Kesätunnit 24.6.-11.7.2019

*Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.

Jos haluat mukaan, mutta et tiedä mille tunnille tulisit – tästä vinkit!
Hinnat ja tuntipaketit näet tästä!

MA TI KE TO PE LA SU

Tsekkaa
tapahtumat!
klo 17.15
Beyoncé-style

Henriika
klo 17.30
Urban Party

Marianne
klo 17.30
Beyoncé-style

Henriika
Tsekkaa
tapahtumat!
klo 18.15
Twerk it!

Henriika
klo 18.15
K-pop

Jaana
klo 18.30
Core Workout
45 min

Marianne
klo 18.30
MTV-JAM

Henriika
UUTUUS!

Tsekkaa
tapahtumat!Timantit kertovat tunnin vaikeustason

Yhden timantin tunnit sopivat erinomaisesti aloittelijoille lajissa tai liikunnassa ylipäänsä – nämä tunnit sopivat kaikille naisille varmasti. Tästä alkaa timantit hioutua!

Kahden timantin tunnit ovat hyviä hieman enemmän harrastaneille: mikä tahansa kokemus tanssista, jumpista tai liikunnasta takaa onnistumisia ja kehittymistä näillä menevillä ja hauskoilla tunneilla. Tunneilla tehdään pidempiä koreografioita ja muistikin kehittyy! Opit uutta ja löydät uusia lihaksia omassa kehossasi. Täällä saat timantit loistamaan ja karaattikoko kasvaa!

Kolmen timantin tunnit ovat unelma kaikille naisille, jotka kaipaavat haasteita ja tykkäävät edistyä kaikin puolin liikunnan avulla. Aikaisempi kokemus erityisesti ko. lajista takaa elämyksiä ja hyvää fiilistä. Opit paljon uutta, muistat kuinka paljon osaat jo, ja varmasti nautit! Täällä timantit häikäisevät ja saatat tarvita tunnille Ray Banit tai vastaavat!

Ja muista: jos ilmoittaudut ja toteat, että timanttien määrä tai laji ei sovikaan Sinulle – voit siirtää tuntimaksusi toisille tunneille tai käydä korvaamassa maksetut kerrat eri tunneilla. Niin kuin kaikessa elämässä, ei oteta timanttejakaan liian vakavasti – meillä HiMO nauttia elämästä on kuitenkin pääasia! Stay tuned – Tervetuloa!