Vuosi 2021-going stronger!

Shuffle – tiiviskurssi 

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Shuffle_Jennie-1-201x300.jpeg

Shuffle in da HiMO!
Kurssilla pärjää, jos on käynyt alkeet-kurssin läpi tai osaa ilman kertausta shufflen perusaskeleet (runningman ja t-step). Tunnilla käydään läpi uusia liikkeitä ja pieni koreografia. Koreografian tempo on hidas. Tällä kurssilla hiki on taattu ja fiilis loistava.
Shuffle on monille tuttu tanssityyli festareilta ja erilaisista tapahtumista. Shufflen juuret kantautuvat Australiaan, Melbourneen, jossa laji syntyi 1980-luvun lopussa.
Edm-kulttuurin ja sosiaalisen median avulla Shufflen suosio on viime vuosina kasvanut. Tule loistavana tähtenä, niin kuin HiMOttaret aina. Tarvitset vain lenkkarit messiin!

Kurssin ohjaaja Jennie K, joka on aloittanut shufflen alkeet 2016 ja 2019 vuodesta lähtien lähti kehittämään omaa tyyliänsä, josta lähimmäiseksi on muodostunut shufflen alalaji, cutting shapes. Opettajana Jennie on energinen ja hyväntuulinen, jolta ei into lopu kesken tunnin.

Shuffle-tiiviskurssi
Ma 16.8.-30.8. klo 17.15-18.10
Ohjaaja Jennie K.
Hinta 51€

Commercial Latin-tiiviskurssi

Commercial on lajina monen tanssityylin fuusiotanssia. Tunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikkaa ja liiketyyliä, ja pääosin keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan asenteen löytämiseen.

Commercial Latin -tunnilla kuumat lattarirytmit kihelmöivät mielessä ja kropassa!
Tanssitaan niin kuin  musiikkivideoilla, keskitytään koreografiaan, heittäytymiseen ja musiikin tulkintaan. 
Tule nauttimaan sähäkästä ja naisellisesta menosta!

Commercial Latin
Ti 10.8.-31.8. klo 18.30-19.25
Ohjaaja Krista
Hinta 72€


SKiNNY jeans workout – tiiviskurssi

SKiNNY jeans workout on tiukkaakin tiukempi treeni!
Konseptin takana on Svetlana Pihlman. Tällä treenillä keskivartalo vahvistuu, selkä suoristuu, tasapaino kehittyy, jaksat paremmin päivän läpi ja tanssit aamuun asti! Kaikki paikat rintakehästä alaspäin saavat kovaa kyytiä! SKiNNY jeans workout on hauska, menevä, hikinen ja helppo  lihaskuntotreeni sykkeen nostoa unohtamatta!

SKiNNY jeans workout
Ti 17.8.-7.9. klo 18.15-19.00
Ohjaaja: Sveta
Hinta 64€
Taso

Charleston-tanssin tiiviskurssi

Charleston-tanssi on alunperin afro-amerikkalainen tanssi 1920-luvulta, josta kaikki swing-tanssit ovat kehittyneet.Charleston on tanssina varsinainen ilopilleri, joka piristää synkimmänkin päivän irrottelulla ja hauskanpidolla. Tunnit ovat vauhdikkaita, hengästyttäviä ja takuuvarmoja kunnonkohottajia. Sukella Charlestonin samettisen hämyisään ja säkenöivän glamouriseen maailmaan, nosta kannat kattoon ja hullaannu autenttisen jazzin tahdissa – aiempaa charleston-kokemusta ei tarvita!

Charleston-tanssi 70
Pe 13.8.-27.8. klo 17.00-18.15
Ohjaaja: Milla
Hinta 72€


MTV Jam- tiiviskurssi – enää 1 paikka!

MTV Jam -tiiviskurssilla on kunnon bileet! Kolme viikkoa keskitytään jammailuun, hikoiluun sekä lihasmuistin ja muistin treenaamiseen koreografian kautta. Harjoitellaan mm. kehon hallintaa, koordinaatiota, musikaalisuutta sekä asennetta! MTV-JAM tunnilla hyvä fiilis on taattu!

