Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Järkyttävä.

Järkytyttyä voi ainakin kahdella tavalla: hyvällä ja pahalla.

Minusta Dior/Lancome/ Sisley/ jne kasvovoiteet ovat kalliita.  Haaveilen tällä hetkellä uudesta Sisley Black Rose cremesta, joka maksaa 175€. Järkytyin kun bongasin toisen, 542 € maksavaa voiteen. Should I dream bigger?

Lapseni 2 v.- neuvolassa meille sanottiin, että potalle ei ole kiirettä. Että helposti puoli vuottakin menee ennen, kun lapsi oppii. Olipas ihana järkytys, kun lapseni ensimmäisestä oppipäivästä lähtien alkoi ilmoittaa, kun potalle on päästävää!

Mutta luulen, että tämä minun järkytys ei ole mitään verrattuna neuvolan tädin järkytykseen, kun tuttavan 2 v (!) tyttö piirsi kuvan neuvolakäynnissä ja allekirjoitti sen ” Teresa”.

Olen yhdessä Facebook- kirppisryhmässä. Siellä myydään mm. kalliita ns. design tavaroita. Yksi laukku maksoi esim. 7000€ ja hinta oli kuulemma jo alennettu. Mutta hauskan järkytyksen koin siitä, että siellä myydään ja ostetaan (!) mm. laukkujen pahvilaatikoita ja paperikasseja! Ja niistä jonotetaan ja maksetaan 30-100€. Minulla olisi pari Stockmannin muovikassia – haluaako joku ostaa, anyone? 😉

Seison rattaiden kanssa Kampissa hissin edessä. Ennen minua siinä edessä oli jo äänekäs teinipoikajengi. Ja vaikka hissin vieressä lukee, että tämä hissi on ensisijaisesti rattaiden jne. käyttäjille, usein joutuu odottaa tosissaan omaa vuoroa, kun ihmiset eivät lue sitä kylttiä. Onneksi, järkytyksestä huolimatta, tajusin kiittää kohteliaita pojat, kun he antoivatkin minulle tietä hissiin.

persimonTiedän, että vesimeloni on marja. Järkytyin omaa tietämättömyyttä, kuin luin että persimon/kaki- hedelmä ei olekaan hedelmä vaan marja myös! Nyt alkaa olla sen marjan aika! Kaukasuksessa, jossa synnyin, tätä marjaa kutsutaan vitamiinipommiksi. Se sisältää vaikka mitä vitamiineja ja mineraaleja, ja niiden ansiosta vähentää nesteen kertaamista, parantaa ruon sulatusta, parantaa näköä, vahvistaa vastustuskykyä, ehkäisee sydäntauteja ja jopa hidastaa vanhenemista! Syön aamulla leivän kanssa, olisi se sitten hedelmä tai marja – ihan sama, hehheh!

IMG_1424Tässä kuva, minkä lähetti minun pietarilainen tuttava.
Hän totesi, että on järkyttävää, kun Suomessa kaikki ovat niin rehellisiä!

Mistä itse järkytyit viimeksi?