Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Pömppö pois seitsemässä päivässä? Osa 2.

Eli tässä tiedon metsästyksen tulokset, pömppö pois seitsemässä päivässä onnistuu, kun teet näin:
– Älä syö liikaa suolaa. Suola aiheuttaa nesteen kerääntymisen kropassa, ja tuloksena häipynyt vyötärö. 2 grammaa päivässä on turvallinen määrä. Ja suolaa  ei ole vaan suolasirottimessa, vaan myös mm. pakasteruuissa, makkaroissa, pekonissa jne.
– Juo vettä niin paljon kuin jaksat ja haluat. Luulisi, että vesi turvottaa, mutta itse asiassa päinvastoin. Yleensä ilmapallo on vatsan kohdalla ihmisillä, jotka eivät juo riittävästi. Jopa pieni nestehukka aiheuttaa elintärkeän veden varastoitumisen kudoksissa, joka näin turvottaa. Juo pieniä määriä vettä päivän aikana aina välillä!
– Ylläpidä tasapaino proteiinin, rasvan ja hilihydraattien välillä. Hiilarit stoppaavat nesteitä kropassa, liika proteeini – turvottaa, kuitujen puuttuminen on lopullinen katastrofi.
Little_prince– Syö välipaloja. Ok, suklaapatukka siis pois kädestä  (puhun itselleni). Huomisesta lähtien, lupaan nyt. Tai oikeasti, aloitan ensi maanantaina, tyhmä aloittaa viikon keskellä… Mutta joo, sanotaan että vatsalaukku on oman nyrkin kokoinen, ja vaikka se venyy ja venyy, periaatteessa, jos istut ruokapöydän ääreen 5–6 kertaa päivässä, tuskin syöt yhdellä kerralla norsun kokoista lautasta. Muistatteko Pikku prinssin ja hänen piirtämän kuvan pytonista, joka juuri söi norsun? Jep, jos syöt kuin se phyton, se norsu näkyy.
– Varovasti sokerin kanssa. Se on helppo muistaa, mutta kuinka monet menevät lankaan sanasta ”sokeriton”? Makeuttajat eivät ole sokeria parempaa. Aspartami jne. poistuvat elimistöstä hyvin vaikeasti, aiheutavat kaasujen syntymistä ja siellä se pömppö taas törröttää!

– Miksi ilmapallo on ilmapallo? Koska sen sisällä on ilmaa. Kun syöt, älä höpötä, älä katso telkkaria (suu auki, hehheh), pureskele ruoka kunnolla, syö rauhallisesti – kaikki tämä edesauttaa ruoansulatusta ja lisää nautintoa hyvästä ruosta (ei norsusta :)).

– Viimeinen ja paras vinkki. Miten minä voisin sen ohittaa?! Liikunta! Tanssiminen! Kuntoilu! Hikoilu! Edes vähän, edes lyhyesti, mutta täydestä sydämestä ja säännöllisesti. Liiku –  ja olet kaunis! <3:lla S.