissä huomioidaan jokaisen kuntotaso ja tekniikkaopastusta saa henkilökohtaisesti. Sinä, sinun jaksaminen, tavoitteet ja ihanuudet – näiden kriteerien perusteella treenaat, venyttelet ja liikut kohti oloa täynnä energia! 
Joka viikko huhtikuussa alkaa viestistä, jossa on sinulle arvokasta tietoa ja vinkkejä ravintoon, treeniin ja palautumiseen. 
PT (personal trainer)  tulee tukemaan sinua koko valmennuksen ajan, siis kokonainen ruhtinaallinen kuukausi! Power Groupista saat paljon tiimivoimaa ja ryhmähenkeä 🤩

Miksi? Koska haluat olla tyytyväinen sinun kehoosi, haluat olla energinen ja hyvällä päällä!
Haluat jaksata ja taipua, nukkua hyvin ja olla terve sekä kaunis!

Power Group Syksy 2021
Ti 3.8.-24.8. klo 7.30
Ohjaaja: Kati
Hinta: 85€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

Power Group Syksy 2021
T0 12.8.-2.9. klo 18.30
Ohjaaja: Kati
Hinta: 91€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

IloLeipomo – hallitse stressia ja elämä hymyilee 🙂 

Mitä on IloLeipomo? Se on stressihallintaa.

Stressi on ulkoinen tai sisäinen ärsyke, jota mieli tulkitsee. Stressi on osa meitä, jota ei ole mahdollista poistaa. Sen sijaan stressinhallintaa on mahdollista oppia esimerkiksi informaation, kokemusten ja toistojen kautta.

Tässä lyhyessä valmennuksessa on tarkoitus tutkiskella turvallisessa ympäristössä valmentajan kanssa tämänhetkistä tilannetta ja mahdollisia syitä stressiin. Valmennuksen aikana tehdään konkreettisia harjoituksia, jotka auttavat prosessissa eteenpäin. Valmentaja on koko matkan ajan tukena ja turvana, joten sinun ei tarvitse enää yksin lipua aallokossa etsien turvasatamaa. 

Tsekkaa Katista lisää:
https://www.personal-trainer-kati-haapala.com/
https://www.facebook.com/personaltrainerKati/

 

 

IloLeipomo – workshop 
La 28.8. klo 13.15-14.45
Ohjaaja: Kati 
Hinta: 0€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

IloLeipomo-workshop 
La 25.9. klo 13.15-16.15
Ohjaaja: Kati 
Hinta: 49€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

Shuffle – tiiviskurssi 

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Shuffle_Jennie-1-201x300.jpegShuffle in da HiMO!
Tunnilla käydään läpi perusaskeleet (runningman, t-step ja charleston) ja pieni koreografia. Tällä tunnilla hiki on taattu ja fiilis loistava.
Shuffle on monille tuttu tanssityyli festareilta ja sosiaalisesta mediasta. Shufflen juuret kantautuvat Australiaan, Melbourneen, jossa laji syntyi 1980-luvun lopussa.
Edm-kulttuurin ja sosiaalisen median avulla Shufflen suosio on viime vuosina kasvanut. Tule loistavana tähtenä, niin kuin HiMOttaret aina. Tarvitset vain lenkkarit messiin!
Kurssin ohjaa Jennie K., joka on aloittanut shufflaamisen 2016 ja vuosien aikana löytänyt oman tyylinsä, cutting shapes. Jennie rakastaa harrastaa Shufflen lisäksi myös muita tanssilajeja, kuten Heels, Gogo ja Vogue. Opettajana Jennie on energinen ja hyväntuulinen, jolta ei into lopu kesken tunnin.

Shuffle-tiiviskurssi
Ma 9.8.-30.8. klo 17.15-18.10
Ohjaaja Jennie K.
Hinta 72€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

 

Commercial Latin-tiiviskurssi

Commercial on lajina monen tanssityylin fuusiotanssia. Tunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikkaa ja liiketyyliä, ja pääosin keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan asenteen löytämiseen.

Commercial Latin -tunnilla kuumat lattarirytmit kihelmöivät mielessä ja kropassa!
Tanssitaan niin kuin  musiikkivideoilla, keskitytään koreografiaan, heittäytymiseen ja musiikin tulkintaan. 
Tule nauttimaan sähäkästä ja naisellisesta menosta!

