Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Kesäksi kuntoon! TAAS.

skeleton_in_a_red_dress_by_bushbasher01Kesä lähestyy, ja oli sää mitä tahansa, kesän lähestymisestä ei ole epäilystäkään, kun tsekkaa lehtitelineet: kuuminta kuumemmat ”uutiset” ja vinkit siitä, miten saat itseäsi kesäkuntoon eli laihaksi.

Tämä ”kuntoon” asia on käytännössä vielä yksi vuodenaika lisää: kuntoon olisi hyvä saada itseä kesäksi, joten joka vuosi menee näin: syksy, talvi, kevät, kesäksikuntoon, kesä.  Mihin häipyy se kesäkunto kesän jälkeen – on mysteeriä.

Ulkomaisissa lehdissä on myös aina välillä ehdotuksena saada itsensä kuntoon poikaystävän vuoksi (kesäkunto vs. poikaystäväkunto?) tai unelmamekko koko XXS – sekin on jollekulle tavoite ja motivaatio.

Minä ehdotan uutta kuntokäsitettä: eläkekunto. Kun olen 78v. mummo, vietän eläkepäivinä leppoisia kissanpäiviä Kakkukeisarin ja MCDonaldsin välissä kruisalemalla. Olen sellainen pehmeä ihana mummo, kellä kolesterolin arvot ovat taivaassa! Siihen valitettavasti on vielä aikaa ja joudun miettiä tylsää TYÖKUNTOA. Syön niin, että jaksan tehdä työtä, jota rakastan koko sydämellä. Ja jos joku mekko on liian pieni mun peballe, ostan

obese_fat_request_by_chubbychub_chub-d831jyuuuden (mekon siis, ei peban). Tästä tulikin mieleen: minulla on ollut joskus yksi ihana kollega. Hän itsekin aina sanoi, että hänen tunneille helposti tulee vähän ehkä mun tulevaa eläkekuntoa lähellä olevia naisia, koska oli ryhmä mitä tahansa – hän on se isoin. Mä en koskaan kiinnittänyt huomiota tuohon, kunnes näin hänet kotelomekko päällä. Joo, oli hänellä pömppö ja mekko ei ollut koko XXS, mutta mamma mia, se istui hyvin ja koko vartalo oli niin naisellinen ja kaunis! Sen jälkeen, itse asiassa, aloin käyttää mekkoja päivittäin ja en vetänyt vatsaa sisään, vaan suoristin selän, niin kuin hän. Ja jep, saan paaaaaaljon ihailevia katseita. Kokeilkaa, niin tiedätte, puhunko totta 😉

Mutta summa summarum: julistan anti-kesäkuntokampanjan! Mitä tahansa teet, tee sen vain, koska itse haluat. Kauneus ei ole sama, kun laihuus. Kauneus on rakkaus itseä kohti, positiivinen asenne myös itseä kohti ja keskittyminen nautintoon – olisi se lukeminen, tanssiminen, syöminen tai mitä tahansa.
”Elämä on ihmisen parasta aika!” ja se on liian lyhyt kesäprojekteihin.