Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

HiMO Clubin channelNyt pääsee sukeltamaan 20- ja 30-lukujen salakuljetuksen, jazzin ja charlestonin kulta-aikaan!

HiMOn stara Charleston-opettaja Laukki on ollut keväästä lähtien opintomatkalla maailmalla.
Matkalla hän on opettanut Wienissä, osallistunut itse tunneille New Yorkissa (Broadway Dance Center)sekä Stompology:ssa, joka on autenttisen jazzin ja soolo-charlestonin festivaali (katso tästä lisää: http://www.stompology.com/).

Elokuussa hän on  Ruotsissa Herrängissä, maailman suurimmalla ja vanhimmalla Swing-tanssileirillä. Siellä on sellaisia vanhoja staroja kuin Norma Miller, Sugar Sullivan, Barbara Billups, Chester Whitmore sekä muut soolo -Charlestonin nuoret maailman  huiput!Festivaali kestää 5 viikkoa ja tuliaisena tulee mukaan valtavasti ispiraatiota ja uudet tanssikuviot!  Syksyllä keskiviikkoisin klo 16.45 pääsee nauttimaan hurmaavan Laukin johdolla Charlestonen saloista yhden timantin tunnilla, joka sopii toiseksi tunniksi, kertaukseen tai ihan tanssin ilon vuoksi kaikille.

Toinen Charlestonin viikkotunti on  kahden timantin tunti maanantaisin klo 19.00, opettajana vauhdikas ja pirteä Anni. Anni on tunnettu iloisesta tyylistään opettaa. Hiki lentää,  tanssikuviot sujuvat joka kerta paremmin ja todellinen tanssin ilo löytyy. Annille on tärkeää, että tunnilla tulee hyvä  mieli, varma olo, ja joka kerta kehitystä näkyy enemmän ja enemmän. Molemmille tunneille voi ilmoittautua mukaan vaikka heti, älä missaa tätä hauskanpitoa!
Ja heti syyskuussa Wäiskissä on salakapakka pystyssä! Tästä lisää ihmeteltäväksi! Kaikki hapsumekot päälle ja ehdottamasti mukaan!