Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Unten maailma

unien maailmaUnten maailma on jännä ja salaperäinen. Mitä joku uni tarkoittaa? Joskus uni on kiinnostavampi kuin uusin Hollywoodin blockbaster, ja harmittaa herätä. Huomasin, että monet ohjaajamme näkevät unia liittyen työhömme. Ja joskus se ei ole pelkästään unta, vai kunnon painajainen!

Anen uni
Olen esityskeikalla, ja mulla ei ole kaikkia vaatteita päällä. Sitten joku sanoo että on mun vuoro ja musiikki alkaa soimaan… Ja sitten huomaan, että mulla ei ole edes koreo/asu valmiina, mutta mut potkitaan lavalle Ja sitten herään läpimärkänä hiestä …

Emmin uni
Näin unta, että aloin pitämään twerk-tuntia, ja jalkani olivat kuin betonia! En saanut pyllyäni hyllymään, vaikka taistelin henkeni edestä. Yritin vakuuttaa kaikkia, että osaan kyllä, mutta en saanut lantiotani toimimaan. Heräsin hikisenä sängystä ja kokeilin, että pyllyni oli edelleen pehmeä. Huh!

Majan uni
Kerran näin ihanan ihanan unen tanssiworkshopin jälkeen: workshopissa tehtiin lattiatyötä, missä piti ikäänkuin kömpiä, ja yöllä näin unta missä tämä oli minulle luonnollinen tapa liikkua – olin muuttunut isoksi, pehmeäksi tiikeriksi, joka oli todella notkea ja nopea. Upea tunne. Muistan erittäin tarkasti varsinkin mun isot, vahvat ja pehmeät tassut.

Leenan uni
Olin studiolla ja luulin että ohjaisin pian rullaustunnin. Kuulen Svetalta ehkä 5 min ennen tunnin alkua että se onkin Pound-tunti, ei rullaus. Ja huomaan että mulla on vaan mun 1 valkoinen paita, ei – urheilutoppi, jolle kaiken lisäksi juuri kaadan jotain punaista juomaa! Pound alkaa pinkissä salissa ja mä oon tyylikkäästi likaisessa paidassa – ja oon ihan pihalla. Alussa kaikki ovat mukana , mutta kesken tunnin he alkavat tekemään muuta. He istuvat patjoilla, juttelevat kovaa keskenään ja yksi syö sushia!!! Stoppaan musan ja kysyn heiltä että miksi he niin tekevät, treenaamaanhan tässä ollaan tultu. He vastaavat, että on niin huono tunti että heitä ei huvita!

Svetan uni
Näin unta, että meinasin vuokrata uuden pinkkisalin Donald Trumpilta. Kumpi on isompi painajainen: tämä juttu vai remppa studiolla?
Trumpin tila oli täynnä antiikkilipastoja, vaatteita ja kynttilänjalkoja, kuin joku ihme kirpputori. Siivosin kaiken jättisäkeihin ja kiire oli, kun tunnit olivat alkamassa. Diili jäi tekemättä, kun ei ollut hyvää kulkua sisään.Heräsin syke korkealla ja hetken kesti tajuta, että tässä vaiheessa pyjama on ihan ok, en tarvitse vielä jumppatoppia…

unikuvaJa nyt kun nämä on julkaistu, ette varmaan ylläty, kun Leena säikähtää ruoan tuoksua studiolla tai Maja kehrää?