Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

Top Model – päivä

Uusi kausi lähestyy kovalla vauhdilla, ja sen merkeissä järjestettiin valokuvaussessio studiolla. Ammattilaiskuvaaja oli tilattu, sipsit, dipit, omenakakku vaniljakastikkeella hommattu ja HiMOn top model-päivä alkoi.

Laura_HiMOHiMO Club_tanssi_treeniAne_Burleskitanssi_HiMO_Club

Maja_HiMO_Tribal_Fusion_BellydanceOpettajat_HiMO_tanssi_treeniHiMO_Club_tanssistudio_naisille

Hauskaa oli ja onnistumiset lämmittivät muutenkin kuuman salin: meikit, mekot ja hiuskihartimia kaikkialla 🙂 Onneksi eväät olivat hyvät ja meidän porukan kanssa on aina hyvä meno!

HiMO_Club_tanssi_treenistudioSveta_HiMO_tanssistudioHiMO_Club_opettajat

Uudet kuvat ilmestyvät nettisivuille pikkuhijlaa- stay tuned!

HiMO_treeni_tanssistudioVeera_dancehall_HiMOHiMO_Club_liikunta

Sveta_JAMMiNG-in_da_club_HiMOSveta_JAMMiNG-in_da_club_HiMOHiMO_Club_liikunta_ilo

Ja suosittelemme lämpimästi  lahjakasta valokuvaajaa Laura Karppasta! Laura on opiskellut Stadin ammattiopistossa valokuvaamista ja toimii freelance-valokuvaajana. Laura on kuvannut kesän 2015 aikana HiMOn nettisivuille, mainontaan sekä markkinointiin uusia kuvia. Lauralla on kokemusta erilaisten treeni – ja tanssituntien kuvaamisesta, mm. vauhdikkaat PILOXING Barre, Dancehall Fever ja hauska JAMMiNG in da club! Hän toimii HiMOssa polttarituntien kuvaajana, mutta myös studion ei niinkään liikunnalliset kuvat onnistuvat loistavasti! Ihmisten ja toiminnan kuvaaminen on Lauran suuri intohimo. Hän on visuaalisesti  lahjakas sekä todella mukava ja ihana nainen! Laura ottaa aina asiakkaan mielipiteet huomioon sekä kannustaa ja tsemppaa  kuvauksien aikana. Hän vangitsee upeat ja ainutlaatuiset hetket tulevaisuuden muistoja varten!

Laura_HiMOLauran yhteystiedot ovat:
puh. 0400-412756
karppanenlau@gmail.com

 

 

 

<3:lla, S