Snowflake gif

Lauantaina 15.12. HiMO twerkkaa täysillä!

Polttareiden kuningatar Henriika ohjaa Xmas Twerk It!- tuntia afrikan auringon voimalla – Henriika vietti vapaaehtoistöissä koko syksyn Aasiassa ja nyt hän on back – tule, ihastu, twerkkaa, hikoile ja herkuttele meidän kanssa!

Xmas Twerk It! la 15.12. klo 13.15-14.30
Ohjaaja: Henriika
Hinta: 18€ (HUOM! Kuukausikortilla -50%)
TÄYNNÄ!

La 15.12. Ennakkoilmoittautuminen jatkuu, viimeisiä paikkoja viedään ja tuntuvat tarjoukset voimassa enää klo 24:00 asti!

Joulukuussa HiMO juhlistaa talven taikaa ja koko studio muuttuu Joulumaaksi 1.12.- 15.12.!

Lauantaina 1.12. glögitarjoilua ja pipareita! Ennakkoilmoittautuminen ensi kaudelle  alkaa klo 10.00 ja luvassa huikeat alennukset, whoop, whoop!

Ane

Burleskitanssi – Surprise for Santa la 1.12. klo 13.15-14.30
Ohjaaja: Ane
Hinta: 10€

Burleskitanssi – Surprise for Santa on tunnin workshop, jossa tiivistyy sensuaalisuus, huumori, showgirl-asenne ja joulun tunnelma!

Workshopin aikana harjoitellaan hauska, jouluhenkinen koreografia sekä treenataan showgirl-asentoja ja boa(puuhka)työskentelyä. Ota oma pitkä villahuivi mukaan, käytetään sitä boana! Burleskitanssi Surprise for Santa- workhopissa saa ja kannattaa pukeutua teeman mukaisesti! Kaiva siis omat naiselliset jouluasusteesi ja ilmoittaudu mukaan joulun hauskimpaan ja naisellisimpaan workshoppiin Anen johdolla!

Ilmainen NÄYTETUNTI: Urban Party – su 2.12. klo 18:00

29.10., 1

Heittäydy vaihtelevien rytmien vietäväksi! Tunnilla tanssitaan perusteellisen lämmittelyn jälkeen koreografioita monenlaisia vahvan rytmisiä tanssi- ja musiikkityylejä sekoitellen. Tyypillisiä elementtejä ovat erilaiset afrotanssit, reggaeton, dancehall, hip hop, house, funk ja jazz. Yhdistävänä tekijänä on tanssin ja musiikin vahva liitto, ja pääosassa musiikillisuuden ja rytmin syvä ilmentäminen tanssien. Yhden tunnin aikana teemme 1-4 erilaista koreografiaa, ja hiki lentää! Ilmoittaudu: info(a)myhimo.fi

Lauantaina 8.12. on naisellisuuden aika: Anjan johdolla on Xmas Heels tunti!

Gyf kengät

Xmas Heels la 8.12. klo 13.15-14.45
Ohjaaja: Anja
Hinta: 21€ (HUOM! Kuukausikortilla -50%)

Tule hakemaan itsellesi lisää itseluottamusta, voimaantumaan ja pitämään hauskaa korkkarit jalassa! Tällä tunnilla harjoitellaan oman kehon keskustan löytämistä myös koroilla liikkuessa. Teemme harjoituksia linjauksen ja kävelyn kehittämiseksi ja pääset haastamaan itsesi myös koreografiaa opetellen. Tällä Heels -tiiviskurssilla otetaan vaikutteita niin dancehall queen stylesta, twerkistä kuin hiphopista. Korkkareiden tulee olla tukevat, remmillä tai nilkkurimalliset, niin ettei kantapää pääse nousemaan. Valitse korkeus sen mukaan, että sinulla on mukava liikkua. Osallistuminen ei vaadi aiempaa tanssikokemusta. Tiiviskurssilla on avoin taso ja ikäraja 18 -vuotta.

Opettajasta: Anja on aloittanut tanssimisen kilpatanssista, josta siirtynyt katutanssien pariin 13 -vuoden jälkeen. Tanssi -ja kilpailukokemusta katulajeista, joista lähimpänä sydäntä ovat dancehall, hiphop ja twerk on kertynyt jo 10 -vuotta. Tanssin harjoittelun ohella Anja on esiintynyt erilaisissa tapahtumissa, tanssiproduktoissa ja artistien kanssa. Tanssin opettamisen lisäksi Anja on ammatiltaan fysioterapeutti, joka tekee työtä aina pieni pilke silmäkulmassa.

