Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

HiMOtar-haaste jatkuu.

Ja tässä on HiMOn uusin yhteistyökumppani on hyvinvointikeskus Sulo, mikä sijaitsee Mannerheimintiellä.

PicsArt_1397034145244Pari viikkoa sitten oli ilo tutustua tositoiminnalla ja nyt haluan sanoa kaikille: suosittelen lämpimästi! Minun ensikosketus alkoi ihan normimeiningillä – eli olin myöhässä.
Viimeinen toivo ehtiä häipyi taksin tyhjällä tolpalla ja stressi alkoi valloittaa toisissa punaisissa. Argh. Oma moka, mutta miksi vielä tuurikin on tällainen?! No, taksikuski jotenkin tajusi tilanteen, bussi väistyi, kun syöksyin tien yli ja voila!  Astuin sisään.
Sulon naiset olivat ystävällisiä ja hymyilivät – vaikka tässä tilanteessa heidän työ la-iltana piteni- , ja yhtäkkiä minullakin oli hyvä fiilis.  Hemmottelu alkoi.

Hiljainen musiikki soi taustalla, oli lämmin ja rentouttava tunnelma.
Ensimmäistä kertaa en joutunut sanomaan, että kovempaa tai voisitko vielä tätä käsitellä – hierojan kosketus alusta loppuun oli yksinkertaisesti täydellinen.
Mandariiniveden tarjoilu vain lisäsi paratiisin vaikutusta, ja unohdin taakse jääneen kiireisen päivän ja kipeät lihakset! Kivaa oli ja seuraavan hieronnan varaan varmaankin heti, kun tämä teksti on valmis :).

Mutta, Annastiina ja Maria miten tämä idea syntyi? Olitteko olleet jo aikaisemmin ystäviä, vai tuliko ystävyys yhteisen paikan myötä?

Olemme molemmat kotoisin pieneltä paikkakunnalta ja kävimme samaa koulua lapsuudessa.
Peruskoulun jälkeen tiet veivät eri suuntiin. Molemmat olimme tahoillamme eri aloilla, mutta alan vaihto kiehtoi. Törmäsimme sattumalta toisiimme kosmetologikoulun pääsykokeissa.
Itse kokeissa emme moikkausta enempää kuulumisia vaihtaneet, mutta pääsimme molemmat sisään kouluun ja päädyimme samaan ryhmään. Opiskellessa sitten tutustuimme toisiimme uudelleen ja idea yhteisestä
yrityksestä alkoi itää.

Mikä tekee Sulosta näin erityisen hyvän?

Sulosta tekee näin erityisen hyvän se, että olemme molemmat intohimoisia omaa alaamme kohtaan. Mariaa kiinnostavat erityisesti kosmetiikan ainesosat ja ihon toiminta, ja Annastiina on hullaantunut
lihaksiin. Hän opiskelikin heti kosmetologikoulun jälkeen hierojaksi ja on laajentanut tietämystään myös lihaskalvohierontaan.

Minkälaisia terveisiä haluatte lähettää HiMOttarille?

Haluamme lähettää HiMOttarille sellaisia terveisiä, että hyvinvointi kuuluu jokaiselle. Jokainen on tervetullut hoitamaan itseään, ihoaan ja lihaksiaan. Hetki hieronnassa on omaa aikaa ja samalla voi jättää hetkeksi arjen huolet Sulon oven ulkopuolelle.

Kiitos Sulo! Sulo on mukana myös HiMOtar- haasteessa, ja tulee voitto tai ei, HiMOttaret hoi, menkää hemmottelemaan itseänne!