Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Testiryhmä iskee vol.1

HiMOlle perustettiin testiryhmä! Tarkoitus on testata erilaisia juttuja, tuotteet jne.  ja todistaa niiden lupaukset totuudeksi tai taruksi.

kauneuskeskus-kristalli-logo-greytext

Ensimmäisenä koekaniksi suostui Sveta, ja testattavaksi tuli Kauneuskeskus Kristalli, jolla on kaksi hoitolaa Kampissa hyvien yhteyksien päässä.

 

Annika N. lupasi toteuttaa Svetalle ihoanalyysin ja sen perusteella täydellisen kasvohoidon. Odotukset olivat korkealla, ja nyt kun jo seuraava aika on varattu, testiryhmän edustaja Sveta toteaa: suosittelen kaikille! Kannattaa, ja sitä paitsi huhtikuussa Kristallin kasvohoidoista saa –15%!

Itse hoitola oli erittäin viihtyisä, siisti ja tunnelmallinen. Annika N. otti sydämellisesti vastaan, suositteli kotivoiteita (kun kysyin, eli ei tullut missään vaiheessa ”osta, osta” fiilistä). Superplussat hieronnasta! Aaah! Niska-hartia-kädet- hieronta kun naamio vaikutti kasvoilla – se oli nirvana!

 

IMG_7846 IMG_7836

Maanantaina hoidon jälkeen tulokset huomasi kyllä heti, mutta kun vielä perjantaina iho oli niin kuin piiiiiitkän loman jälkeen – varasin seuraavan ajan: meinaan pyytää saman hoidon 🙂

IMG_7838 IMG_7844

Annikan N. vinkit HiMOttarille:

Kaiken tärkeintä on ihon puhdistus aamuin illoin! Ja muistakaa aurinkosuoja. Aurinko mm. vanhentaa ja muutenkin vahingoittaa ihoamme. Ammattilaiselta kannattaa kysyä vinkit ja henkilökohtainen hoitosuunnittelma: tehokkaampi, turvallisempi ja loppujen lopuksi halvempi keino – ei tule herätysostoja!

IMG_7841 IMG_7833

Testaus oli onnistunut ja kannatti ehdottamasti. Kokemus on asteikolla 1-10 -> 10+!!!