Burleskitanssin Joulupaja pe 28.11.!

Burleskitanssin joulupaja 
pe 28.11. klo 17.15-18.45
20 euroa
Ohjaaja: Petra (Bettie Blackheart)

Ole joulun paras paketti! Tehdään jouluun sopiva ihana kanelin ja inkiväärin tuoksuinen koreografia.Harjoitellaan improvisaatiota ja ilmeikkyyttä, jolla pärjää tonttupajan kiireissä! Sopii kaikille, myös ensimmäiseksi tutustumiseksi Burleskitanssin maailmaan!

Burleskitanssin New York Special la 15.11.! TÄYNNÄ!

New York

New Yorkin taika ja hulluttelu, kimallus ja pilvenpiirtäjät – kaikki nämä ainuutlatuisella tiiviskurssilla lauantaina 15.11. klo 12.00-14.00. Opettajana The one and only Bettie Blackheart, joka oli opettamassa ja luennoimassa mm. suuressa Burlycon tapahtumassa Seattlessa ja esiintymässä Kaliforniassa Sublime Boudoir tapahtumassa sekä useilla pienemmillä klubeilla USA:ssa nyt syksyllä. Bettie is back ja matkalaukku täynnä uutta ja jännää!

Burleskitanssin New York Special
la 15.11. klo 12.00-14.00
30 euroa
Ohjaaja: Petra (Bettie Blackheart)

Turbo Trio Burleskitanssin paja 19.1.2014!

Himo-64

Viking-laivan kapteeni on upea Petra (Bettie), ja pajassa purjehditaan  3 ”saarelle”!

Turbo Trio Burleskitanssin paja
19.1. klo 14.00-17.00
Ohjaaja: Petra (Bettie)
Hinta: 45€
TÄYNNÄ!

Super Sensual
Tunnilla keskitytään hitaaseen ja vielä hitaampaan ilmaisuun.  Rauhalliseen, sensuelliin ja ilmeikkääseen työskentelyyn.
Löydä sisäinen  viettelijättäresi. Opi entisaikojen elokuvadiivojen  viipyilevät katseet ja viehkeät hymyt. Materiaaleina sukat, alushameet, hansikkaat jne. Lisäohjeita ilmoittautumisen yhteydessä.

Viking Goddess
Tunti, jonka jälkeen voit kietoa Harald Hirmuisen pikkusormesi ympäri ja Conan Barbaari on rinnallasi vaatimaton pikkupoika. Keskitytään löytämään kehonkielestäsi voima ja sen kautta rohkeus.  Tasapainon hallintaa, voimakkaita suuria liikeratoja.Seiso hiljaa paikallasi ja hallitse koko tilaa. Lihaskuntoharjoitteita ja kehonhallintaa. Valmistaudu myös hikoilemaan.

Riot Rumble
Iggy Popin, Social Distortionin, Ramonesin ja kumppaneiden tahtiin. Pue mukavat ja joustavat rokkikuteet niskaan ja tule hikoilemaan Bettie Blackheartin ja rokkiklassikoiden kanssa. Nostetaan kuntoa, kehitetään kestävyyttä ja vahvistetaan lihaksia.Et tarvitse tanssitaustaa mutta tiukkaa asennetta sitäkin enemmän. Kokonainen tunti vauhtia ja villejä naisia.

 

Himo_27

BURLESKITANSSIN JOULUPAJA la 14.12. TÄYNNÄ!

Ole joulun paras paketti! Tehdään jouluun sopiva ihana kanelin ja inkiväärin tuoksuinen koreografia. Harjoitellaan improvisaatiota ja ilmeikkyyttä, jolla pärjää tonttupajan kiireissä! Sopii kaikille, myös ensimmäiseksi tutustumiseksi Burleskitanssin maailmaan!

Paikkoja joulupajassa jäljellä vielä muutama!
Burleskitanssin joulupaja
14.12. klo 15.30-17.30
Ohjaaja: Petra (Bettie)