HiMO -toimintaperiaatteet

1. Tunneille voi ilmoittautua myhimo.fi.

2. HiMO – tunneille voi ilmoittautua koko kaudeksi tai haluamalle jaksolle. Koko kauden tunneille ilmoittautuneilla on myös aikaa korvata poissaoloja koko kauden ajan – etukäteen tai jälkeenpäin. Jos tuntipaketti on lyhyempi, niin silloin korvausaika on 1 kk sisällä poissaolosta. Tunnin voi korvata myös etukäteen ja silloin voi korvata samallakin tunnilla mille on ostettu paketti mikäli tunnit ovat menossa. Sairastapauksessa korvausaika  voi lääkärintodistusta vastaan olla pidempi.

Jos mielenkiinnon tai omien aikataulujen takia haluat käydä  tunneilla vaihtelevasti, kannattaa silti ostaa tuntipaketti. Ilmoittautumisen jälkeen voit tulla mille tunnille tahansa tunnille (ei tarvitse varata paikkaa etukäteen, jos tunnin kohdalla ei lue ”TÄYNNÄ”. ”TÄYNNÄ””-merkityille tunneille yleensä mahtuu myös, mutta paikka kannattaa varmistaa s-postitse). Eli jos ostit 10 viikon tuntipaketin, voit osallistua mille tahansa 10 tunnille. Vaihtoehtona myös on Kuukausikortti. Tällä kortilla voit tulla mille vain viikkotunneille rajoituksetta ja tiiviskursseista saa -50% alennusta, jos Kuukausikortti on samaan aikaan voimassa.

3. Ilmoittautuminen on sitova ja paikat jaetaan maksujen saapumisjärjestyksessä. Jos maksamisesta huolimatta asiakas ei mahdu tunnille koska se ehtii täyttyä, ilmoittautumisen voi siirtää vastaavalle tunnille tai maksu palautetaan asiakkaan näin halutessa. Sairastapauksessa ilmoittautumisen voi lääkärintodistusta vastaan siirtää myöhemmäksi.

4. Maksu tulee suorittaa 3 vuorokauden sisällä.
Osamaksusopimuksella sopimuksen mukaan. Kysy lisää info(a)myhimo.fi
Maksumuistutuksesta veloitetaan muistutusmaksu 5 €.

5. Suosittelemme tuntien maksutapana tilisiirtoa.
Ilmoittautuessasi tunneille ilmoitamme sinulle tilinumeron ja maksuohjeet sähköpostitse. Maksun saaja on Myhimo Oy.
Maksu onnistuu myös käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla (Visa tai Mastercard), Smartum Liikuntaseteleillä vastaanotossa.
Setelit voi myös lähettää postitse osoitteeseen: Lönnrotinkatu 28 A  00180 Helsinki. Muistathan ilmoittaa maksun yhteydessä yhteystietosi ja kurssikoodin.

6. Alle 18-vuotiaalta pyydämme vapaamuotoisen vanhempien allekirjoittaman luvan osallistua HiMO- tunneille.

7. Alennukset: Opiskelijat, seniorit, äitiyslomalla olevat ja työttömät saavat tuntipakettien hinnasta alennusta 10%. Ostaessasi useamman eri tuntipaketin, jotka ovat käynnissä yhtä aikaa saman kauden aikana, saat toisesta tuntipaketista alennusta 5% ja kolmannesta 10%. HUOM! Opiskelija- ja muut alennukset eivät koske Kuukausikorttia ja osamaksua.
Ajoittain meillä on myös muita tarjouksia ja alennuksia – seuraa nettisivujamme, Facebook-sivuamme ja tilaa uutiskirjeemme (osoitteesta info@myhimo.fi). Alennukset eivät koske kertamaksuja, tiiviskursseja ja playshoppeja. Alennuksia ei voi yhdistää.

8. Asiakkaalla on mahdollisuus tutustua tuntiin kertamaksulla (15 € ) tai ilmoittautua mukaan  kahdelle tunnille ns. kokeilumaksulla (28€) – silloin voi käydä millä tahansa kahdella tunnilla kokeilemassa sitoutumatta mihinkään. 2:n tunnin kokeileminen pitää tehdä 2 viikon sisällä ja kertamaksulla voi tulla milloin tahansa.

9. Mikäli tunnit joudutaan asiakkaasta riippumattomista syistä peruuttamaan, palautamme maksun tai ilmoittautumisen voi siirtää toiselle tunnille. Mikäli yksittäistä tuntia/tuntipakettia tai kurssia joudutaan HiMOsta riippumattomasta syystä siirtämään, ilmoittautumisen voi myös siirtää toiselle tunnille tai lahjakortille.

10. Asiakastiedot käytetään luottamuksellisesti laskutuksessa, tiedotusasioissa ja kurssien markkinoinnissa. Tietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarkoituksenmukaista, mikäli henkilötietolaki ei toisin määrää. Koskaan ei tietoja luovuteta kenellekään kolmannelle osapuolelle.

11. Maksamalla asiakas hyväksyy HiMO – toimintaperiatteet.
Henkilökuntamme ei voi joustaa säännöissämme, mutta pyrimme aina löytämään parhaan ratkaisun. Kuulemme mielellämme palautetta!
Palautteet ja valitukset voi tehdä myös kirjallisena vastaanottoon tai sähköpostitse: info@himoclub.fi. Kaikkien palauteiden, ehdotuksien ja valituksien kesken arvomme joka kausi HiMO-palkintoja. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja onnekkaiden nimet myös julkaistaan nettisivuillamme.

12.  Yleistä

Tuntien yleinen pituus on 30-70 minuuttia riippuen lajista.
Kestoajat löytyvät Ilmoittaudu – sivun listalla. Isoin osa tunneista kestää 55 min ja pidemmät ajat on erikseen mainittu mm. aikataulussa.

HiMO pidättää oikeuden tilapäisiin ja pysyviin tunti- ja opettajamuutoksiin

Kun saavut tunnille, muistathan kuitata läsnäolon vastaanotossa.

Tapaturmasuojan asiakas saa ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen.

Tiedotamme muutoksista ja uutuuksista kotisivuillamme ja sähköpostitse.

13. Nämä toimintaperiaatteet ovat voimassa toistaiseksi.
HiMO pidättää oikeuden sääntöjen muokkaamiseen.

Takaisin ilmoittautumissivulle.