Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Testiryhmä iskee vol.2, osa 1

Testiryhmän tarkoitus on testata erilaiset jutut, tuotteet jne, ja todistaa niiden lupaukset totuudeksi tai taruksi.

Toisena koekaniksi suostui Saaga.

Saaga on meidän toimiston päällikkö, 37 v kaunotar. Saaga on 165 cm ja 66,9 kg. Hän haluaisi testata selluliittivoidetta, koska ”tilanne on akuutti”. Saaga kävelee pitkiä lenkkejä, herkuttelee aika usein ja on omasta mielestään ”ihan jees”, mutta reisien ja peffan kunto häiritsee häntä. Sovittiin, että hän ottaa belfien (ei suostunut kuvattavaksi) ja aloitetaan testi. Hänelle testiin tuli yhdistelmähoito: BeautyLine Bodycare CC-Cel Plus ­setti.

HiMO_CC_CELValmistaja kertoo näin:

”CC-Cel Vartalovoide

FitLinen ja BeautyLinen CC-Cel on ihanteellinen tuote ihon ja kehon tehokkaaseen ja kokonaisvaltaiseen hoitoon myös ongelma-alueilla. Menestystuote CC-Cel-kapselit ja CC-Cel Vartalovoide muodostavat sopusointuisen toisiaan täydentävän tuotekokonaisuuden, joka on tehty parhaimmista mahdollisista luonnollisista ainesosista. CC-Cel Vartalovoide on todellinen premium-tuote, joka auttaa ihannevartalon rakentamisessa, saa ihosi kiinteäksi ja pehmeäksi samalla pitäen huolta pahimmista ongelma-alueistasi.

BeautyLine CC-Cel Vartalovoide on PM-Kosmetiikkaosaston kehitystyön hieno aikaansaannos ja aivan uniikki tuote, jossa NTC-kompleksi pitää huolen hyvästä imeytymisasteesta. Ainutlaatuinen koostumus joka perustuu CLA:lle ja aktiiviselle Phytokompleksille stimuloi mikroverenkiertoa, sen sisältämät E-vitamiinit toimivat antioksidatiivisesti ja sen erityinen herakompleksi parantaa ihon kosteutta. Koe näkyvästi pehmeämpi ja tasaisempi iho. Tulet varmasti ihastumaan uuteen koostumukseen!  Osana kokonaisvaltaista  liikunnallista elämäntapaa yhdistettynä terveelliseen ravintoon ja riittävään nesteiden nauttimiseen johtaa CC-Cel-ohjelma nopeasti parantuneisiin tuloksiin.

CC-Cel tarkoittaa kiinteämpää ihoa ­ eikä suinkaan vain naisille! Tutustu itse!

Tässä setissä on mukana FitLine CC-Cel Plus kapselit, jotka sisältävät mm. C-vitamiinia. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten.

Tämä otettiin kokeiluun, koska useammat tuttavat kehuivat ja kuulemma, ovat päässeet appelsiini-ihosta eroon.

Sovimme kuvien julkaisusta huhtikuun 6.päivä, ja kun 29.4. kuvia ei vieläkään kuulunut, nousi kysymys: mikä kestää? Selvisi, että Saagalla oli ongelmia saada ikuistettua selluliitti. Se kyllä selkeästi näkyi peilissa, mutta ei valokuvassa.

Joten, tässä teille kaikille ensimmäinen tapa saada selluliitti pois: ota kuva. Mahdollisesti näet, ettei siitä selluliittia ole. Eli pääset selluliitista eroon!

Mutta tässäkin, niin kuin monessa asiassa, se on oma mielipide. Oma minäkuva on kuitenkin ratkaiseva, ja useamman epäonnistuneen belfien jälkeen, kuvat saatiin ja testi lähtee käyntiin. Nyt tarkoitus ja tavoite on saada Saagaa tyytyväiseksi omaan reisi- ja peppupeilikuvaan!

Saagalle tehtiin hoitosuunnitelma samalla, koska testiryhmä uskoo vahvasti, että vain voide ei voi toimia.

Minä (Sveta) suunnittelin Saagalle kotijumpan (tulossa esille ja kaikkien kokeiltavaksi pian!)

Leena suunnitteli kehonhuolto-ohjelman (tulossa esille ja kaikkien kokeiltavaksi pian!)

Yhdessä pohdittiin ruokavaliota. Saaga syö suht säännöllisesti, mutta joskus tauko ruokailun välissä on pitkä, jopa 5-6 tuntia ja juuri silloin karkkeja, sipsejä ja suklaata tulee ahmittua, koska nälkä on kova. Ylipäätään, vaikka tarkoitus ei missään tapauksessa ole tehdä ravitsemusanalyysia (mehän testataan vain se sellupaketti!) hän itsekin huomasi, että syö paljon pullaa, leipää, erilaisia makkaratuotteita ja sokeripitoisia ruokia.  Joten sovittin, että jo pelkästään paremman olon vuoksi, Saaga panostaa vihanneksiin, hedelmiin, juo paljon vettä ja ennen kun syö jotain makeata, syö esim. voileipää/pähkinöitä/banaania tai vastaavaa. Jos terveellisen välipalan jälkeen edelleen haluaa suklaata, saa ottaa!

Sen lisäksi päätettiin, että Saaga osallistuu 2-3 viikkotunnille kotijumpan sijaan. Ryhmässä on voimaa! Siispä Saaga on säännöllisen epäsäännöllisesti mukana maanantain Muokkaus-tunnilla, keskiviikon SKiNNY jeans workoutissa ja perjantain venyttelytunnilla, välillä myös torstain PILOXING Barre-tunnilla.

Tässä on lähtötilannekuvat (peppu ja reisi)! Stay tuned, palataan asiaan pian!
FullSizeRender IMG_7879

<3:lla, Sveta