 

 

Commercial Latin
Ti 10.8.-31.8. klo 18.30-19.25
Ohjaaja Krista
Hinta 72€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

SKiNNY jeans workout – tiiviskurssi

SKiNNY jeans workout on tiukkaakin tiukempi treeni!
Konseptin takana on Svetlana Pihlman. Tällä treenillä keskivartalo vahvistuu, selkä suoristuu, tasapaino kehittyy, jaksat paremmin päivän läpi ja tanssit aamuun asti! Kaikki paikat rintakehästä alaspäin saavat kovaa kyytiä! SKiNNY jeans workout on hauska, menevä, hikinen ja helppo  lihaskuntotreeni sykkeen nostoa unohtamatta!

 

 

SKiNNY jeans workout
Ti 10.8.-31.8. klo 16.30-17.15
Ohjaaja: Sveta
Hinta 64€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

Charleston-tanssin tiiviskurssi

Charleston-tanssi on alunperin afro-amerikkalainen tanssi 1920-luvulta, josta kaikki swing-tanssit ovat kehittyneet.
Charleston on tanssina varsinainen ilopilleri, joka piristää synkimmänkin päivän irrottelulla ja hauskanpidolla . Tunnit ovat vauhdikkaita, hengästyttäviä ja takuuvarmoja kunnonkohottajia. Sukella Charlestonin samettisen hämyisään ja säkenöivän glamouriseen maailmaan, nosta kannat kattoon ja hullaannu autenttisen jazzin tahdissa – aiempaa charleston-kokemusta ei tarvita!

 

 

Charleston-tanssi 70
Pe 13.8.-27.8. klo 17.00-18.15
Ohjaaja: Milla
Hinta 72€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

JAZZ Roots – tiiviskurssi

Kuvittele itsesi 1930 – 1940- lukujen juhliin New Yorkin Harlemiin. Kaupungin suosituin big band soittaa swing-musiikkia, ja sinä tanssit ja nautit ystäviesi kanssa tanssilattialla kristallikruunujen alla. Vieressä ehkä tanssitaan aikakauden paritanssia lindy hopia. Musiikki vie sinut mennessään ja ajantaju katoaa.

Jazz rootsilla tarkoitetaan erilaisia 1920 – 1940- lukujen soolotanssityylejä, joita tanssitaan jazz- ja swing-musiikkiin. Jazz Roots -tunneilla keskitytään siihen, millaiseksi soolotanssi kehittyi 1920-luvun muotitanssin charlestonin jälkeen ja käydään läpi leikkisiä jazz roots- liikkeitä alkeista lähtien. Miltä kuulostaisivat esim. fish tails tai apple jacks? Liikkeistä ja ajan rytmeistä kasataan mehevä ja menevä soolokoreografia. Kurssi on nappivalinta sekä vintage-elämän ystäville että sykkeen kohottajille!

JAZZ Roots- tiiviskurssi
Ke 11.8.-18.8. klo 19.30-20.45
Ohjaaja: Milla
Hinta 54€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

SYYSKUUSSA 2021

Shooting Dancevideo – tiiviskurssi 

Haluatko nostaa tanssisi seuraavalle tasolle?

Tällä uutuustunnilla opitaan, harjoitellaan ja tehdään oikea musavideo! Koreografiaan yhdistetään useita mageita ja jäätävän tyylikkäitä tanssilajeja, mm. kaupallinen commercial dance, kuumat lattarirytmit ja katutanssit.
Koreografian lisäksi tunneilla harjoitellaan esiintymistä, heittäytymistä ja kameran edessä työskentelyä. Kun tanssikoreografia on valmis, kuvataan tanssivideo, jonka kaikki osallistujat saavat omaan käyttöön ja muistoksi kurssista. Heittäydy mukaan – become a STAR!

