Bettie BlackheartKevät 7.1.-18.6.2020  aikataulu on nyt julkaistu ja ennakkomyynti tulossa, whoop whoop!

Aikataulun pääset näkemään tästä!

Ennakkomyynti kevätkaudelle alkaa to 5.12. klo 9.00 ja loppuu pe 6.12. klo 9.00. Ennakkomyynti ja ennakkoalennukset ovat voimassa vain 24 tuntia!

Ja näinhän se on aina ollut, että osa tunneista tulee menemään jo ennakon alussa täyteen. Ole siis nopea, lunasta itsellesi mahtavat edut, ja treenaa, tanssi & nauti in da HiMO Club!

Ennakkomyynnissä ilmoittautuminen kannattaa, koska:

– Se on edullisin tapa osallistua tunneille
– Varaat paikkasi suosituimmilta tunneilta ensimmäisenä – monet täyttyvät jo ennakkomyynnissä!
– Ei hätää, vaikka suunnitelmasi muuttuisivat – ilmoittautumisen voi aina vaihtaa toiseen tuntiin ennen kautta tai kauden aikana.

 

Ennakkoalennukset ovat seuraavat:

1 tuntipaketti: Kaupan päälle saat 4 viikon tuntipaketin (koskee 7.1. – 29.2. alkavia tuntipaketteja) miltä tahansa viikkotunnilta!
2 tuntipakettia:  TOISESTA – 15% alennusta!
3 tuntipakettia: saat TOISESTA – 15%  ja KOLMANNESTA -20% alennusta!
Koko kevätkauden Kuukausikortti – vain 10 kpl myyntiin – hinnalla 670€ (norm. 689€)!

HUOM! Ennakkoalennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.
Maksuaikaa on 1 viikko. Jos kuitenkin saat työpaikaltasi liikuntaseteleitä lähiaikoina, ilmoita siitä meille, niin odotamme maksuasi!

Ja tässä normihinnat (alennus lasketaan erikseen; tunteja ei ole pe 10.4- ma 13.4., to 30.5. – pe 1.5., to 21.5., tämä on huomioitu hinnoissa):

Maanantai-, torstai- ja lauantaitunnit 22 viikkoa
55 min-tunnit 264€ , 45 min-tunnit 231€

Tiistai-, ja keskiviikkotunnit 24 viikkoa
55 min-tunnit 288€ ja 45 min-tunnit 252€

Perjantaitunnit 21 viikkoa
55 min-tunnit 252€ ja 45 min-tunnit 231€,

Ilmoittautuminen onnistuu netin kautta 5.12. klo 9.00 alkaen.

P.S. Jos poissaoloja tulee, muistathan, että korvaamaan poissaoloja voi tulla mille tahansa viikkotunneillemme (tarkemmin tästä Toimintaperiatteissa nettisivullamme). Korvaustunneille ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, ellei tunnin kohdalla lue aikataulussa ”TÄYNNÄ”. Jos tunti merkattu täydeksi, ole yhteydessä, paikka silti yleensä löytyy ja me varaamme sen sinulle.
Joskus voi tuntua, ettet millään ehdi missatut tunnit itse korvata, nin siilloin voit kutsua ystäväsi myös hyödyntämään korvattavia tunteja. Ilmoita vaan  meille ystäväsi nimi, sähköpostiosoite ja mille tunnille hän tulisi.

Korvaamaan voi tulla mille viikkotunnille vain, mutta erityisesti suosittelemme PILOXING, PILOXING BARRE, BUUSTi,  JAMMiNG in da club, pilates, Urban Jam, 1 timantin Burleskitanssi, sillä näillä tunneilla ei ole monimutkaisia askelkuvioita tai jatkuvaa koreografiaa.