Body Perfection ja Dancing Pilates – uutuuskonsepti Kreikasta!

Body Perfection_HiMO_Club

Tämä on resepti täydelliseen ja kauniisti liikkuvaan kehoon!

Body Perfection  yhdistää perinteistä baletin tekniikkaa, Barre à Terre-tekniikkaa sekä Pilatesta. Yhdistettynä nämä eri osa-alueet ovat resepti täydelliseen ja kauniisti liikkuvaan kehoon! Body Perfection – tunnilla kestävyys, liikkumisen sulavuus, tarkkuus ja kontrolli yhdistetään ainutlaatuisella tavalla, ja samalla erityisesti jalat ja kädet saavat kovaa kyytiä! Tämä upea yhdistelmätunti on nyt tarjolla vain HiMOlla!

UUTUUS maailmalta: Body Perfection goes Taikasauvat!
Taikasauvat-tunti on koko kehon treeni, jossa hyödynnetään puisia keppejä ja niiden antamaa vastusta. Tunti sisältää kuntoharjoittelua, pilatesta sekä staattisia liikkeitä ja asentoja. Tällä tunnilla kehon pienetkin ja harvoin käytetyt lihakset pääsevät töihin! ”Taikasauvat ” yhdistää helppoja liikkeitä voimaharjoitteluun sekä sauvaliikkeisiin. Tämä yhdistelmä työstää koko kehoa, nostaa sykettä sekä tekee liikkeistä täsmälliset ja tarkat.

Body berfection goes BARRE!
Body Perfection Barre- ohjelma yhdistää pilatesta, tanssia sekä kunto- ja voimaharjoittelua, ja on sellaisenaan hyvin sovellettavissa eri kuntotasoille. Tämän lajin mahdollisuudet ovat todella rajattomat! Barre-ohjelmassa korostamme luonnollista liikelaajuutta yhdistettynä musiikista saatavaan voimaan, ja näin lisäämme voimaa, notkeutta, kestävyyttä ja dynaamista kestävyyttä. Tanssitaustaa ei tällä tunnilla tarvita! Tunti on testatusti turvallisin ja kaikista tehokkain Barre-ohjelma – mutta myös hauska! Tervetuloa kokeilemaan!

Body Perfection goes Rullat!
Tämä tunti haastaa kehosi! Opit paremmin reagoimaan tasapainon muutoksiin ja voimistamaan kehon syviä lihaksia, jotka ovat tärkeitä tasapainoisessa ja hyvinvoivassa kehossa. Pilatesrullan avulla tehty kuntoharjoittelu sekä hieronta vahvistaa kehontuntemusta, ja samalla voimistat lihaksiasi, sietokyä sekä kestävyyttä. Tulet huomaamaan huikean muutoksen kehossa – jo yhden harjoittelun jälkeen!

Dancing Pilates.
Nauti tästä ainutlaatuisesta pilateksen, tanssiliikkeiden, musiikin ja ilmaisun yhdistelmästä. Dancing Pilates yhdistää parhaimmat periaatteet pilateksesta, sekoittaa joukkoon tanssimisen intohimoa, ja näin syntyy räjähtävän hyvä yhdistelmä! Tunnilla kehität ryhtiä ja kestävyyttä sekä lisäät venyvyyttä ja voimaa.

Konseptin kehittäjä on pilates-kouluttaja, mainosten tähti ja supersuosittu ohjaaja Kreikasta, Natalia Pestova!
NataliaNatalia on koulutettu balettitanssija, pilates-ohjaaja ja kouluttaja,  joka johtaa omaa pilates-studiota Ateenassa. Hänen tunnit ovat helppoja mutta antoisia, ne ovat täynnä huumoria, haasteita ja onnistumisia. Opetuskieli on englanti, mutta tulkki on mukana.

Tule näille tunneille rennoissa ja joustavissa vaatteissa, missä on helppo liikkua ja venytellä. Paljain jaloin on paras. Ota myös pitkähihaista mukaan, mikäi palelet helposti.

 

 

Body Perfection – tiiviskurssi TULOSSA!

Himottarien kommentteja tunneista:

”Salakavalasti rankka tunti! Tehokas! ”
”Koko kehoa hyödynnettiin, sai hyvät ohjeet ryhdin pitoon ja kehonhallintaan”
”Huomasi seuraavana päivänä tehneensä jotain :)”
”Tässähän oppi uusia treenitapoja!”
”Kaunista! Ja mikä tanssi! Olisi tehnyt mieli harjoitella lisää!”
”Koreografia oli ihana, naisellinen, sensuelli ja haastava!”
”Tarpeeksi haastetta, mutta kuitenkin nopea omaksua”
”Pilates kiinnostaa, ja tanssiin yhdistettynä vielä parempi!”
”Tästä tuli oikein iloisele tuulelle, kiitos!”

Kurssille osallistujat ihastuivat Natalian ammattitaitoon ja omistautumiseen:

”Natalialla on paljon tietoa ja ammattitaitoa, mukava opettaja!”
”Parasta oli henkilökohtainen ohjaus, hän todella auttoi oikeiden asentojen löytämisessä ja kannusti meitä!”
”Inspiroiva opettaja, aivan upea!”
”Positiivinen, kannustava, huumorintajuinen ja vaativa”
”Tuntui, että todella olimme osaavissa käsissä”

dyerware.com

Meneillään olevat ja tulevat tunnit: Aikataulut.
Ilmoittautumiset tunneille ja lisätiedot: Ilmoittaudu.