 

 

Shooting Dancevideo
Su 29.8.-19.9. klo 16.30-16.25
Ohjaaja: Krista
Hinta: 72€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

Burleskitanssi – tiiviskurssi

Burleskitanssi on tanssillinen tunti, joka ammentaa tyylinsä burleskin historian liikekielestä. Tunneilla tutustutaan burleskin eri aikakausiin – esittävänä taiteena burleski on matkannut 1800-luvun Vaudeville-teattereista 1940-50-luvun glamourin kautta neo-burleskiin.  
Burleskitanssi sopii kaikille tavallisille liikunnasta ja kehollisuudesta kiinnostuneille naisille ikään ja kokoon katsomatta – Shimmy, Shake, Bump and Grind! Tuntiin sisältyy tanssillinen lämmittely, koreografia, kehonhallintaa, rytmiikkaa, sekä joskus lihaskunto- ja venyttelyosio- näin kehitetään kuntoa, tanssitaitoa ja ilmaisukykyä.  Hikoillaan, sheikataan, pidetään hauskaa ja saadaan samalla tiukkuutta keskivartalokorsettiin, iloa olemukseen ja naisellisuutta ryhtiin! Tällä tunnilla nainen kuin nainen kukoistaa – burleskitanssi on asennelaji parhaimmillaan! Vaikka meno välillä onkin vauhdikasta, niin vaatteet pysyvät päällä ja tunnilla keskitytään tanssillisiin elementteihin.

Burleskitanssin tiiviskurssi
Su 29.8.-19.9. klo 15.30-16.25
Ohjaaja: Ane
Hinta: 72€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

Blues-tiiviskurssi

Blues on afro-amerikkalaisesta perinteestä kumpuava ilmaisuvoimainen tanssi, joka kattaa laajan kirjon eri musiikkityylejä vieden tanssijan tunnelmasta toiseen: Amerikan etelävaltioiden plantaaseilta suurkaupunkien reunojen vaatimattomiin kuppiloihin tai loistokkaisiin tanssisaleihin big bandeineen. Yhteistä kaikille bluestanssityyleille on afro-amerikkalainen estetiikka, monipuolinen vartalonkäyttö, musiikintulkinnan korostaminen sekä rentouden tavoittelu.   

Tunneilla herättelemme koko vartalon tulkitsemaan bluesin tyypillisimpiä rytmejä ja tunnelmia. Bluestunneilla keskitytään erityisesti monipuoliseen vartalonkäyttöön ja musiikintulkintaan. Opettelemme sekä yksittäisiä liikkeitä että yhdistelemme niitä lyhyisiin liikesarjoihin.  

Suosittelemme rentoa, mukavaa vaatetusta sekä matalapohjaisia kenkiä. Tunnille voi osallistua myös sukkasiltaan, sillä bluesissa ei juuri hypitä. Kenkien pohjat voivat mieluummin olla liukkaat (esim. nahkapohjaiset) ja taipuisat kuin erityisen pitävät ja jäykät.

Blues – tiiviskurssi
La 4.9.-25.9. klo 11.30-12.25
Ohjaaja: Arja
Hinta: 72€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

MTV Jam- tiiviskurssi

MTV Jam -tiiviskurssilla on kunnon bileet! Kolme viikkoa keskitytään jammailuun, hikoiluun sekä lihasmuistin ja muistin treenaamiseen koreografian kautta. Harjoitellaan mm. kehon hallintaa, koordinaatiota, musikaalisuutta sekä asennetta! MTV-JAM tunnilla hyvä fiilis on taattu!

MTV Jam
Ma 6.9.-27.9. klo 17.15-18.10
Ohjaaja: Sveta
Hinta: 72 €
Taso
Ilmoittaudu tästä!

 

 

Street Jam in da HiMO – hip to the hop & never stop!

Tämä on katutansseihin keskittyvä tanssitunti, jossa pääset hikoilemaan, jammailemaan ja pitämään hauskaa hittien tahtiin!
Tunnilla pistetään jalat, keskivartalo ja pakarat katu-uskottavaan kuosiin.
Tule oppimaan parhaat muuvit! Tehokasta ja hauskaa! Musiikkina rap, hiphop ja funk – hip to the hop & never stop!   

 

 

Street Jam
Ti 7.9.-5.10. klo 18.30-19.25
Ohjaaja: Annika
Hinta: 90€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

LOKAKUUSSA 2021

FysicTwerk-tiiviskurssi

FysicTwerk- tunneilla opetellaan twerkkauksen perustekniikoita yhdistellen fysiikka- ja lihaskuntoharjoitteita, joista on hyötyä twerkkauksessa. Kiinnostavat ja erilaiset liikkuvuusharjoitteet, erityisesti lonkkien avaukset, vievät sinut to the next level kun twerkkausasennot  luonnistuvat helpommin ja tuntuvat hyvältä! Luvassa fyysisesti rankkaa twerkkausta (polvisuojat kannattaa ottaa mukaan) ja uusia ulottuvuuksia kehossa!