La 8.12. Ennakkoilmoittautuminen jatkuu, hyvät alennukset luvassa, mutta älä missaa 1.12. HUIKEAT alennukset!

Ilmainen NÄYTETUNTI: Commercial dance pe 23.11. klo 17:30 TÄYNNÄ!

Commercial on lajina monen tanssityylin fuusiotanssia. Tunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikkaa ja liiketyyliä, ja pääosin keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan asenteen löytämiseen! Tunnilla pyritään etsimään jokaiselle oma luontainen tapa liikkua ja pitää hauskaa! Tunnin ohjaa Josefiina. Hän on katulajeihin erikoistunut tanssija/tanssinopettaja. Hän on opettanut vuodesta 2015 lähtien ja kilpaillut ryhmissä vuodesta 2013. Tanssijana Josefiina haluaa kehittyä jatkuvasti ja kouluttaa itseään ulkomailla ja Suomessa alan parhaimpien opissa. Esiintymiskokemusta häneltä löytyy useista tapahtumista ja artistien taustalta.

Ilmoittaudu: info(a)myhimo.fi

UUSI viikkotunti Twerk It! ti klo 19.00!

Twerkkaus on pepun heilutusta asenteella!

Twerkkiä tanssitaan hip hop-musiikkiin liikutellen lantiota eri asennoissa erilaisiin rytmeihin. Tunnilla pääset harjoittelemaan sheikkausta ja pakaroiden hallintaa aivan uudenlaisella tasolla. Twerk on tanssina seksuaalisesti provosoivaa, täynnä asennetta sekä naisellista energiaa. Kuntosi kohenee samalla kun saat lisää itsevarmuutta ja opit tuntemaan oman vartalosi paremmin. Peppu, reidet, alaselkä ja alavatsa voimistuvat tässä vauhdikkaassa ja superseksikkäässä lajissa.  Tunneilla harjoitellaan erilaisia twerk-tekniikoita sekä tehdään koreografioita.

Tällä yhden timantin tunnilla harjoitellaan twerkkauksen alkeita, joten aiempaa kokemusta et tarvitse.
Huom! Tunti on K16.

Opettajasta:

Tiimin uusin vahvistus Lauren on fysioterapeutti, tanssija ja äiti. Hänellä on vuosien kokemus sekä kilpailutausta erilaisista tanssilajeista kuten kilpatanssista, streetistä, dancehallista ja twerkistä. Lisäksi hän on ollut tanssinohjaaja useiden vuosien ajan. Laurenin arki pyörii tällä hetkellä tanssin lisäksi alle vuoden ikäisen tyttären ympärillä.

Ohjaajana Lauren on kannustava ja panostaa tanssituntien laatuun. Hänelle on tärkeää nähdä oppilaissaan onnistumisen iloa ja kehittymistä. Tanssi ei ole ikinä ollut Laurenille liian vakavaa puuhaa, joten hän haluaa myös oppilaiden nauttivan täysillä tanssimisesta. Tärkeää on, että opittaisiin ilmaisemaan itseämme tanssilla kehon sekä ilmeiden ja eleiden kautta. Tanssiessa koettu hyvä olo tulisi välittyä myös ympäröiviin ihmisiin.

Twerk It! ti 16.10.-18.12. klo 19.00
Ohjaajana Lauren
5 viikon ja 10 viikon tuntipaketit! HUOM! Tunneille voi tulla vielä mukaan, 3 vapaa paikkaa!
Ilmoittaudu nyt!

Commercial Dance- tiiviskurssi lauantaisin!

Commercial Dance  on jokaisen diivan unelmien tanssitunti, jossa fuusioidaan eri tanssilajeja keskittyen koreografiaan.
Tämä tunti tutustuttaa sinut musiikkivideoiden sekä maailmantähtien konserteissa tanssittavaan tyyliin.

Commercial Dance la 8.9.-29.9. klo 13.15-14.15
Ohjaaja: Emmi
Hinta: 56€
TÄYNNÄ!

Twerk It!: floorwork!

