Tykkää meistä täälläf_logo
mekin tykkäämme Sinusta!

Seuraa meitä täälläInsta
mekin seuraamme Sinua!

 

Kaikki uusi ja ihana
sisäpiirikirjeessä!

 

 

Kuulemme myös
mielellämme
palautetta!

 

Asiakasedut
HiMOtar-kortilla

 

 

PALAUTE
3 pink-diamondPalautteen voimaa on vaikea aliarvioida. Negatiivinen kirpaisee aina, oli se ansaittu tai ei, asiallinen tai tunteella tehty. Positiivinen antaa siivet 🙂 Aina. Viime viikolla tuli just sellainen, kun kehuttiin meidän Timantti-systeemiä. Että on hauskaa, ihanaa ja ainutlaatuista. Kiitos!
Timanteista siis sitten nyt! Yksi timantti tarkoittaa, että tunnilla on helppo olla. Tunnilla voi olla helppo ja selkeä koreografia, tai tunti on kevyt fyysisesti. Yhden timantin tunti saattaa olla kuitenkin myös hikinen ja raskas, mutta jollain tavalla siellä on varmistettu, että jaksat, nautit ja haluat lisää! Esim. tauotuksella, intervallityyppisellä harjoituksella tai sellaisella fiiliksellä, että oksat pois ja pala latvaa! Näille tunneille on kiva tulla korvaamaan.
Seuraava taso on 1,5 timanttia ja 2 timanttia. Näillä tunneilla koetellaan lihasmuistia, kestävyyttä, kärsivällisyyttä ja halukkuutta oppia. Onnistut ja nautit pomminvarmasti – HiMOssa on VAIN tähtiopettajat ja he, kyllä, hommansa osaavat! Näille tunneille on ihana osallistua, kun haluaa oppia uutta tai syventää osaamistaan.
Kolmen timantin tunneilla korostuvat taustatieto, lajin historia, mahdollisesti esintymishalu, vaikeammat kuviot ja rankemmat liikkeet. Timantit loistavat – ota haaste vastaan ja kokeile, mihin pystyt. Me olemme tukena, tanssikavereina, opettajina ja motivaationa sinua varten! Näille tunneille on pakko päästä, kun haaste kiinnostaa ja haluaa osata jotain sellaista, jota ei ihan jokainen osaa.
Mistä sitten tietää, kertooko timantti vaikeudesta vai fyysisyydestä? Tsekkaa HiMO-matriisi joka tunnin kohdalla lajikuvauksessa. Siinä on omat rosentit tanssille ja treenille. Näin tiedät, mitä odottaa – nerokkaita koreografioita vai hikistä ponnistelua.
Ja tunteja voi sitten korvata, vaihtaa, yhdistää ja joskus jopa siirtää. Me olemme teitä varten! Me haluamme, että te viihdytte,  opitte, nautitte ja tulette uudestaan!

Nähdään siis studiolla!

<3:lla, S.