Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Ravinnosta

cleanfoodRavinto, tai oikeasti terveellinen ravinto kiinnostaa ja koskee meitä kaikkia. Wikipedian mukaan ravinto on ainetta, jota eliöt käyttävät energianlähteenä ja rakennusmateriaalinaan. Vain ihminen syö myös sen takia, että se on kivaa.
Kun oma keho on työväline, jota ilman et voi tehdä työtä (työni mä rakastan!), ravinnon merkitys vain kasvaa. Mutta kaikki me halutaan pysyä mahdollisimman terveenä mahdollisimman pitkän aikaa. Uskon, että terveellinen ravinto on puhdas ravinto. Nykyään tehotuotannon ansiosta ihan puhdasta ravintoa ei varmasti ole enää, mutta syömällä vain sellaista mitä tunnistat, pääset jo pitkälle. Prosessoitua ruokaa on helppo käyttää, ja se on kaikkialla tyrkyllä. Pysäytän itseni sortumasta siihen kuvittelemalla, että voisin saman tien syödä styroksia, laitttaa päälle kinuskikastiketta ja antaa palaa – se mitä tapahtuu mun vatsassa ja suolistossa on suunnilleen sama, kun jos syön jonkun valmislaatikon.
Tsekatkaa tämä video,  Jamie Oliver selittämässä lapsille, miten nugetit on tehty. Vastatkaa myös hänen kysymykseen videon lopussa. Ja jos aihe kiinnostaa, kirjoita info(a)myhimo.fi – ilmoitamme kun seuraava Hyvinvointipäivä järjestetään. Minä ja me HiMOssa haluamme auttaa . <3:lla,  Sveta

https://www.youtube.com/watch?v=mKwL5G5HbGA