Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Perjantaisin HiMOlla pääsee bile-fiilikseen Flicka Reggaetón tunnilla! Wikipediassa kerrotaan: reggaetón syntyi Panamassa nimellä reggae en español ja on levinnyt Pohjois-Amerikkaan erityisesti Puerto Ricoon ja Eurooppaan 2000-luvun alkupuolella. Reggaeton sekoittaa jamaikalaista musiikkivaikutteista reggaeta ja dancehallia latinalaisen Amerikan bomba-, plena- sekä hip hop -musiikkiin. Musiikkiin yhdistetään yleensä espanjankielistä räppäystä. Mitä tekee reggaetónista tanssimisen arvoisen lajin? Menevä musiikki, hyvä biitti, aito bilefiilis, party, party! Tanssina se on hauska ja hikinen,  ja tunnilla koko keskivartalo saa kyytiä: sheikataan selkä ja ryhti kuntoon sekä tanssilattia pyörryksiin! Nykyään usein ollaan huolissaan erityisesti nuorten naisten ryhdistä, oman kehon hyväksymisestä ja yleiskunnosta. Tämä on nerokas tapa päästä hauskalla tavalla kuntoon!

Tällä kaudella luvassa lisää hyvää musaa, hauskat sheikkaukset ja tunnelma katossa energisen Petra P.- johdolla! Tunti perjantaisin klo 16.45, tervetuloa!

P.S. Petra on tanssijana Revolucion latina-reggaeton tanssiryhmässä ja tässä heidän esityksensä viime kevään Super Cubano-kilpailusta: