Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

HiMOtar-haaste on täällä! Toinen viikko alkaa nyt!

HiMOn yhteistyökumppanit haluavat kannustaa teitä liikkumaan jatanssimaan antamalla mielettömän makeat lahjakortit!

bf_pieni_logo_ja_shopping

HiMOn ihana yhteistyökumppani
Kenkäboutique Freda on haasteessa mukana!

Minä rakastan Kenkäboutique Fredaa!

Tyylikäs, kaunis, valoisa kauppa Fredrikinkadulla viehättää naisen sydäntä täysillä!
Tutustuin paikkaan, kun voitin Burleski-gaalassa lahjakortin. Se oli jo onnen hetki, mutta kuvitelkaa sitä onnen tunnetta, kun kävelin sisään ja luulin, että olen paratiisissa! Mitkä kenkät! Mikä valinnanvara! Värit! Raidalliset korot! Erikoisen kauniit mallit! Pehmusteet kenkien sisällä, jotka oikein puhuttelevat sinua, että kyllä sä pystyt tanssia ja kävellä, mehän ollaan kuin kotitohvelit mukavuudessa! Mutta paras elämys oli vielä edessä. Se oli kauppiatar itse – Rita! Hän on kuningatar Kenkävaltakunnassa ja minä olen todellakin tervetullut, ja pitkästä aikaa odotettu superVIP-vieras! Ja kun olin jo kaivamassa luottokorttia, hän sanoi: Tämä on hyvä valinta! Ja tämä! Mutta älä ota näitä, ei toimi!  WHAT?! Sen jälkeen luotin häneen täysillä. Ja nyt vuoden yhteistyön jälkeen luotan vielä enemmän.  Tämä on rauta–ammattiataitoa parhaimmillaan! Ei tarvitse myydä väkisin, koska laatu ja tarjonta on loistavaa. Ei tarvitse myyntipuheita, kun on niin itsevarma omassa ammatissa, että on vaarana olla rehellinen – vaikka helpompi olisi ehkä ottaa mun VISA vastaan… Wau! Boutique Freda on kaupungin paras kenkäkauppa! Ja kauppiatar Rita on kaupungin paras kuningatar – ei kun kauppiatar! Tai kuitenkin kenkien kuningatar! Boutique Freda on paljon enemmän, kuin hyvä kauppa. Siellä järjestetään mm. asiakasiltoja – syödään tapaksia, juodaan viiniä ja sovitellaan kenkiä! Ja asiakassuhteet ovat niin aitoja ja hyviä. Kerran näin, kun yksi rouva toi Ritalle keittoa, ettei ihana kiireinen kauppiatar vaan olisi nälkäisenä töissä…

FredaRita, valikomassa on Lola Ramona hyvin edustettuna – miksi?”Lola Ramona on niin mielenkiintoinen, ettei mitään mallia raaskisi jättää pois…Boutique Freda haluaa olla maan paras ja kattavin Lola Ramonan kauppias!”

Miksi ryhdyit kenkäkauppiattareksi?”Kenkäkauppiattareksi sain tilaisuuden siinä yhteydessä, kun sain potkut kansainvälisen yrityksen tehtävistä pohjoismaisen organisaatiouudistuksen yhteydessä.”

Kerro meille jokin kenkäsalaisuus?  ”Kenkäsalaisuus on, että joka naisella on oikeus kauniisiin kenkiin. ”

Mitä mahtavaa sinulla on suunnittelussa? ”Suunnitelmissa on erikoistua vain muutamiin näyttäviin kenkiin, ja  täydennämme kenkiä Blutgeschwister -vaatemallistolla.”
Kenkäboutique Freda on HiMOtar-haasteessa mukana! Yksi onnekas HiMOtar saa ihastuttavan Girly-laukun (kuvassa, arvo 72€) Boutique Fredasta, kun osallistuu ja onnistuu haasteessa!

Girly-laukku, HiMO Club ja Freda