Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

HiMO ylpeänä esittää uuden yhteistyökumppanin: uuden ajan kauppa  Nature´s Design.

himo_club_nature´s_designKaikki Nature´s Design -tuotteet ovat paitsi lyijyttömiä, myös esteettisesti muotoiltuja luonnon muotoilujen mukaan. Elegantit ja upeat tuotteet sopivat mainiosti joka tilanteeseen, niin tyylikkääksi arkituotteeksi kuin arvostetuksi liikelahjaksikin. Nature´s Design edustaakin tyylikkäitä, luonnonläheisiä ja laadukkaita tuotteita päivittäiseen käyttöön, niin kehon kuin mielen hyvinvointiin.
Lähes kaikki Nature´s Design -tuotteet ovat joko käsintehtyjä tai käsinpuhallettuja. Kaikki lasituotteet on valmistettu lyijyttömästä lasista ja kestävät vähintään 70 asteen lämpötilan.
Borosilikaattilasiset tuotteet kestävät jopa 100 asteen lämpötilaa.
Posliinituotteet on tehty erittäin laadukkaasta posliinista ja niiden pyöreissä muodoissa näkyy korkealaatuinen saksalainen  posliininvalmistustaito. Tuotteissa olevat hopeiset, kultaiset ja platinaiset symbolit ovat oikeaa hopeaa, kultaa ja platinaa ja kirjavat sekä valkoiset symbolit ovat tehty orgaanisilla väreillä. Kaikki tuotteet ovat täysin kierrätettävissä pakkausmateriaaleja myöten.

Jarno, mistä sait tälläisen tyylikkään idean käyttää inspiraation lähteenä luontoa: vesi, elämänkukka jne.?

”Idea ei ole minun vaan lähtenyt aikanaan Sveitsistä. Itse löysin tuotteet Virosta ja ihastuin muotoiluun, ne lumosivat minut täysin. Heti oli saatava Alladin karahvi ja Mythos-laseja. Tästä lähti idea, että näitä voisi alkaa myös tuomaan Suomeen.”

Tuotevalikomanne on tosi kiinnostava ja laaja. Mitä suosittelet erityisesti teidän tuotteista?

”Pullo kulkee aina mukana, pimeisiin iltoihin tuoksulyhty on ihana, erikoinen pilli loistava smoothieille.”

Mistä tuotteesta olet itse super-duper ylpeä?

”Juomapullo on aina mukana =) sekä isot karahvimme, ovat aivan mahtavia luomuksia.”

Kiitos Jarno ja Nature´s Design!

HiMOttaret, tsekatkaa http://www.naturesdesign.fi. Keijuviikon Tanssileirillä la 29.11. on luvassa tuote-esittelyä (hyvä hetki miettiä joululahjoja) ja sen lisäksi vain HiMOttarille tarkoitettu etu!