Timantit kertovat tunnin vaikeustason

Valinnanvaikeus voi tosiaan iskeä HiMOn tanssi- ja treenituntien tarjonnan edessä! Timantit kertovat siis tuntien vaikeustason ja matriisit lajin luonteesta: kuinka pitkiä ja vaikeita koreografioita tehdään ja kuinka hikisiä ja fyysisesti rankkoja sarjat ovat.

Yhden timantin tunnit sopivat erinomaisesti aloittelijoille lajissa tai liikunnassa ylipäänsä – nämä tunnit sopivat kaikille naisille varmasti. Tästä alkaa timantit hioutua!

Kahden timantin tunnit ovat hyviä hieman enemmän harrastaneille: mikä tahansa kokemus tanssista, jumpista tai liikunnasta takaa onnistumisia ja kehittymistä näillä menevillä ja hauskoilla tunneilla. Tunneilla tehdään pidempiä koreografioita ja muistikin kehittyy! Opit uutta ja löydät uusia lihaksia omassa kehossasi. Täällä saat timantit loistamaan ja karaattikoko kasvaa!

Kolmen timantin tunnit ovat unelma kaikille naisille, jotka kaipaavat haasteita ja tykkäävät edistyä kaikin puolin liikunnan avulla. Aikaisempi kokemus erityisesti ko. lajista takaa elämyksiä ja hyvää fiilistä. Opit paljon uutta, muistat kuinka paljon osaat jo, ja varmasti nautit! Täällä timantit häikäisevät ja saatat tarvita tunnille Ray Banit tai vastaavat!

Ja muista: jos ilmoittaudut ja toteat, että timanttien määrä tai laji ei sovikaan Sinulle – voit siirtää tuntimaksusi toisille tunneille tai käydä korvaamassa maksetut kerrat eri tunneilla. Niin kuin kaikessa elämässä, ei oteta timanttejakaan liian vakavasti – meillä HiMO nauttia elämästä on kuitenkin pääasia! Stay tuned – Tervetuloa!

Aikataulut

HiMO-matriisi (lajikohtainen) auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivan tunnin!

Tunnit ovat lajin luonteesta ja tasosta riippuen erilaisia siinä, kuinka pitkiä ja vaikeita koreografioita tehdään ja kuinka hikisiä ja fyysisesti rankkoja sarjat ovat. Tämä kaikki selviää HiMO-matriisin avulla joka lajin kohdalla. Jos haluat tietää lisää tunneista, ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Tanssia

Tanssin osuus kertoo sen, kuinka paljon tunti pitää sisällään koreografioita ja lajin tekniikan opettelua. Kun tanssin osuus on tunnissa suurempi, saat kokea haastavampia koreoita, opit lisää tekniikkaa  – tulessa ovat niin lihakset kuin aivotkin! Huippuohjaajien johdolla onnistut varmasti kaikilla tunneilla. Kun tanssin osuus on pienempi, on tunnilla paljon toistoja, tuttuja liikkeitä ja helpompia sarjoja. Tunti on silti hauska, näyttävä ja täynnä fiilistä!

Treeniä

Treenin osuus kertoo sen, kuinka lujaa hiki valuu ja lentää tunneilla! Kun treenin osuus on korkea, on kyseessä tunti, jossa mennään täysillä ja kunto nousee kohisten – vedetään niin, että oksat pois ja pala latvaa! Kun treenin osuus tunnissa on pienempi, ei laiskotella, vaan näillä tunneilla keskitytään notkeuteen, rentoutumiseen, tanssin tekniikkaan, kehonhuoltoon ja lihastasapainoon.

Liikuntakokemus – Jäätävän hyvä!

Joka ikinen HiMO Clubin tunti on 100%:sti jäätävän hyvä liikuntakokemus, ei yhtään vähempää!

Lajit