Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Kirje keholtasi

IMG_9847Loputtomassa netin meressä löysin viesti vartalolta. Kenen kroppa kirjoittaa näin hyvin? Kenelle se on kirjoitettu? Taitaa olla kaikkien vartaloiden yhteistyötä ja kirjoitettu meille kaikille!

Olen sinun kehosi ja haluan, että muistaisit että…

1) Näytän siltä, mitä ajattelet minusta. Voisitko ajatella, että olen kaunis? Silloin minusta tulee kaunis.

2) Jos ajatuksesi ovat kielteiset, jos murehdit mahdollisia sairauksia ja tapahtumia etukäteen, joudun samoille aalloille ja sairastun.

3) Jos pyrit olemaan optimisti ja luotat itseesi, minä nuorrun ja kaunistun ihan silmien edessä!

4) Minun mahdollisuudet ja varastot ovat hyvin korkeat ja rajattomat. Usko itseesi, usko minuun – minähän osaan parantaa jopa itse itseäni. Minä pystyn parantumaan jopa silloin, kun lääkärit eivät anna toivoa, mutta tarvitsen sinut haluamaan parantumistani ja uskomaan minuun.

5) Älä laita minuun kaikkia maailman mömmöjä, kuten botoksit, silikonit jne. Minä voin olla kaunis ilman niitä! Auta minua vain hieman, ja ihmeitä tapahtuu!

6) Minä rakastan ulkoilla, juosta, tanssia! Minä tykkään hieronnasta! Seksistä! Itse asiasta kaikesta, mitä tekee sinut iloiseksi!

7) Kun haluat syödä tai juoda jotain – kysy minulta, tarvitsenko minä sitä? Jos vain yrität, opit kuulemaan minua, ja minä aina vastaan sinulle. Älä tankkaa ohimennen, telkkarin edessä, jostain tottumuksista. Me voimme olla terveitä ja nauttia hyvästä ruoasta!

8) Minä rakastan sinua. Olisi mukava, jos joskus kiittäisit minua ja rakastaisit minua. Mutta jos et voi, minä rakastan sinua. Piste.

9) Tiedätkö, että voin olla elossa ja hyvässä kunnossa, vaikka 1000v? Ihmisikä on teidän oma keksintö. Älä ikinä mieti, että vanhennut – tai minusta tulee vanha.

10) Olen kehosi. Olen temppelisi. Olen maailmasi. Olen sitä, mitä haluat minun olla. Autetaanko toisiamme? Kiitos kun olen olemassa. Kiitos kun olet olemassa.

T: Kehosi