MTV Jam- tiiviskurssi
Ke 5.5.-19.5. klo 17.15,  3 vkoOhjaaja: Sveta
Hinta: 49€


Salsa Ladies Style-tiiviskurssi 

Salsa on alun perin Kuubasta kotoisin oleva tanssi- ja musiikkilaji. Ladies Style -tiiviskurssilla harjoitellaan salsan perusaskeleita, vartalonkäyttöä ja rytmiikkaa. Harjoitusten avulla haetaan jatkuvuutta liikkeisiin ja opitaan, miten omaa tanssia voi maustaa naisellisemmaksi.
Kurssilla pysytään vauhdissa ja koreografiaa rakennetaan vähitellen liikkeiden kautta. Pääpaino on koreografiassa, jossa keskitytään käsien, vartalon ja pään liikkeiden hallintaan – kokeneemmalle tanssijallekin on tarjolla haastetta ja edistystä! Tunneilla harjoitellaan heittäytymistä ja musiikintulkintaa.  

Salsa Ladies Style-tiiviskurssi
La 8.5. klo 11.30-13.30
Ohjaaja: Krista
Hinta: 28€


BUUSTi-tiiviskurssi

Tämä on ihana perustunti pienellä twistillä – kautta aikojen suosituin, koska on tehokas! Helpon ja piristävän alkulämmittelyn jälkeen tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä koko vartalolle. Välineinä käytetään mm. käsipainoja, kuminauhoja ja omaa kehoa. Lopuksi lyhyet venyttelyt. Parasta on, että tuloksia tulee (tunti kiinteyttää, kehittää lihaskestävyyttä ja kohentaa ryhtiä). Ei monimutkaisia askelsarjoja ja aidosti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville sekä myös aloitteleville kuntoilijoille.

Buusti- tiiviskurssi
ti 16.3.- 6.4. klo 16.15 Ohjaaja: Sveta
Hinta: 60€
Ota yhteyttä info(a)myhimo.fi


Shuffle – tiiviskurssi ke 24.2.21!

Shuffle in da HiMO ensimmäistä kertaa! Tunnilla käydään läpi perusaskeleet (runningman, t-step ja charleston) ja pieni koreografia. Tällä tunnilla hiki on taattu ja fiilis loistava.
Shuffle on monille tuttu tanssityyli festareilta ja sosiaalisesta mediasta. Shufflen juuret kantautuvat Australiaan, Melbourneen, jossa laji syntyi 1980-luvun lopussa.
Edm-kulttuurin ja sosiaalisen median avulla Shufflen suosio on viime vuosina kasvanut. Tule loistavana tähtenä, niin kuin HiMOttaret aina. Tarvitset vain lenkkarit messiin!
Kurssin ohjaa Jennie K., joka on aloittanut shufflaamisen 2016 ja vuosien aikana löytänyt oman tyylinsä, cutting shapes. Jennie rakastaa harrastaa Shufflen lisäksi myös muita tanssilajeja, kuten Heels, Gogo ja Vogue. Opettajana Jennie on energinen ja hyväntuulinen, jolta ei into lopu kesken tunnin.

Ke 24.2.21 klo 19.30-21
Ohjaaja Jennie K.
Hinta 19€
Ota yhteyttä info(a)myhimo.fi


Vogue Fem-tiiviskurssi

Vogue on osa afro- ja latinalaisamerikkalaisten LGBTIQ+ yhteisössä 1970-luvun New Yorkissa syntynyttä Ballroom-kulttuuria. Ballroom-kulttuurissa Houset kilpailevat toisiaan vastaan Balleissa, jotka ovat sekä kilpailuja että turvallisia tiloja kyseiselle yhteisölle juhlia omaa identiteettiään.

Tällä kurssilla pääset sukeltamaan Vogue-tyyleistä ja kategorioista siihen kaikkein feminiinisempään: Vogue Femmeen! Aloitamme tutustumalla ja hiomalla Vogue Femmen viiden elementin tekniikkaa. Jokaisella tunnilla käydään läpi muutamaa elementtiä, mutta fokusoidaan aina yhden tutkimiseen ja varioimiseen. Sen jälkeen niitä opetellaan yhdistelemään ja lopulta maustamaan femmen sielulla ja sydämellä: omalla persoonallisuudella! Tunneilla harjoitellaan Vogueta pääasiassa koreografian, mutta myös hieman freestylen kautta.

