Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

love your bodyEläköön hyvä olo!

Tuoreena äitinä arvostan hyvää oloa entistä enenmmän. Haluan olla terve, vahva, ei-stressaava, ei-väsynyt ja haluan, ettei mua nukuta niin paljon… Liikunta on ilman muuta yksi voimavaroistani, kehoa kutittaa  ei-hyvällä tavalla, jos jää sohvalle liian pitkäksi ajaksi. Tukala stressantunut olo, suklaan ahmimiskohtaukset jne. iskevät, jos jostain syystä en liiku pariin päivään.  Mutta löysin vielä muutaman tavan pitää itsestäni huolta.
Esimerkiksi, aina kun voin, kuuntelen meditaatiota Youtubesta ja laitan silmät kiinni edes 10 minuutiksi. Lyhytkin tauko tekee ihmeitä!

Tässä hyvä linkki teille, jos aikaa on 10 min.
https://www.youtube.com/watch?v=soZwJQTFpJk

Ja jos on 30 min. https://www.youtube.com/watch?v=-QLItJ4GKX0

Sain nämä minun kampaajalta, joka sanoi, että ”aah, se on ihanaa, kun joku sanoo sulle ”Sä oot fantastinen!”. Niin se on, kuunnelkaa, nauttikaa!

Sitten pääsin (whoop, whoop!) Hyvinvointi – valmennusryhmään, jossa opetetaan mm. uskallusta toteuttaa unelmia, kykyä vain olla (tämä on minulle vielä TOSI outoa, kerron lisää, kun osaan itse) ja oikeiden valintojen tekemistä ruokakaupassa. Ei missään tapauksessa kaloreiden laskua, vaan mitä voi syödä, että vointi olisi erinomainen jne. Valmentajatiimistä ravitsemusterapeutti Peppiina olikin  luennoimassa HiMOssa elokuussa ja on tulossa taas syyskuussa pe 30.9. – stay tuned ja tule mukaan jos kiinnostaa! Tässä channelissa tulen jakamaan Peppiinan luvalla parhaat palat meidän valmennuspäivistä! Eläköön hyvä olo :)!