Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Toukokuun 16.-18. päivä HiMOlla pidetään suuren suosion saanut Body Perfection sekä Dancing Pilates- tiiviskurssi.HiMO Club, Body Perfection, Natalia

Kurssin vetäjänä on ammattilaistanssija sekä kokenut pilatesohjaaja- ja kouluttaja Kreikasta, Natalia Pestova. Hän on itse luonut ja kehittänyt nämä konseptit, jotka ovat nyt tarjolla vain HiMOlla! Lue tästä Natalian haastattelu, jossa hän kertoo kurssista.

Natalia, mitä viikonlopun kurssi pitää sisällään?

Viikonloppu koostuu erillisistä osioista: perjantaina on Dancing Pilates, la-su Body Perfection sekä sunnuntaina lisäksi uusin laji My perfect Body Workout.  Tunnit on suunniteltu niin, että mukaan voi tulla yksittäisille osioille, mutta eri osat myös tukevat toisiaan loistavasti!

Mikä näissä tunneissa on erikoista? Miksi niille kannattaa tulla?

Lajit yhdistävät baletin tekniikkaa, pilatesta ja tanssia uudella ja ainutlaatuisella tavalla. Uskon, että lajien saama suuri suosio perustuu niiden tehokkuuteen ja ainutlaatuisiin yhdistelmiin. Baletista, pilateksesta ja muusta tanssista otetaan parhaat osiot mukaan siten, että ne muodostavat mm. kehonkannatusta, ryhtiä,venyvyyttä  ja liikkuvuutta kehittävän harjoittelumuodon.

Kerro hieman eri tunneista?

Body Perfection on vain HiMO Clubilla!

Dancing Pilates on syntynyt intohimosta tanssiin ja pilatekseen. Se yhdistää klassista Pilatesta tanssiin ja musiikilliseen ilmaisuun. Teemme sarjaa James Bondista tuttuun Skyfall-kappaleeseen ja pidämme hauskaa! Dancing Pilates on uusi ja luova lähestymistapa harjoitteluun ja treenaukseen, josta saa paljon uutta inspiraatiota.

Body Perfection on yhdistelmä klassista balettitekniikkaa, Barre à Terre- tekniikkaa sekä pilatesta, tuloksena koko kehoa voimistava harjoittelumuoto! Kurssi on jaoteltu osiin, jolloin pystymme paneutumaan kunnolla eri kehonosiin. Lauantaina on Beautiful legs & amazing arms, jossa teemme erilaisia harjoituksia käsille ja jaloille. Sunnuntaina keskitymme erityisesti keskivartalon lihaksiin ja venyttelyyn. Harjoitukset on suunniteltu tehokkaiksi ja turvallisiksi, joissa oppii todella tunnistamaan jokaisen pienenkin lihaksen kehossa. Lihasten kontrolli ja kestävyys kehittyy, mikä tekee harjoittelusta tehokkaan, vaikkei se siltä päälle päin näyttäisi! Tällä viikonloppukurssilla luvassa on myös uutuus: My perfect body workout. Tämä on hullun hauskaa ja hikistä menoa! Olen yhdistellyt Body Perfection- konseptin parhaat osiot siten, että yhdistelmiä on vähemmän ja meno kovempaa.

NataliaKelle tämä viikonloppukurssi sopii?

Kaikille omasta kehosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille! Kurssi ei vaadi aikaisempaa kokemusta esim. klassisesta tanssista tai pilateksesta. Harjoitteet on suunniteltu niin selkeiksi, että jokainen saa niistä varmasti hyödyn irti. Tunnit tukevat loistavasti tanssia ja muuta treenausta, sillä keskitymme todella esim. kehon pieniin lihaksiin sekä kehonkannatteluun, mikä kiireisessä elämässä usein unohtuu.

Kurssi pidetään 16.-18.5., ja  osallistua voi kaikille tunneille tai vain osalle. Tervetuloa mukaan!