Siirry sisältöön

TämäSTORYon totta

HiMO sai alkunsa (kuten nimikin kertoo!) intohimosta tanssiin ja treeniin. Meillä oli haave tasokkaasta ja yksilöllisestä tanssi- ja treenistudiosta naisille, jossa olisi takuuvarmasti laadukkaat tunnit ja yhdessä liikkumisen fiilis. Haave johti tositoimiin ja HiMO on Helsingin pinkein, energisin ja pippurisin tanssi- ja treenistudio! Paljon enemmän siis kuin tanssikoulu ;)

Haluamme tarjota asiakkaillemme upeita elämyksiä ja uskomme vahvasti, että tanssi- ja treenituntien valikoimasta löytyy ihan jokaiselle naiselle se ikioma laji, sekä himoliikkujille useampiakin lajeja. HiMOn käytössä on uniikki matriisi, jonka avulla löydät helposti juuri sinulle sopivan tunnin.

Kiireinen elämänmeno ja stressaava työ verottavat jaksamista. HiMO tuo hyvän olon ja terveen mielen – HiMO auttaa jaksamaan!

HiMOn selkäranka on ohjaajamme ja HiMOssa pidetään tärkeänä sitä, että ohjaajat viihtyvät työssään ja saavat noudattaa kutsumustaan. Ohjaajat ovat starojamme: jäätävän hyviä liikunnan ammattilaisia, joilla on kyky ja halu kohdata jokainen asiakas yksilönä. Ohjaajamme antavat asiakkaillemme sen, mitä nämä ovat tulleet hakemaan – ja enemmänkin!

HiMOn sydän on ihanat asiakkaamme, joille toivomme hyviä fiiliksiä tunneillamme ja HiMO-yhteisössä!

Lämpimästi tervetuloa mukaan HiMO-jengiin!

Täällä pidetään hauskaa, hikoillaan ja opitaan.

HiMO ei ole totinen tanssikoulu, eikä sellainen liikuntakeskus, jossa käyt monta vuotta, etkä opi tuntemaan ketään. Täältä löydät uusia ystäviä ja hyvää fiilistä.

Tanssi- ja treenituntien lisäksi meillä on myös paljon yhteisiä iltoja, shoppailuja, tapahtumia ja esiintymisiä!