Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Alexandra PILOXING-tunnilla eka kertaa!

piloxing-hanskatHiMOn aurinkoinen vastaanoton työntekijä Alexandra kävi kokeilemassa PILOXING- tuntia ensimmäistä kertaa! Pitivätkö ennakkoluulot paikkansa vai mitä tapahtui?

Lue tästä:

Kävinpäs vihdoin ja viimein kokeilemassa Piloxing-tuntia parisen viikkoa sitten!

Jo siitä lähtien kun aloitin työt HiMOlla, olen ollut kiinnostunut Piloxing-tunneista, sillä musiikki ja meno on aina vaikuttanut niin vauhdikkaalta ja mukaansatempaavalta! Joka kerta, kun tunti loppuu, salista tulee pois super-treenatun ja onnellisen näköisiä ihmisiä. HiMOn opettaja Emmi kävi kokeilemassa Piloxing-tuntia viikko ennen minua, ja kun hän tuli kehumaan minulle tuntia, niin olihan minunkin pakko päästä sitten seuraavalla viikolla kokeilemaan.

Odotin tuntia koko viikon innostuneena, mutta myös kauhunsekaisin tuntein. Mihin olin oikein pistänyt itseni? Tuota kysymystä myös kysyin itseltäni aika monta kertaa tunnin akana, kun olin päättänyt, että minähän teen sitten kaiken ihan täysillä, ja aika pianhan se alkoi tuntumaan. Fiilis tunnilla oli kuitenkin aivan katossa ja HiMOn Piloxing-tunti on kaikkea sitä mitä se lupaa; hyvää musiikkia, piristävää energiaa, sekä saa nauttia rautaisten ammattilaisten ohjauksesta.

Kun tunti loppui, minulla oli sellainen olo, että olin ylittänyt itseni. Olen aina ollut liikunnallinen ihminen, viimeisimmät vuodet olen tosin ”vain tanssinut”. En edes muista, milloin olisin viimeksi tehnyt tällaista kuntoa hyvin nopeasti kohottavaa (säännöllisesti tehtynä!) intervalli-treeniä. On jännää kun pitää itseään hyväkuntoisena, ja menee Piloxing-tunnille, joka osoittaa luulot vääriksi! Ja silti, kun tunnista selviää, niin ai että, miten hyvä olo sen jälkeen onkaan. Kroppa tuntui energiseltä ja mieli oli todellakin iloisempi ja kirkastunut. Olin jäänyt jo heti ensimmäisestä kerrasta koukkuun!

-Alexandra