Liikunta_treeni_jumppa_ asahiAnne  Viuhkonen

Anne aloitti baletin tanssimisen 6-vuotiaana Imatralla ja myöhemmin mukaan tulivat myös jazz- ja nykytanssitunnit. Anne tanssi useamman vuoden tanssiryhmä Jamissa ja suoritti tanssitaiteen perusopetuksen, kunnes reissaaminen ja jatko-opinnot veivät ympäri Suomea ja ulkomaille. Asuinpaikkakunnan muutos sekä ulkomailla oleskelut avasivat myös uusia tilaisuuksia eri tanssi- ja liikuntalajien kokeiluille sekä ohjaamiseen. Anne on eri liikunta- ja tanssilajien intohimoinen harrastaja sekä saunajooga- ja asahi-ohjaaja, joka haluaa jakaa oppejansa liikunnan parissa. Anne painottaa tunneillaan erityisesti mahtavaa tunnelmaa ja hyvää fiilistä, tekniikkaa unohtamatta!

SONY DSCAnniina Ala-Mattinen

Pitkänlinjan tanssiopettaja, ja ryhmäliikunnan ohjaaja ja kouluttaja niin Suomessa kun ulkomailla.  Anniinan päälajit tanssissa on House, Hip Hop ja Dancehall. Lisäksi hän taitaa mm. Afrikkalaisia tansseja, Jazz ja Latinalaisia.  Anniina on treenannut pääosin ulkomailla mm. New Yorkissa ja Pariisissa. Anniina onkin House -tannssin pioneeri ja ensimmäisiä opettajia Suomessa. Hänellä on vahva kehonhuollon osaaminen ja tuo sen esiin niin tanssissa kuin ryhmäliikunnassa. Anniina toimii koreografina ja tanssijana mm. Artisteille ja muotinäytöksissä. Hän kilpailee edelleen aktiivisesti ja toimii lisäksi virallisena (FDO) tuomarina  Street ja Art perform-lajeissa. Opettajana Anniina on innostava, tarkka ja energinen. Anniina korostaa tunneillaan kehoystävällistä harjoittelua ja tunnetta.

ellis1Elina Mikkonen

Elina on RYT200 joogaopettaja, joka ohjaa dynaamista Vinyasa Flowta sekä Yin joogaa.
Hän pyrkii tunneillaan siihen, että jokainen kuuntelisi omaa kehoaan ja tekisi itsensä näköisen harjoituksen. Sen takia hän antaa liikesarjoissa eri vaihtoehtoja, jotta jokaiselle löytyisi se oma tie joogan parissa.

karo 2 muokattu 2Karoliina Mykkänen

Karoliina on harrastanut lapsuudesta lähtien esim. show- ja jazztanssia. Aktiivisen naisen elämään tanssi ja monipuolinen liikunta ovat kuuluneet aina. Karoliina innostui Kirsi Kannaksen –  Rumbitan kehittäjän –  opetuksessa Rumbitasta ja on esiintynyt monesti tanssikoulu Un Dos Tresin näytöksissä. Dance RUMBITA  -lisenssiohjaajakoulutuksen Karoliina suoritti syksyllä 2013, minkä jälkeen Rumbita on ollut vahvasti arjessa mukana: Karoliina ohjaa aktiivisesti Rumbita Fuerte- tunteja sekä Rumbita Äiti ja tytär -tunteja. Karoliinan tunneilla on innostava ja ihana tunnelma. Kahden lapsen  äitinä Karoliina pitää tärkeänä liikunnan ilon korostamista sekä   lasten että aikuisten tunneilla. Hänen tunneilla pingoteta tai liikuta otsa rypyssä!

HiMO_RUMBITA_KIRSi_KANNASKirsi Kannas

Kirsi Kannas on opettanut flamencoa lukuisissa suomalaisissa tanssikouluissa, ja vuonna 2006 hän perusti Lohjalle oman tanssikoulun. Tanssikoulu Un Dos Tresissä opiskelee yli 600 oppilasta, ja koulu tarjoaa taiteen perusopetusta. Hän on luonut oman tanssilajin, Dance RUMBITAN® vuonna 2006. Tanssi on rekisteröity EU:n alueelle, ja se on lähdössä myös USA:n markkinoille. Tanssilajiin kuuluu ilmaisuvoimaisia koreografioita sekä tehokas ja esteettinen Fuerte-treeniohjelma, joka sopii tanssijoiden lisäksi myös kuntoilijoille. Kirsi on tehnyt yhteistyötä mm. Kaari Martinin, Joonas Wideniuksen, Sami Saikkosen, Ira Kaspin, Mari Rantasilan ja Yasser Sarrian kanssa. Opettajana Kirsi on perusteellinen, selkeä ja innostava. Hän haluaa, että jokainen oppii ja kehittyy, myös Fuerte-treenitunnilla!

