Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Eläköön hyvä olo!

love your bodyHere we go again! Tässä esittelyssä tuplaminä, eli superduper energialla unelmat todeksi!

Olen siis mukana 6 kk kestävässä Hyvinvointi – valmennusryhmässä. Joka viikko meillä on luennot, kotitehtävät ja opiskelua. Valmentajina ovat personal trainer, ravitsemusterapeutit, Wellness Coachit ja muut Motivaattorit. Viimeksi meillä oli todella mielenkiintoinen luento, jossa kävimme mm. läpi, miten voit tarkastaa oma elämäntilanteen. Tässä se on, tehkää perässä!

 

Arvioi oma tilanteesi seuraavilla elämän osa-aluieilla asteikolla 1-10:

Fyysinen olo
Henkinen olo
Talous
Missio/työ
Elämän juhlistaminen
Ihmiset ympärillä (2–5, kenen kanssa olet/joudut olla tekemisessä eniten)

Esimerkiksi, jos menisi näin: fyysinen olo 8,5; henkinen olo 7,5;  talous 6;  missio/työ 10;  elämän juhlistaminen 9; ihmiset ympärillä 5,5.

Tee tästä ajorengas: 6 lohkoa ja täytä ne numeroiden mukaisesti.

Esimerkki:HiMO_channel

Tutki, onko rengas tasapainoissa? No, ei ainakaan tämä esimerkkinä oleva. Jos autossasi renkaat olisivat tälläiset, miltä kyyti voisi tuntua? Jep, ei kovin hyvältä. Entä mikä numero on hyvä? Se, mihin olet itse tyytyväinen.

Vaikka fyysinen olo olisikin 5, mitä sitten, jos se on sopiva sinulle! Mutta tasapainoa pitää olla. Pitää olla sitä fyysistä hyvää oloa, joka usein tulee liikunnasta, hyvästä ruoasta, riittävästä yöunesta jne.

Henkinen hyvä olo on mielenkiintoa elämäään, esim. harrastukset, kirjat, leffat… Ja vaikka näitä asioita ei olisi monta, jos on olemassa joku, joka antaa siivet ja nostaa pilviin – tunnet itsesi onnelliseksi!

Talous – kaikki me halutaan ehkä vähän parempi tilanne, mutta jos asiat ovat suht ok, sitten ne on ok. Tai sitten tee jotain saadaksesi muutosta.

Työ = missio, tai sitten ei. Jos se on 10:ssä, parempi muutkin kohdat saada siihen. Pelkällä työllä voiko olla onnellinen? En tiedä… Elämän juhlistaminen – tuntuuko aina välillä, että vitsit! Elämä on hyvä! Ei täydellinen, ei pilvetön, mutta silti hyvä! Toivottavasti koet tämän tunteen usein – se on tavoite. Se onnistuu kohtien 1 ja 2 ja 6 avulla.

Ja sitten he, ihmiset. 5 sun joka päivässä on jo hyvä juttu. Maailma on täynnä yksinäisiä ihmisiä. Mutta saatko sä sun ihmisistä  energiaa, iloa ja tukea? Pidä huolta heistä, keltä saat. Ja minimoi kontaktit, jos päinvastoin. Muuten jäät aina miettimään, missä meni vikaan ja miksi fiilis on tapaamisen jälkeen huono.

Helppo sanoa, ehkä aika vaikeata tehdä. Mutta tavoite on hyvä, ja sen takia olenkin siinä ryhmässä. Kirjoitan tänne heti lisää, kun taas tulee a-haa elämys 🙂 Ja HiMOssa on la 29.10. uusi Hyvinvointipäivä, tulkaa mukaan!

<3:lla, Sveta