Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

HiMOtar-haaste on loppusuoralla, enää 3 viikkoa! Ja tänään esittelyssä meidän ihana yhteistyökumppani Kauneushoitola Yläkerta!

Olen vannoutunut kauneushoitojen käyttäjä. Meidän perheessä intohimo naamioihin, peelingiin, spaahan jne. hyppää aina yhden sukupolven yli.  Minun isomummo oli pitkä nainen, hänellä oli punertavat hiukset ja  vihreät silmät. Muistaakseeni hän käytti vain jotain oliiviöljyä  ihonhoitoon, ja naapurit vieläkin muistavat hänen kauneuden. Mun mummo  sai harmaat silmät, ja jopa 75-vuotiaana saattoi viettää tuntikausia kaupassa valitsemassa oikean sävyistä huulipunaa, ja kylppärissä oli  ylimääräinen kaappi hänen kauneusaseille. Mun vihreäsilmäinen  äiti  juoksee karkuun, kun ehdotan hänelle, että tehtäisiin joku naamio yhdessä. Ja minä vien kauneushoidon perinnettä sitten seuraavalle tasolle. Ja jep, harmaat silmät. Minusta paras tapa rentoutua ja olla hyvä itselle (Lórealin mukaan, I`m worth it :)), on mennä  kosmetologille. En ikinä harmittele rahan menoa, ja aina löydän siihen aikaa. Jopa silloin, kun muihin asioihin ei ole aikaa! Olen käynyt varmaan miljoonassa eri paikassa. Eli olen hyvin luotettava infon lähde! Nyt viimeiset 5 vuotta olen käynyt samassa paikassa – Kauneushoitola Yläkerrassa! Laaja valikoima hoitoja, ystävällinen tiimi, äärimmäisen puhdasta, teetä ja keksejä tarjolla. Viime jouluna sain ihanan huulikiillon lahjaksi, joka oli tarkoitettu juuri minulle, kesken talveä etelään lähtijälle – kuinka huomaavaista!

Hoidon aikana taustalla soi pehmeä jazz–musiikki, tyyny pään alla, torkkupeito päällä –  mukava hetki on varmistettu. Ammattimainen, ei painostava palvelu on tosi tärkeää, ja sitä juuri on Yläkerrassa!  Paikka sijatsee Kampin vastapäätä, keskellä kaupunkia, sinne on helppo mennä ja hintataso on hyvä. Menisin, vaikka olisi kalliimpi  (toivottavasti luettuaan tätä, eivät nosta hintoja  ). Olen jo aikaisemmin pyytänyt heitä yhteistyökumppaniksi, mutta ovat aina melko buukattuja! Nyt on sitten natsannut! Ehkä meidän hyvä meininki HiMOssa vaikutti? Kaikista hoidoista HiMOttaret saavat nyt –10%!

Kauneushoitola YläkertaTea – ihanan kauneushoitolan omistaja – tuntuu tuntevan kaikki vakioasiakkaat nimeltä, ja aina moikkailee heitä iloisesti.

Tea, tiesitkö pikkutytöstä asti, että sinusta tulee kosmetologi?

Pikkutyttönä halusin olla tarhantäti. Olin itse päiväkodissa ja tädit siellä olivat kivoja, joten halusin ehdottomasti olla myös päiväkodin opettaja.

Yläasteella en oikein vielä tiennyt mitä tekisin isona, mutta lukion aikana tulevaisuus alkoi jollain tavalla hahmottumaan. Ymmärsin että haluaisin jatkossa tehdä työtä ihmisten kanssa, ja yrittäjyys kiehtoi minua jo silloin. Jollakin tavalla halusin tehdä myös hoitotyötä.  Muutaman vuoden lukion jälkeen tein erilaisia myyntitöitä, ja kun ensimmäinen lapseni syntyi, olin tuolloin 20 v. ja oli aika miettiä vakavasti tulevaisuutta ja koulutusta. Silloin innostuin kosmetologin työstä, ja hankin kaiken mahdollisen tiedon koulutuksesta. Kouluttauduin kosmetologiksi Suomen kosmetologikoulussa toisen lapseni syntymän jälkeen. Jo kouluaikana työskentelin eräässä hoitolassa ja valmistumisen jälkeen sain kokopäivätyön samasta hoitolasta. Ennen oman yrityksen perustamista ehdin työskennellä sekä kosmetologina että erään maahantuontiyrityksen kouluttajana.

Mikä on teidän paikan ns. juju – mikä tekee teistä ainutlaatuisen?

Ihan ensimmäisestä päivästä lähtien omassa hoitolassa minulle on ollut äärimmäisen tärkeää hoitaa jokaista ihmistä yksilönä ja ottaa jokainen asiakas vastaan juuri sellaisena kuin hän on. Kiirettömyys, ammattitaito, hyvä palvelu ja aito läsnäolo ovat sellaisia asioita joihin pyrimme.

Mikä hoito on suosituin ja miksi?

Kouluttaudun jatkuvasti, viime keväänä sain suoritettua yritysjohtamisen ammattitutkinnon. Osana tätä koulutusta laskin, mitkä hoidot meillä ovat suosituimpia,  ja mitä tehdään vähemmän. Tällä hetkellä hoidoista 33 % on ripsienpidennyksiä / korjauksia ja tasan saman verran tehdään karvanpoistoa sokerilla.

Olen erittäin tarkka siitä, että ripsienpidennykset meillä tehdään oikealla tekniikalla asiakkaan omia ripsiä vahingoittamatta. Laadukkaan työn lisäksi varmasti kilpailukykyinen hinta tuo meille asiakkaita. Ja usein asiakkaat myös pysyvät talossa tämän vuoksi.

Seuraavaksi suosituimmat ovatkin sitten kasvohoitdot. Kasvohoito tehdään asiakkaan tarpeiden mukaisesti, meillä on hoitolassa käytössä kolme ammattisarjaa, joista varmasti löytyy jokaiselle sopivat tuotteet. Lisäksi käytämme tehokkaita laitteita kasvojenhoidossa, mikäli se on tarpeen.

Ja mitä suosittelet meidän liikkuville, kiireellisille HiMOttarille erityisesti?

HiMOttaret varmasti haluavat pitää sääret sileinä ja kainalot karvattomina, niihin suosittelen ehdottomasti toimivaa valoimpullssihoitoa. Hoito sopii erityisesti tummemmalle karvalle. Vaalealle tai värittömälle karvalle suosittelen sokerointia, se on huomattavasti parempi iholle kuin vahaus. Ja sokeroinnilla lähtee näppärästi myös lyhyempi karva.

Ripsipidennykset on liikkuvalle naiselle aina hyvä juttu, ei tarvitse sotkea ripsivärin kanssa ja meikki on siisti vielä hikisen SKiNNY jeans workoutin jälkeenkin 😉

Niin ja vielä täytyy mainita, että usein paljon liikkuvilla naisilla on taipumusta saada kovettumia ja kuivaa ihoa sekä kantapohjiin että esim. päkiään ja varpaiden sivuille. Kovettumat ja känsät on hyvä käydä hoidattamassa ammattilaisella ihan terveydellisistäkin syistä. Ja lisäksi kauniita varpaita ja lakattuja kynsiä kehtaa näytellä myös tunneilla, joilla ollaan paljain jaloin.

YläkertaKauneushoitola Yläkerta osallistuu HiMOtar-haasteseen upealla palkinnolla: lahjakortti arvolta 87€!  Tämä lahjakortti oikeuttaa Timanttikasvohoitoon, joka on kirkastava, puhdistava sekä kosteuttava, ja sopii kaikille ihotyypeille!