Twerkkaus on pepun heilutusta asenteella!

Twerk on viime vuosina saavuttanut paikkansa suomalaisessa tanssikulttuurissa ja tämä laji on tullut myös HiMOlle jäädäkseen! 

TWERK It!

Näillä tunneilla peppu, reidet, alaselkä ja alavatsa voimistuvat tässä vauhdikkaassa ja superseksikkäässä lajissa. Tanssitaan hip hop-musiikkiin liikutellen lantiota eri asennoissa erilaisiin rytmeihin. Tunnilla pääset harjoittelemaan sheikkausta ja pakaroiden hallintaa aivan uudenlaisella tasolla. Twerk on tanssina seksuaalisesti provosoivaa, täynnä asennetta sekä naisellista energiaa. Kuntosi kohenee samalla kun saat lisää itsevarmuutta ja opit tuntemaan oman vartalosi paremmin. Tunneilla harjoitellaan erilaisia twerk-tekniikoita sekä tehdään koreografioita.

Yhden timantin tunneilla harjoitellaan twerkkauksen alkeita, joten aiempaa kokemusta et tarvitse.
Seuraava taso on sitten jo sellainen, että mennään eikä meinata ja tehdään haastavempia koreografiota.

Voit halutessasi ottaa mukaan polvisuojat. Huom! Tunti on K16.

 

Twerk & Tone


Twerk & Tone on tunti, jossa yhdistellään twerkkiliikkeitä ja kuntoilua. Tällä tunnilla twerkataan, nostetaan sykettä, kiinteytetään kehoa ja biletetään! Tunti koostuu twerkkisarjoista hyvän musiikin tahdissa, joihin yhdistelemme esimerkiksi kyykkyjä, punnerruksia tai vatsalihaksia kehittäviä liikkeitä. Tunnin loppupuolella opetellaan sarjaa, jota jorataan eri biiseihin.

Näillä tunneilla heilutaan mukavissa ja rennoissa vaatteissa. Pääasia on, että itse viihdyt! Suosittelemme tanssimista sisäkengillä, joustavilla jumppakengillä tai paljain jaloin.

 

Twerk: vogue & tone

Twerk: Vogue & Tone – twerkkauksen perusteet maustettuna voguella ja lihaskunnolla. Tunneilla harjoitellaan sekä Voguing- että Twerk -tekniikoita, ja tunnin lopussa yhdistetään kaikki opittu koreografiaan.
Vogue on afroamerikkalaisten ja latinojen LGBTQ+ yhteisöissä 70-luvun New Yorkissa syntynyt kulttuuri. Persoonallisuus, hyvä meno, rohkeus – näitä voguing fiiliksiä yhdistetään twerkkaukseen. Ja kun on aika lihaskunnon ja sykkeennoston – sukellamme toningin maailmaan.

Tunnit ovat avoimia kaikentasoisille: aloitetaan perusteista ja edetään yhdessä haastavampiin harjoituksiin. Tuntia ei kuitenkaan suositella alle 16-vuotiaille.

 

Twerk & Heels

Rohkeutta, hauskaa menoa ja loistava asenne!
Tunneilla sekoitetaan tanssielementtejä twerkistä korkokengillä tehtävään tanssiin. Voit myös tanssia ilman korkokenkiä, mutta suosittelemme, että kaivat korot kaapista, sillä korkokengät eivät ainoastaan tuo sinulle lisää pituutta, vaan myös useasti lisää itsevarmuutta ja korostavat naisellisuutta.

Tunnilla harjoitellaan perusteellisesti itsensä kantamista tanssimalla korkokengillä, ja samalla löydetään oman kehon sensuaalisen puolen. Tunti sopii ensikertalaisille tai enemmän korkojen kanssa tanssineille.

Korkokengissä tulee olla ehjät korkolaput, jotta lattia ei vaurioidu. Jos kengissäsi on piikkikorot tulee käyttää muovisuojia (saa mm. tanssitarvikeliikkeistä). Tunnille voi tulla ilman korkokenkiä!

 

 

 

 

FysicTwerk

FysicTwerk- tunneilla opetellaan twerkkauksen perustekniikoita yhdistellen fysiikka- ja lihaskuntoharjoitteita, joista on hyötyä twerkkauksessa. Kiinnostavat ja erilaiset liikkuvuusharjoitteet, erityisesti lonkkien avaukset, vievät sinut to the next level kun twerkkausasennot luonnistuvat helpommin ja tuntuvat hyvältä! Luvassa fyysisesti rankkaa twerkkausta (polvisuojat kannattaa ottaa mukaan) ja uusia ulottuvuuksia kehossa!

 Yksi mahtava juttu on se, että tunneilla tehdään myös selkä, niska- ja hartiaseudun terveyttä edistävää ja kipuja lievittävää täsmäharjoittelua, jota ohjeistetaan asiaan perehtyneen ohjaajan toimesta, joka on koulutukseltaan fysioterapeutti – Lauren osaa!

 

dyerware.com

Meneillään olevat ja tulevat tunnit: Aikataulut.
Ilmoittautumiset tunneille ja lisätiedot: Ilmoittaudu.