Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Kirskikka puu HiMO Clubin terassilla HiMO –studio saa usein paljon kiitosta raikkaasta sisustuksesta ja  lämpimästä ilmapiiristä.
Jotain kompromisseja joudumme mekin tekemään,  sillä Helsingistä voi olla hankala löytää kaikin puolin täydelliset tilat.

Mutta meillä on hyvä sijanti, jopa illalla on turvallista kulkea Lönkällä. Lönkkä never sleeps – meillä on oma terassi ja ihanat  isot ikkunat; meillä on kirsikkapuut sisällä ja ulkona – tsekkaa kuva, ja luonnon valoa riittää! Pukuhuone on sopivan kokoinen ja sali on lähellä, heheh, vaatteiden vaihdon jälkeen et eksy! Ehkä väliseinä voisi olla hyvä juttu, mutta se on tällä hetkellä mahdoton.

Usein kun tulet HiMOlle, verhojen takana toiset HiMOttaret ovat vielä tanssimassa tai venyttelemässä. Käytä mahdollisuus hyväksi, kurki verhojen taakse ja ihastele heitä, ovat sen arvoisia!  Ja ovien puutteessa olemme myös yhdessä sopineet, että pukuhuoneen puolella puhutaan hiljemmin, näin salin puolella saa omaa rauhaa. Tietysti  jos juttusi on kuulemisen arvoinen, hauska, tärkeä tai muuten vaan olennainen – siinä tapauksessa anna palaa, anna äänesi kuulua! Me arvostamme jäätävän hyviä juttuja yhtä paljon kun omaa aikaa tanssilattian puolella! Peace!