Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Viime viikonloppu oli HiMOssa täynnä actionia!

HiMOttaret ja suklaata!

HiMOttaret ja suklaata!

Perjantaina HiMOttaret vierailivat Fazer-tehtaalla (monille se oli lapsuuden unelma came true!).
Ja vaikka vatsassa vielä maanantaina oli suklainen olo, menisin heti uudestaan! Sitä paitsi, ihan aikuisten oikeasti, suklaa alentaa stressitasoa ja sitä kautta on terveellinen superfood, hehheh.
Hyvän fiiliksen kunniaksi, unohdan tässä nyt kaikki tylsät muistuttamiset, että kohtuus on avainsana herkuissa kuin herkuissa ja pla-pla-pla. Kiitos HiMOttaret kun tulitte mukaan!

Lauantaina shoppalimme Piruetissa – ja yllätys, yllätys, suklaaorgian jälkeen jouduin ostamaan ensimmäistä kertaa elämässäni trikoot kokoa XS eli 2 kokoa normaalia pienemmät!!! Tiedän, että koko ei ole se juttu, mutta olen ajatellut aikaisemminkin, että jos nauttii joka ikisestä asiasta mitä tekee, syö, tanssii, syö, jne. – se on hyväksi keholle ja mielelle. Jatkan samaan malliin siis ja kaikille HiMOttarille suosittelen sitä samaa!

Tämä on resepti täydelliseen ja kauniisti liikkuvaan kehoon!

Tämä on resepti täydelliseen ja kauniisti liikkuvaan kehoon!

Viikonloppuna  järjestimme myös ensimmäistä kertaa koko Euroopassa Body Perfection- ja Dancing Pilates-kurssit. Uusia lihaksia löytyi ja tuntuu, että pääsi salaiseen maailmaan, jossa selkä suoristuu kauniin musiikin tahtiin ikään kuin taikavaikutuksella. Juuri tälläinenmonipuolinen yhdistelmä parantaa ryhtiä, minimoi nivelille tulevaa rasitusta, kehittää tanssillisuutta ja naisellisuutta vartalossa ja jep jep, aiheuttaa mukavalta tuntuvaa kipua lapaluiden välissä, reisissä, vatsassa jne – lista olisi loputon 🙂 Kiitos meidän tähti-opettajalle Natalialle ja see you in May!