Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Avaruusmatka 🙂

”Uskon että me tarvitsemme sosiaalisesti hyväksyttyjä paikkoja, joissa meidän ei tarvitse vastata puhelimeen tai mihinkään kysymyksiin, ja jossa meidän ei tarvitse sopia kenenkään kanssa yhtään mistään.”
John C. Lilly, rentoutuskellunnan kehittäjä

Haluatko tietää, miltä tuntuu painottomuus? Miltä tuntuu olla tuntematta kehosi painoa? Miltä tuntuu leijua avaruudessa? Float & Relax spassa saat sen kokea!

Floatingtankkeja on käytetty jo vuodesta 1954, kun USA:n kansallinen mielenterveysinstituutti kehitti sen tutkimaan, mitä vaikutuksia tulee olemaan avaruuslennoista pilotteihin. Siitä lähtien sen hyötyjä on dokumentoitu lukuisissa huippuyliopistoissa kuten Harvard, Yale ja Stanford. Mm. Britannian ja Australian olympiajoukkueet käyttävät kelluntatankkia viikoittain palautumisen tehovälineenä ja tuhannet aivan tavalliset ihmiset maailmalla. Nyt on HiMOttarien vuoro!

Floatingkapselin veden suolapitoisuus kannattelee kehoasi, samalla kun voit antaa itsesi rentoutua täysin. Koska vesi on kehosi lämpöistä, niin hetken kelluttuasi tuntoaistisi ei enää löydä kehon ja veden rajaa. Täysi pimeys, hiljaisuus ja painottomuus tuntuu superhyvältä! Alussa päässä vielä pyörii ajatukset ja havainnot, mutta pian on sellainen jännä syvästi rento olo, joka muuttuu lopussa iloiseksi energiaksi!

Miksi kannattaa floatata?

* Parantaa verenkiertoa koko kehossa, myös aivoissa – tuloksena on koko kehoa eheyttävä vaikutus

* Lisää endorfiinien tuotantoa eli suoranaista mielihyvää – ja vähentää ns. stressihormonien tuotantoa

* Saattaa jopa normalisoida verenpainetta, samalla kun hapenkulutus ja sydämen lyöntitiheys alenevat

* Voi auttaa myös selkävaivoista palautumisessa – painottomassa tilassa nikamat ja koko tukiranka pääsee liikkumaan täysin esteettä ja ilman kehonpainon rasitusta (tätä tilaa et koe missään muualla, jollet lähde avaruuslennolle!)

* Poistaa väsymystä, syventää unta, lievittää henkistä ja fyysistä stressiä

* Stimuloi aivojen toimintaa – aivojen vasen ja oikea lohko synkronisoituvat helpommin, tuottaen alpha-, theta- ja jopa delta-aaltoja. Tuloksena mielen selkeyttä ja valppautta, syvää lepoa sekä suurempaa luovuutta.

Tällä kerta olin flotaamassa noin tunnin, ja sen jälkeen oli tunnin hieronta! Ikinä  ennen ei lihakset ole olleet näin pehmeät ja hieronta sen takia niin nautinnollinen <3 Menen uudestaan! Ainakin vielä 10 kertaa, hehheh, tai ihan joka viikko!

HiMOsta saa alennusflyerit 4:lle hengelle (Floating 1 t plus hieronta 1 t -50%!!!!)  ja lisää voit kysyä Svetalta ja Leenalta, HiMOn ensimmäisiltä Floating Avaruuslentäjiltä!

Videolla myös!

<3:lla Sveta