Emmi Heimola

Tiiviskurssilla harjoitellaan helppoja lattialla tehtäviä twerk-liikkeitä, akrobatian alkeita sekä niiden yhdistelmiä. Kuinka laskeutua lattialle sulavasti tai hiukan vauhdikkaammin. Kuinka akrobatia ja twerk kohtaavat toisensa ja mitkä ovat niiden erot. Tunnin taso on alkeet.

Twerk It!: floorwork 27.6. klo 17.15-18.45

Ohjaaja: Emmi
Hinta: 21€
TÄYNNÄ!

Jumps & Turns – tiiviskurssi

tanssisu 29.10.


Jumps & Turns & Stretching!
La 9.6. klo 11.30-13.00

Hinta: 20€
Ohjaaja: Sveta

Tällä tunnilla, yksinkertaisilla ja hikisillä harjoituksilla saadaan piruetit vauhtiin, ja hypyt lentoon turvallisesti! Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, tervetuloa mukaan!

Burleskitanssi: viuhkat – tiiviskurssi UUTUUS!

Ane

Burleskitanssi: viuhkat su 27.5. klo 16.30-18.30
Ohjaaja: Ane
Hinta: 26€

Tällä tiiviskursilla opit burleskin viuhkatanssin perusteet. Opitaan, miten viuhkoja pidellään, mitkä ovat käytetyimmät asennot ja liikkeet. Tunnin lopussa harjoitellaan opittua hauskan koreon muodossa. Opettaja tuo pieniä paperiviuhkoja lainaksi sekä pari isompaa, jotta pystyy näkemään, miltä liikkeet näyttävät isojen viuhkojen kanssa. Kurssille suositellaan mukavia vaatteita, joiden kanssa on kiva liikkua, ja joiden kanssa erottuu lantion liikkeitä. Mutta tyyli on vapaata! Kuva © Jirina Alanko.

Burleskitanssi: beyond all basics! – tiiviskurssi

Burleski6CMYK

Burleskitanssi: beyond all basics!
Su 15.4. klo 16.15-17.45
Hinta: 20€
Ohjaaja: Bettie Blackheart

Huippuja uutisia burleskimaailman saralta! Burleskin ehdoton kuningatar Petra Innanen aka Bettie Blackheart saapuu HiMO Clubille huikean tiiviskurssin muodossa: Beyond all basics!

Luvassa on mieletön paketti tanssia, kehonhallintaa, rytmiikkaa, itseilmaisua sekä autenttista tietoutta burleskista lajina. Lisäksi mausteina on tasosta riippuen pieniä kehollisia improvisaatioharjoituksia. Jatkotasoilla teemme myös pidempiä koreografioita – tämä tiiviskurssi on sellainen herkku, jota ei kannata jättää välistä! Tule siis syventämään tietojasi sekä taitojasi varmasti yhden Suomen taitavimmista Burleskitanssin opettajista johdolla!

Petra Innanen on toinen Burleskitanssin®  kehittäjistä, Helsinki Burlesque Festivalin ja Burleskinstituutin perustaja sekä arvostettu tapahtumatuottaja, jonka ansiosta burleski on saanut vahvan jalansijan Suomessa. Häneltä löytyy vankka kokemus esiintymisestä sekä Suomessa että ulkomailla vuodesta 2007 alkaen. Intohimoisen ja rohkaisevan asenteensa ansiosta jokainen oppilas löytää

Tuntiin sisältyy tanssillinen lämmittely, kehonhallintaa, rytmiikkaa, sekä lihaskunto- ja venyttelyosio.

nia
yin_yoga
2

Yin & Nia – tiiviskurssit su 21.1., su 25.2. ja 25.3. klo 12.00-14.00 UUTUUS!
Teema 1.  21.1: Alaraajat; kehon perusta.
Teema 2.  25.2. 2. Core (vartalo lantiosta päähän)
Teema 3. 25.3. Upper extremities
Ohjaaja: Hanna
Hinta: 72€

Yin-jooga on irtipäästämisen joogaa. Asanoissa viivytään muutaman minuutin ajan mahdollisimman rentona ja passiivisena. Harjoitus kohdistuu kehon syvempiin kerroksiin, kyseessä ei siis ole lihasvenyttelytunti. Yin-harjoitus kohdistuu erityisesti lantion ja alaselän alueelle, jossa on paljon sidekudosta ja usein myös jäykkyyttä. Yin-jooga rauhoittaa, pakottaa pysähtymään ja on siksi erittäin hyvää vastapainoa aktiivisemmalle liikunnalle. Sinun ei tarvitse olla ennestään notkea, oleellisinta Yin-harjoituksessa on oman kehon tuntemusten aistiminen, hengitys ja rauhoittuminen.