Tunnit ovat avoimia kaikentasoisille: aloitetaan perusteista ja edetään yhdessä haastavampiin harjoituksiin. Vogue Fem -tuntia ei kuitenkaan suositella alle 15-vuotiaille.

Vogue Fem HUOM! Vielä 1 paikka vapaana!
Ti 2.2.-23.2.21 klo 20.00Ohjaaja: Lydia
Hinta: 59€
TÄYNNÄ!


Tanssiakrobatia – tiiviskurssi

Oletko valmis haastaamaan itsesi ja viemään tanssisi seuraavalle tasolle? Tanssiakrobatian tiiviskurssilla perehdymme erilaisten akrobaattisten elementtien yhdistämiseen tanssissa. Käymme läpi erilaisten temppujen tekniikkaa ja pääset opettelemaan vaihe vaiheelta mm. pälläseisontaa, splittiä ja kärrynpyöriä, sekä näiden erilaisia variaatioita ja yhdistämistä osaksi tanssia. Mukaan tarvitset avoimen mielen ja ripauksen rohkeutta heittäytyä. Mitään taitotasovaatimuksia kurssilla ei ole ja jokainen työskentelee oman kehon sallimissa rajoissa.

Tanssiakrobatia-tiiviskurssi
Pe 26.2.-19.3. klo 19.00
Ohjaaja: Anja
Hinta: 65€
TÄYNNÄ!


Tribal Fusion Bellydance – tiiviskurssi

Here is a sweet beginning for u <3 
Aloita uusi vuosi uusilla liikkeillä!
Tällä tiiviskurssilla pääset tutustumaan Tribal Fusion Bellydancen maagiseen maailmaan. Sulavien ja täsmällisen terävistä liikkeistä syntyy Tribalin taianomainen liikekieli, joka varmasti vie mukanaan.
Tutustutaan perusliikkeisiin rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä ja yhdistetään niitä lyhyisiin yhdistelmiin, josta syntyy pieni koreografia. Avataan rintakehän, käsien ja lantion perusliikkeitä, ja opitaan eristämään eri vartalonosien liikkeet toisistaan. Opit myös muutaman variaation, joiden avulla luot liikkeistäsi jotain aivan uutta ja omanlaista. 

Tunnilla pääset myös haastamaan itseäsi – moni nainen on vatsatanssin kautta löytänyt aivan uusia lihaksia, jotka voivat parantaa niin ryhtiä kuin itsetuntoakin! 

Tribal Fusion Bellydance- tiiviskurssi
Ke 10.2.-10.3.klo 17.15,  5 vkoOhjaaja: Maja
Hinta: 73€
Ota yhteyttä: info(a)myhimo.fi


Salsa Ladies Style-tiiviskurssi 

Salsa on alun perin Kuubasta kotoisin oleva tanssi- ja musiikkilaji. Ladies Style -tiiviskurssilla harjoitellaan salsan perusaskeleita, vartalonkäyttöä ja rytmiikkaa. Harjoitusten avulla haetaan jatkuvuutta liikkeisiin ja opitaan, miten omaa tanssia voi maustaa naisellisemmaksi.

Kurssilla pysytään vauhdissa ja koreografiaa rakennetaan vähitellen liikkeiden kautta . Pääpaino on koreografiassa, jossa keskitytään käsien, vartalon ja pään liikkeiden hallintaan. Tunneilla harjoitellaan heittäytymistä ja musiikintulkintaa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, mutta kokeneemmalle tanssijallekin on tarjolla haastetta ja edistystä.

Salsa Ladies Style-tiiviskurssi
Ti 16.2.-16.3. klo 17.45
Ohjaaja: Krista
Hinta: 73€


Charleston-tiiviskurssi

Charleston-tanssi on alunperin afro-amerikkalainen tanssi 1920-luvulta, josta kaikki swing-tanssit ovat kehittyneet.
Charleston on iloisella 1920-luvulla kulta-aikaansa noussut tanssi ja kaikkien swing-tanssien lähtökohta. Villin ja pahamaineisen luonteensa vuoksi monet tanssisalongit kielsivät Charlestonin ja passittivat sen hämyisiin salakapakoihin ja parrasvaloihin.