 Yksi mahtava juttu on se, että tunneilla tehdään myös selkä, niska- ja hartiaseudun terveyttä edistävää ja kipuja lievittävää täsmäharjoittelua, jota ohjeistetaan asiaan perehtyneen ohjaajan toimesta, joka on koulutukseltaan fysioterapeutti – Lauren osaa!

FysicTwerk – tiiviskurssi
La 9.10.-30.10 klo 13.30-14.45
Ohjaaja: Lauren
Hinta: 90€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

 

Booty-tekniikka 

Tällä kurssilla keskitytään tanssin syvimpään elementtiin, eli tekniikkaan. Hyvä tekniikka vie sinut uudelle tasolle, olit sitten kokenut tanssin harrastaja tai vasta-alkaja, sekä tuo varmuutta ja turvallisuuden tunnetta myös vaikeampiin liikkeisiin Booty- tekniikan tiiviskurssia on paljon toivottu, ja nyt se on tässä!

Kurssin aikana opetellaan laajasti eri lantionkäytön tekniikoita, joita sovelletaan mm. Twerk-, Dancehall Queen Style- ja Reggaeton- tanssityleissä, mm. isolaatiot, lonkan salaisuudet ja hyllytyksen perusteet. Tunnin pääpaino on koreon sijaan tekniikassa, mitä hiotaan perusteellisesti ja rauhassa. Kurssin opeilla saat omasta pepusta paljon enemmän irti, tanssiminen on nautinnollisempaa ja lisäksi näyttää järkyttävän hyvältä!

Booty-tekniikka
Ma 4.10.-1.11. klo 17.15-18.10
Ohjaaja: Anja
Hinta: 90€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

Tribal Fusion Bellydance- tiiviskurssi

Tribal Fusion Bellydance on moderni vatsatanssilaji, joka on lähtöisin 90-luvun Yhdysvalloista. Lajin juuret löytyvät mm. American Cabaret- ja FCBD-tansseista, ja se on saanut vaikutteita mm. eri katutanssityyleistä ja perinteisestä itämaisesta tanssista.
Maagisen naisellinen liikekieli syntyy, kun yhdistetään sulavan pehmeitä liikkeitä tarkkoihin aksentteihin. Tunnilla harjoitellaan myös eri kehonosien täsmällistä erittelyä.

Tällä kurssilla tanssin tekniikka tulee tutuksi, ja tanssitaan lyhyitä yhdistelmiä, joista muodostuu pieni koreografia – taatusti ihana fiilis!

 

 

Tribal Fusion Bellydance 90
Su 10.10.-17.10. klo 15.30-17.00
Ohjaaja: Ane
Hinta: 51€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

MARRASKUUSSA 2021

Tanssiakrobatia-tiiviskurssi 

Oletko valmis haastaamaan itsesi ja viemään tanssisi seuraavalle tasolle? Tanssiakrobatian tiiviskurssilla perehdymme erilaisten akrobaattisten elementtien yhdistämiseen tanssissa. Käymme läpi erilaisten temppujen tekniikkaa ja pääset opettelemaan vaihe vaiheelta mm. pälläseisontaa, splittiä ja kärrynpyöriä, sekä näiden erilaisia variaatioita ja yhdistämistä osaksi tanssia. Mukaan tarvitset avoimen mielen ja ripauksen rohkeutta heittäytyä. Mitään taitotasovaatimuksia kurssilla ei ole ja jokainen työskentelee oman kehon sallimissa rajoissa.

Tanssiakrobatia-tiiviskurssi
MA 15.11.-20.12. klo 17.15-18.10
Ohjaaja: Anja
Hinta: 90€
Taso
Ilmoittaudu tästä!

———————————————————————————–

History 😉

 

Kaikki kivaa, mitä jo ehdittiin vuonna 2021

Kaikki kivaa, mitä järjestettiin vuonna 2020

Joskus kauan sitten…