Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

HiMO Club on energinen ja pippurinen tanssi- ja treenistudio naisille!Me kaikki tiedämme, että liikkuminen on hyväksi terveydelle. Mutta muistammeko, että kaikkein tärkein on kuitenkin säännöllisyys, eikä treenin raskuus ja hikitaso?

Eli jos vaikka joka tunti työpäivän aikana nouset tuolista ja teet 10 kyykkyä ja 10 taivutusta, se on paljon tärkeämpää mm. sydämelle kuin 2 kertaa kuukaudessa 3 tunnin treeni. Ja, hehheh, halvempi myös!
USA: ssa 2013 tehdyssä tutkimuksessa on (sydäntautilääkäreiden toimesta) todettu, että pysyäkseen hyvässä terveydentilassa/kunnossa tarvitaan 150 minuuttia viikossa sellaista liikuntaa, että hengästyy. Plus 75 minuuttia hyvin aktiivista ja hengästyttävää liikuntaa, ja ollaan jo erinomaisessa kunnossa kaikin puolin! Eli 150 min tekee noin 30 minuuttia kävelyä tai pyöräilyä työ-kotimatkalla 5:nä työpäivänä, ja yksi – kaksi tehokasta tuntia HiMOlla – se on kaikki mitä tarvitset! Omasta kokemuksesta lisään vielä tähän venyttelyä, palan tummaa suklaata päivässä, ja silloin tällöin litran hyvää jätskiä – tämä toimii minun kohdalla! <3:lla, S