hoopdance_vannetanssiMerilei Mandelin

Merilei (MoodforHoop) on monipuolinen esiintyvä artisti, joka lumoaa yleisön persoonallisella tavallaan liikkua lavalla. Sulavaliikkeinen neitonen hallitsee niin vanteen kuin tulenkin käsittelyn. Vuosien aikana Merilei on kartuttanut esiintymiskokemusta erilaisissa tapahtumissa kuten taitoluistelun EM-kisoissa, Helsinki Grand Casinon avajaisissa, Jägermeisterin Rocktoberfesteillä sekä lukuisissa pienemmissä ja isommissa happeningeissa. Merilei on vannetanssin edelläkävijöitä Suomessa ja Helsingin ensimmäinen vannetanssiyrittäjä. Hän on toiminut aktiivisesti lajin kehittäjänä ja järjestänyt lukuisia tapahtumia ja kokoontumisia lajin harrastajien keskuudessa, mm. Suomen ensimmäisen vannetanssileirin. Merilei on ollut monien maailmalla tunnettujen vannetanssijoiden ohjauksessa ja tuonut heitä vierailuille Suomeenkin. Lisäksi Merileillä on kokemusta myös muunlaisesta välineharrastamisesta, joihin liittyen hän järjestää tapahtumia ja opetusta. Merilei on positiivinen opettaja, joka pitää iloisen reippaista tunneista, joilla opitaan ja pidetään hauskaa! ”Hoop like no-one’s watching!”

Riikka Ilmivalta

Riikka Ilmivalta on pirteä ja rautaisen ammattitaitoinen ohjaaja, joka on peruskoulutukseltaan fysioterapeutti. Riikka on vetänyt ryhmäliikuntatunteja ammattimaisesti vuodesta 1996 ja hänen lajeihinsa kuuluu mm. pilates ja zumba. Liikkumisen riemu, lukuisten täydennyskoulutusten opit ja aito kiinnostus toimintakyvyn parantamiseen tekevät Riikan tunneista tehokkaan elämyksellisiä. Riikka on myös intialaisen päähieronnan osaaja – kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi onkin Riikalle kaikki kaikessa!

 

Petra ”Bettie Blackheart” Innanen

”Petra tietää varmaan ihan kaiken burleskista mitä tiedettävää on!
”Petran tunnit on NIIN kokonaisvaltaisia, tehokasta liikuntaa ja ennenkaikkea loisteliasta asennetta ja hyvää mieltä!
”Petra on kiva ohjaaja ja tunnilla on hauskaa ja pilkettä silmäkulmassa.”

Petra Innanen aka Bettie Blackheart on ollut eturivin burleskinimiä Suomessa ja ulkomailla jo vuodesta 2007. Hän on Helsinki Burlesque Festivalin ja Burleskinstituutin perustaja, Burleskitanssin kehittäjä sekä arvostettu tapahtumatuottaja, jonka ansiosta burleski on saanut vahvan jalansijan Suomessa. Tulitasseleiden kuningatar tekee vuosittain useita esiintymismatkoja ulkomaille ja on urallaan esiintynyt estradeilla mm. Italiassa, USAssa, Virossa ja Ranskassa. Burleskiopettajana Petra on toiminut jo usean vuoden ajan ja on jakanut lukuisille oppilaille laajaa tietämystään burleskin eri aikakausista ja tyyleistä. Lisäksi opetuskokemusta on kerääntynyt parinkymmenen vuoden ajalta kuvataideopetuksen parista, joka on Petran toinen ammatti ja intohimo. Petra on kannustava ja rohkaiseva opettaja, joka tunneilla hän pyrkii tuomaan jokaisen oppilaan parhaimmat puolet esiin!

Peppiina Meronen

Peppiina on Personal Trainer (Trainer4You) ja ryhmäliikunnanohjaaja, jonka rakkaimmat lajit ovat Yoga ja PILOXING®. Peppiinan intohimona on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja oman kehon kuuntelun tärkeys. Peppiina on tunnettu energisestä, tsemppaavasta ja mukaansatempaavasta tyylistään ohjata. Lue lisää Peppinasta:  www.pinkfitness.fi ja www.facebook.com/pinkfitnesspeppiina.

 

kuva 2