Viime vuosikymmeninä  Charleston on herännyt  uudelleen henkiin ja leviää jälleen maailmalla.Charleston on tanssina varsinainen ilopilleri, joka piristää synkimmänkin päivän irrottelulla ja hauskanpidolla . Tunnit ovat vauhdikkaita, hengästyttäviä ja takuuvarmoja kunnonkohottajia. Sukella Charlestonin samettisen hämyisään ja säkenöivän glamouriseen maailmaan, nosta kannat kattoon ja hullaannu autenttisen jazzin tahdissa! Nyt on uusi 20-luku!

To 4.2.-18.2. klo 17.00 (70 min./kerta)
Ohjaaja Milla
Hinta 59€


Stressihallinta – workshop 16.1. TÄYNNÄ!

Mitä on Stressinhallintavalmennus?

Stressi on ulkoinen tai sisäinen ärsyke, jota mieli tulkitsee. Stressi on osa meitä, jota ei ole mahdollista poistaa. Sen sijaan stressinhallintaa on mahdollista oppia esimerkiksi informaation, kokemusten ja toistojen kautta.

Stressinhallintavalmennuksessa on tarkoitus tutkiskella turvallisessa ympäristössä valmentajan kanssa tämänhetkistä tilannetta ja mahdollisia syitä stressiin. Valmennuksen aikana tehdään konkreettisia harjoituksia, jotka auttavat prosessissa eteenpäin. Valmentaja on koko matkan ajan tukena ja turvana, joten sinun ei tarvitse enää yksin lipua aallokossa etsien turvasatamaa. 

Tsekkaa Katista lisää:
https://www.personal-trainer-kati-haapala.com/
https://www.facebook.com/personaltrainerKati/

Stressihallinta-workshop
La 16.1. klo 11-14
Ohjaaja: Kati 
Hinta: 49€
TÄYNNÄ!


Salsa Ladies Style-tiiviskurssi TÄYNNÄ!

Salsa on alun perin Kuubasta kotoisin oleva tanssi- ja musiikkilaji. Ladies Style -tiiviskurssilla harjoitellaan salsan perusaskeleita, vartalonkäyttöä ja rytmiikkaa. Harjoitusten avulla haetaan jatkuvuutta liikkeisiin ja opitaan, miten omaa tanssia voi maustaa naisellisemmaksi.

Kurssilla pysytään vauhdissa ja koreografiaa rakennetaan vähitellen liikkeiden kautta . Pääpaino on koreografiassa, jossa keskitytään käsien, vartalon ja pään liikkeiden hallintaan. Tunneilla harjoitellaan heittäytymistä ja musiikintulkintaa. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, mutta kokeneemmalle tanssijallekin on tarjolla haastetta ja edistystä.

Salsa Ladies Style-tiiviskurssi
Ti 12.1.-9.2. klo 17.45
Ohjaaja: Krista
Hinta: 73€


MTV Jam- tiiviskurssi 

MTV Jam -tiiviskurssilla on kunnon bileet! Kolme viikkoa keskitytään jammailuun, hikoiluun sekä lihasmuistin ja muistin treenaamiseen koreografian kautta. Harjoitellaan mm. kehon hallintaa, koordinaatiota, musikaalisuutta sekä asennetta! MTV-JAM tunnilla hyvä fiilis on taattu!

MTV Jam- tiiviskurssi
Ke 20.1.-3.2.klo 19.30,  3 vkoOhjaaja: Sveta
Hinta: 45€
TÄYNNÄ!


Xmas Heels 13.2.21! TÄYNNÄ!

Xmas Heels powered by Anja – Joulupukki will be amazed!

Tällä tyylikkäällä tiiviskurssilla harjoitellaan korkokengillä työskentelemistä ja tanssimista. Koko kehon herättävät moovit vaihtelevat sensuellista vauhdikkaaseen tyyliin!
Jos haluat olla kaikkien bileiden supertähti – tämä tiivari on sinua varten!

La 13.2. klo 13-15
Bilettäjänä Anja
Hinta 30€
TÄYNNÄ!