Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Sunnuntai-jumppa. 

2014-09-07 15.19.47Sunnuntaisin koko HiMO lepää, sen takia seuraavaksi käydään läpi kotijumpan eri vaihtoehdot! Lepo tai lepopäivä – olisi sitten aivojumppaaminen tai ihan kehojumppaaminen kyseessä –  on ihan aliarvostettu juttu. Ilman lepoa ei tule tuloksia – on sitten tavoitteet mitkä tahansa. Mutta jos viikkotreenit häiritsevät työtekoa, ehkä tästä olisi HiMOttarille apua.

Kun ilma on kaunis, mennään kävelemään! Ihana vuodenaika on alkanut. Olen itse kevät – kesä ihminen. Mä tykkään lämmöstä ja auringosta, turkoosista merestä ja kaukaisista vuorista. Veren ääni – sanoo mun äiti aina, viitaten tataarijuurini. Mutta tykkään syksystä. Kun on pikkaisen kirpakka ilma, kultaiset lehdet ja aurinko paistaa. Tai kun on kova sade ja kaikki menee pimeäksi ja olen kauniin sateenvarjon alla. Entä tähtitaivas, talvi, pikkusen pakkasta ja alkava lumisade? Ah, kaikki on siis kiva, mennään siis kävelemään olisi vain kuinka koirailma 🙂

Vatsalihaksien perustehtävä on olla staattinen, joten kun kävelet, nosta alavatsa ylös, vedä napa sisään ja vie olkapäät pehmeästi taakse ja alas – ryhti on kaiken a ja o! Silmät voi kirkastaa jumppaamalla  ja leputtelemalla – katso johonkin kauas ja sitten tuo katsetta vaikka omaan nenänpäähän. Bonuksena on, että jos joku tämän huomaa – tulet olemaan hänen päivän piristys! Tee kiertoliikettä, samalla kun kävelet – eli käännä rintakehä oikealle kun astut oikealla jalalla ja vasemmalle kun astut vasemmalla. Tämä rentouttaa selkääsi ja kaventaa vyötärösi. Samalla tsekkaat mitä sivuilla tapahtuu. Pari askelta päkijoillä  – treeni nilkoille ja pohkeille.  Kävely epätasaisella maastossa  on luonnollinen pakara – ja tasapainotreeni. Ja ei mietitä mitään, vaan ihastellaan värejä ja tuoksutellaan ilmaa! Nautitaan!  <3 :lla, S.