Yin-joogan jälkeen nautiskelemme Nia-tunnin, jonka aikana koko kehomme saa liikettä. Nia on tanssillista liikettä ja tunti on erittäin hyvä vastapari passiiviselle Yinille. Niassa oleellisinta on liikkumisen ilo ja oman liikkeen aistiminen. Selkeä koreografia yhdistyy vapaampaan liikkeeseen, Nia-tunnilla kaikki tyylit käyvät.

UUTUUS from Los Angeles: THE MIX by PILOXING!

THE MIX by PILOXING – tiiviskurssi

The Mix by PILOXING – UUTUUS! la 24.3. ja su 25.3. klo 12.00
Ohjaaja: Sveta
Hinta: 26€

Suomen PILOXING Master Trainer eli meidän Sveta tuo maailmalta uutuustunnin HiMOlle! ”They call it dancing. We call it living.” Tarvitaan vain yhden musan biitti, ja sydämesi palaa! Tunnilla sukellat suoraan Los Angelesiin, Commercial-tanssin mekkaan! Joka ikinen liike tunnilla on suoraan musavideoista! Loose yourself and be superstar!

Jos olet tanssinut – tämän jälkeen muistat miksi!
Jos et ole – nyt saat tanssin kipinän syttymään!

THE MIX by Piloxing – musavideoista ja rock- ja popkonserteista (tai… MTV-videoilta ja stadionkeikoilta) ammentava koreografia suoraan tanssin mekasta Los Angelesista. Irrotellaan sekä viimeisimmillä soittolistan kärjillä että ikonisilla ”throwbackeilla” jotka kaikki (tai varmasti muistetaan) varmasti tuntee ja muistaa – ja opitaan parhaat gruuvit ja muuvit Losista – ja syke huutaa hoosiannaa! THE MIX sopii kaiken ikäisillä ja taitoisille – tunnilla tanssitaan ja hullutellaan ihan täysillä. Tanssi huippubiiseillä leikitellen – maailma on meidän sali ja näyttämö – THE MIX – tule mukaan!

Yin & Nia – tiiviskurssi

yin_yoga

Yin & Nia – tiiviskurssi 3/3 su 25.3. klo 12.00-14.00
Teema 25.3. Upper extremities
Ohjaaja: Hanna
Hinta: 26€

Yin-jooga on irtipäästämisen joogaa. Asanoissa viivytään muutaman minuutin ajan mahdollisimman rentona ja passiivisena. Harjoitus kohdistuu kehon syvempiin kerroksiin, kyseessä ei siis ole lihasvenyttelytunti. Yin-harjoitus kohdistuu erityisesti lantion ja alaselän alueelle, jossa on paljon sidekudosta ja usein myös jäykkyyttä. Yin-jooga rauhoittaa, pakottaa pysähtymään ja on siksi erittäin hyvää vastapainoa aktiivisemmalle liikunnalle. Sinun ei tarvitse olla ennestään notkea, oleellisinta Yin-harjoituksessa on oman kehon tuntemusten aistiminen, hengitys ja rauhoittuminen.

Yin-joogan jälkeen nautiskelemme Nia-tunnin, jonka aikana koko kehomme saa liikettä. Nia on tanssillista liikettä ja tunti on erittäin hyvä vastapari passiiviselle Yinille. Niassa oleellisinta on liikkumisen ilo ja oman liikkeen aistiminen. Selkeä koreografia yhdistyy vapaampaan liikkeeseen, Nia-tunnilla kaikki tyylit käyvät.

Urban Queen –tiiviskurssi

Urban Queen

Urban Queen –tiiviskurssi ti 6.3. & 13.3. klo 19.15
Ohjaaja: Emmi
Hinta: 26€

Urban Queen on asennetta täynnä oleva ja räväkkä fuusiotanssitunti, jolla yhdistellään eri tanssityylejä kuten hip hop, twerk, reggaeton ja dancehall.

Tunnilla tehdään vauhdikkaita koreografioita ja musiikkina soi tietysti parhaat hip hop-, rap- ja r&b-biisit.

Kevät! Kevät! Kevät!


1.3. alkaa kevät muuallakin kuin HiMOlla!

7.3. HiMO goes Freda: 50-luvun kampauksia maksutta klo 16-19 & tyylikkäitä kenkiä: Lola Ramonat -20% HiMOttarille, ja helmat kattoon studiolla illan tunneilla!

Keskiviikkona 7.3. ennen studiota poikkea siis Boutique Fredassa Fredrikinkadulla 30! Meidän ihana HiMOtar, kauneusalan ammattilainen ja pin up-malli Jasmin a.k.a Wicked Marie tulee tekemään maksutta pikakampauksia 50’s-tyyliin. Tule ottamaan ihana ”50’s makeover” ilman ajanvarausta ja nauti naiseudesta. Omaa vuoroa odotellessa voit sovittaa, ihastella ja ostaa (alennuksella -20%, whoop, whoop!!!) näyttävimpiä kenkiä Kööpenhaminasta: kenkiä, joissa on asennetta – eli Lola Ramonat! Tarjolla myös lompakkoja ja laukkuja, sillä Boutique Fredassa on Suomen monipuolisin mallisto! Ilmoittaudu info@myhimo.fi

8.3. Naisten päivä: studiolla on kukkia ja karkkia!

 Twerk Queen Heels – tiiviskurssi UUTUUS!

Twerk Queen Heels jpg

Twerk Queen Heels – tiiviskurssi su 4.2. klo 15.30-17.30
Ohjaaja: Anja
Hinta: 26€

Naisellista, seksikästä ja asennetta. Jos haluat irrotella korkkarit jalassa, tanssia sensuellisti, mutta olla silti täynnä asennetta, tämä tunti on sinua varten. Tunnilla harjoitellaan tanssimaan korkokengät jalassa. Teemme naisellista voimakasta tanssia ja nappaamme vaikutteita niin dancehallista, hiphopista kuin twerkistä. Pääpaino tunnilla on irrottelussa hyvän musiikin tahdissa sekä koreografian rakentamisessa. Tunnilla on avoin taso.

4Venus powered by BAILAMAMA -tiiviskurssi torstaina UUTUUS!

4VENUS

4Venus  -tiiviskurssi to 18.1. ja 25.1. klo 19.45
Ohjaaja: Milsse
Hinta: 26€
Ilmoittaudu nyt!

4Venus powered by BAILAMAMA on tunti kaikille naisille! Tämä tunti on niin kuin MUOKKAUS, mutta ”syvällisempi” – kyseessä on mm. lantionpohjan lihaksien treeni!
Polta rasvaa, kiinteytä peppu, vatsa sekä käsivarret ja treenaa rakkauslihaksesi tehokuntoon.
4Venus on sykkeen nostoa, lihaskuntoa ja venyttelyä. Tunneilla pidetään yläpää rentona ja alapää tiukkana! Kokonaisvaltainen tanssillinen liikuntaelämys naisille!

Mash it up! – tiiviskurssi UUTUUS!

MAsh it up

Mash it up! – tiiviskurssi la 13.1. & 20.1. klo 14.00
Ohjaaja: Johanna
Hinta: 26€
Ilmoittaudu nyt!

Mash it up! on uusi fitnesstanssilaji, joka on kehitetty jamaikalaisen dancehall-kulttuurin pohjalta. Hauskanpito ja samalla hyvä treeni, sheikataan kappaleesta toiseen ja tanssitaan koko tunti! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, tule sukeltamaan musiikkiin ja päästämään sisäinen voimasi irti!

Balletone- tiiviskurssi

balletone_HiMO

Balletone – ballet for everyone  pe 15.2. & 22.2.!

Balletone® ei ole vaikeaa, vaikkakin vauhdikasta! Balletone® kehittää syvien lihasten käyttöä, parantaa ryhtiä ja koordinaatiota. Tunnilla pidetään hauskaa ja ollaan kauniita (vaikkakin hikisiä!).

Balletone pe 15.2. & 22.2. klo 17.00
Ohjaaja: Sveta
Hinta: 26€